ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...!!!

 

Δειτε τι συνεβει στον

κοσμο σε λιγες μονο μερες....

1) Παλαιστίνιοι ύψωσαν μια σημαία ναζί στην περιοχή Beit Ummar κοντά στο Hebron και Ισραηλινοί στρατιώτες την πυροβόλησαν για να την κατεβάσουν.
 
2)Η ομάδα Al-Shabab πραγματοποίησε επίθεση με ένα όχημα με εκρηκτικά σε φυλάκιο ελέγχου του προεδρικού παλατιού στην πρωτεύουσα Mogadishu της Σομαλίας όπου 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 9 τραυματίστηκαν.
 
3) Ομάδα Δημοκρατικών στη Βουλή παρουσίασε νομοσχέδιο για την κατάργηση της Νέας Ένοπλης Υπηρεσίας "Διαστημική Δύναμη" και να ανατεθουν στην αεροπορία οι ευθύνες της.
 
4) Μεγάλη έλλειψη καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου η BP κλείνει αρκετά πρατήρια και το στρατό βρίσκεται σε επιφυλακή για την διανομή καυσίμων στα βενζινάδικα της χώρας.
 
5) Σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ σήμερα 25 Σεπτεμβρίου κάνει άρση όλων των περιορισμών που σχετίζονται με τον Υιό.
 
6) Έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε στην αγορά Penny στην βιομηχανική περιοχή του Allershausen στη Γερμανία.
 
7)Η Κίνα ετοιμάζεται για τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 100 ετών, 8.000 άνθρωποι εκκενώθηκαν στη πόλη Nanyang όπου το ηλεκτρικό ρεύμα και τα δίκτυα επικοινωνίας έχουν κοπεί. Σοβαρές πλημμύρες στις πόλεις Yexian, Pingdingshan,Ankang, Zhenping, Shaanxi και σε όλη την περιφέρεια Henan.
 
8)Η υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας SBU βρήκε τρείς αποθήκες με όπλα, εκρηκτικά και πολλά πολεμικά υλικά που άνηκαν σε τρομοκρατες στο Donbas.
 
9) Ένα ελικόπτερο Kazan Ansat της υπηρεσίας καταστροφών (MChS) της Ρωσίας έπεσε στη ταράτσα ενός κτιρίου στην πόλη Izhevsk στη Ρωσία.
 
10) Ένας Ταλιμπαν δημιούργησε ένα ηλεκτρικό όπλο Β4 που περιέχει ηλεκτρικές σφαίρες και μπορεί να φτάσει τον στόχο στα 300 μέτρα.
 
11) Ένοπλος άνοιξε πυρ στο σουπερμάρκετ Kroger κοντά στο Μέμφις του Τενεσί και σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε άλλους 13 ανθρώπους.
 
12)Η κρατική ένωση αστυνομικών της Μασαχουσέτης κατέθεσε μήνυση κατά της εκτελεστικής εντολής του κυβερνήτη που απαιτεί να κουνουπιαστούν όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι.
 
13)Η Σουηδία κάνει άρση των μέτρων του Υιού στις 29.9.2021.
 
14) Κράτηση μισθών στους αστυνομικούς στο Queensland που δεν κουνουπιάζονται μέχρι τις επόμενες εβδομάδες πρότεινε η κυβέρνηση της Αυστραλίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΣΕΠΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 1.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ….ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΑΣ “ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ” ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΙΚΟΝΑ)


    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9e%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%95%ce%93%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%9f-%ce%99%ce%94%ce%99%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9b%ce%99/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις