ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1.10.2021!!!

 

Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο....

1) Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Mikhail Saakashvili μόλις επέστρεψε στη χώρα για κατάχρηση εξουσίας σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ηρακλή Γκαριμπασβίλι.
 
2)Ο ηγέτης του πραξικοπήματος της Γουινέας Mamady Doumbouya ορκίστηκε επίσημα πρόεδρος της χώρας για μια μεταβατική περίοδος και ορκίστηκε ότι ούτε αυτός και κανένα μέλος της μεταπολίτευσης θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.
 
3) Πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο της πόλης Constanta στην Ρουμανία όπου σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.
 
4)Το Δεκέμβριο του 2021 θα ξεπαγώσουν το σώμα του Walt Disney που βρίσκεται εδώ και 55 χρόνια σε παγωμένη δεξαμενή της Cryonics Onics Institute μπας και κάνουν το θαύμα και τον επαναφέρουν.
 
5) Μαζικές εκρήξεις και πυρκαγιά ξέσπασε στην αποθήκη λεωφορείων της Στουτγάρδη όπου 20 λεωφορεία καταστράφηκαν ολοσχερώς στην περιοχή Gaisberg ανατολικά της πόλης.
 
6) Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejiklian μετά από έρευνα που άνοιξε το ICAC (Ανεξάρτητη Επιτροπή Κατά της Διαφοράς) για τη διεξαγωγή της. Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί και από το κοινοβούλιο.
 
7)Η Ρωσική κρατική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom σταματά τη διέλευση φυσικού αερίου προς την Ουγγαρία μέσω της Ουκρανίας.
 
8)Οι Anonymous χάκαραν τον ιστότοπο προώθηση του τουρισμού της Κίνας και ανέβασαν στη σελίδα τον εθνικό ύμνο της Ταϊβάν, τη σημαία και ένα μήνυμα υπέρ της ανεξαρτησίας.
 
9)Οι Ταλιμπαν επιβεβαιώνουν ότι συνέλαβαν 60 τρομοκρατες που συνδέονται με το IS IS στις περιφέρειες Kunar και Nangarhar του Αφγανιστάν. Μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχουν ύποπτοι που δραπέτευσαν από τη φυλακή Bagram κατά τη διάρκεια της πτώσης της Καμπούλ και έναν δικαστή και ότι όλοι είναι κύτταρα του IS IS.
 
10)Η Κίνα κλείνει τις βιομηχανίες αλουμινίου, κλωστοϋφαντουργίας και πολλές άλλες βιομηχανίες και εργοστάσια επεξεργασίας σόγιας για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα εργοστάσια διατάσσονται να περιορίσουν τη δραστηριότητα ή σε ορισμένες περιπτώσεις να κλείσουν εντελώς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις