TΕΛΟΣ

 

Ο πρώην πρόεδρος Ουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον, ο οποίος

στις 24 Ιουλίου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός στο κελί του νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Πηγές στο πιο διαβόητο κέντρο κράτησης του έθνους είπαν ότι η ασφάλεια του GITMO ανακάλυψε το άψυχο σώμα του Κλίντον περίπου στις 7:00 το πρωί, όταν παρέδιδαν δίσκους πρωινού σε διαχωρισμένους κρατούμενους.

«Ηταν μπρούμυτα στο πάτωμα σε μια λίμνη που φαινόταν να είναι ο εμετός του», δήλωσε πηγή του GITMO. «Η ασφάλεια τον κάλεσε αρκετές φορές και όταν δεν ανταποκρίθηκε, φύλακες και ένας γιατρος μπήκαν στο κελί για να ελέγξουν τα ζωτικά του στοιχεία. Δεν είχε σφυγμό και κηρύχθηκε πεθαμένος ».

«Έφαγε στις 6 το απόγευμα. γεύμα και ήταν ζωντανός στην κουκέτα του στις 9:00 μ.μ. », είπε η πηγή μας. «Ο Μπιλ Κλίντον βρίσκεται σε διαχωρισμένη περιοχή και κανένας άλλος κρατούμενος GITMO δεν έχει πρόσβαση στο κελί του. Είχε αρκετά καλή υγεία ».

Το ιατρικό προσωπικό του Γκουαντάναμο έχει προγραμματίσει αυτοψία για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

«Η σύζυγός του εκτελέστηκε και αν, κατά κάποιον τρόπο, είχε μάθει ότι συνελήφθη η κόρη του, ίσως να ήταν πάρα πολύ για αυτόν. Μπορεί να χτυπήθηκε μόνος του, με κάποιο τρόπο. Θα γνωρίζουμε περισσότερα τη Δευτέρα », είπε η πηγή μας. 




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εχουμε ξαναγραψει και θα το γραφουμε συχνα οτι ετοιου ειδους αρθρα εχουν διασκεδαστικο και σατυρικο χαρακτηρα.

Ελπιζω πως διαβαζοντας το ....διασκεδασατε....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις