ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Military Criminal Justice book 

 Να ξεκαθαρισω ακομα μια φορα οτι ....

οποια αρθρα δημοσιευονται που εχουν να κανουν με τα Στρατιωτικα Δικαστηρια στο Γκουανταναμο των ΗΠΑ οι πληροφοριες ερχονται απο το RRN(Real raw news).

Eγω το μονο που κανω ειναι να τα δημοσιευω μεταφρασμενα στο μετρο που μπορω κι απο εκει και περα να τ αναδημοσιευουν και υπολλοιπα Ελληνικα ιντερνετικα μεσα.

Οποτε να ξεκαθαρισουμε οτι οποιαδηποτε πληροφορια ερχεται γυρω απο αυτο το θεμα η μοναδικη πηγη ειναι αυτο το σαιτ....παγκοσμια.

Βεβαια κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να τα δεχθει ως πληροφορια ουτε πιεζουμε κανεναν να το κανει.

Μεαφορα εναλλακτικης πληροφορησης ειναι και ειναι επιλογη του καθενος τι θα την κανει.

Οσον αφορα καποια γελοια υποκειμενα που βριζουν ανωνυμα φυσικα...μεσα απο τα μηνυματα που δεχομαι θα τους αφησω σην σκοτεινη καταντια τους και στην αθλια προσωπικη τους ζωη.Ετσι κι αλλιως σκουλικα ηταν και σκουλικια θα παραμεινουν.

Κλεινοντας να πω οτι εχω επικοινωνησει σημερα με τον Michael Baxter(RRN)....και περιμενω να μου απαντησει ....

Οτι νεο εχω θα σας το μεταφερω.....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

  1. Τα παγωμένα σκουλήκια στις τρύπες τους χωμένα, οταν σύντομα θα βρεθούν στην διάβα των αφυπνισμένων κουλουριασμένα, με τι δικαίωμα θα ζητήσουν να μην πατηθούν;
    Σερνόμενοι μια ζωή ο ρόλος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε αυτό που σε γεμίζει καί σέ ευχαριστεί και σε όποιον αρέσει ! Όποιος μπαίνει εδώ να σε διαβάσει, στην ουσία σε Τιμά και ας μην το καταλαβαίνει. Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να μεταφέρεις όλες αυτές τις πληροφορίες και σε διαβάζω καθημερινά.
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλη μερα ξημερωνει, τριτη 5 οκτωβριου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μας Συνομοσιολόγε σε τιμά το έργο που προσφέρεις και μας πληροφορείς με πολλα θέματα γενικώς.Έχεις πάρα πολλούς αναγνώστες που σε διαβάζουν και μάλιστα πρωί πρωί με τόν καφέ τους-ξέρω τί λέω.Περιμένουμε εναγωνίως τήν απάντηση του Michael Baxter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις