Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

 

 Η καρέκλα στην οποία κάθεται

ο Παπας στοιχίζει 40 εκατομμύρια δολάρια (φτιαγμένη από καθαρό χρυσό). 

Κάθεται και προσεύχεται στο Θεό να βοηθήσει τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στην Αφρική.

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "The chair on which the pope sits is worth $ 40 million (made of pure gold). Sitting and praying to God to help starving children in Africa. Here's your religion! Show original Rate translation" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δώστε του και κανένα med bed να κάνουμε έναν αιώνα να τον ξεφορτωθούμε.. Πίσω στο Μεσαίωνα με την τεχνολογία του σήμερα.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πάπας και οι ρωμαιοκαθολικοι ως χριστιανοί, αποκόπηκαν από την εκκλησία υποβιβάζοντας τον Θεό σε ανθρώπινα επίπεδα αντί του να ανεβάζουν τον άνθρωπο στην θέωση, επίσης με το να γίνει αρχηγός κράτους υποβίβασε την χριστιανική εκκλησία σε πολιτικό-πολιτιστικό-οικονομικό θεσμό κοιτάζοντας το συμφέρον αντί της πίστης.
    Δυστυχώς πάντα μα πάντα βλέπουμε επίθεση εναντίον του χριστιανισμού αντί άλλων θρησκειών, αν μιλήσουμε για Ιουδαίους θα μας πούνε αντισημίτες, αν μιλάμε για ισλαμιστές θα μας πούνε ρατσιστές ή θα πέσει χατζάρα και μαχαίρι επειδή θίξαμε έναν προφήτη.
    Ο ρόλος που παίζουν οι εταιρείες πετρελαιοειδών χρυσού διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων στην Αφρική , με τους επίσης Αφρικανούς υπαλλήλους τους είναι ο κυριότερος λόγος που υπάρχουν τα παιδιά αυτής της εικόνας.
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις