HΠΑ - Οι αστέρες του NBA Δεν Θα Υποχρεούνται να Κάνουν Εμβόλια κατά του COVID - όπως και τα μέλη του Κογκρέσου και οι υπάλληλοί τους

 

Υπάρχει μια προνομιούχα τάξη "ελίτ" σε αυτή τη χώρα που έχει δηλώσει ότι απαλλάσσεται από όλες τις

εντολές "εμβολίων" για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19). Μια από αυτές είναι το Κογκρέσο και μια άλλη το NBA.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαγγελματίες μπασκετμπολίστες δεν θα υποχρεωθούν να κάνουν την ένεση "Operation Warp Speed" επειδή είναι πιο ξεχωριστοί από όλους τους άλλους.

Λοιπόν, αυτό και ότι έχουν πολύ περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους για να πολεμήσουν ενάντια στον ιατρικό φασισμό.

Το ESPN αναφέρει ότι το NBA αρνείται να υποχωρήσει στην απαίτησή του να μην απαιτείται από τους παίκτες να κάνουν ενέσεις κατά της γρίπης Fauci. Κατά τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό της, η λίγκα δήλωσε ότι οποιαδήποτε απόπειρα εντολής είναι "μη αποδεκτή" και δεν θα γίνει αποδεκτή.

Ενώ οι περισσότεροι διαιτητές και το προσωπικό του ΝΒΑ ενημερώνονται ότι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια για την τροποποίηση του γονιδιώματος, οι ίδιοι οι παίκτες είναι υπεράνω όλων αυτών και αρνούνται να συμμορφωθούν.

Εκπρόσωπος της λίγκας υποστήριξε ότι το 85% των παικτών του ΝΒΑ είναι ήδη εμβολιασμένοι, αλλά ότι το υπόλοιπο 15% δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί. Αυτό το ανεμβολίαστο 15 τοις εκατό δεν επιτρέπεται να τρώει μαζί με τους εμβολιασμένους ή να πετάει στα ίδια αεροπλάνα με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των New York Knicks, των Brooklyn Nets και των Golden State Warriors, προέρχονται από περιοχές όπου η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν, εκτός αν παρουσιάσουν έγκυρη ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση.

Για αυτές τις ομάδες, το NBA λέει ότι τα μέλη της ομάδας θα αναγκαστούν να κάνουν εμβολιασμό. Για όλες τις υπόλοιπες, οι παίκτες των ομάδων λένε ότι δεν θέλουν να κάνουν ενέσεις υπό πίεση και αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό.

-- Kογκρέσο: Ήδη εξαιρούνται από το Obamacare, τώρα εξαιρούνται και από τα αναγκαστικά εμβόλια Covid

Όσο για τα φίδια στο αμερικανικό Κογκρέσο, φρόντισαν να εξαιρεθούν πλήρως από την εντολή του Biden για τα εμβόλια.

Όλο το Κογκρέσο, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων τους, καθώς και οι ομοσπονδιακοί δικαστές και οι υπάλληλοί τους, έχουν μια ειδική σειρά από κανόνες "ελίτ" που ισχύουν μόνο για τους ίδιους και όχι για εσάς τους μικροαστούς εκεί έξω που απλά προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή σας ειρηνικά.

Σύμφωνα με την εγκληματία καριέρας Nancy Pelosi, ο λόγος για τον οποίο το Κογκρέσο πρέπει να εξαιρείται από τις εντολές για τα εμβόλια κατά του ιού της αγελάδας, ενώ οι μη πολιτικοί δεν εξαιρούνται, είναι επειδή οι νομοθέτες αξίζουν ειδική "ιδιωτικότητα" που δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον.

Μια ομάδα Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ωστόσο, αμφισβητεί αυτή την ειδική εξαίρεση καλώντας τον Dr. Brian Monahan, τον Επιμελητή Ιατρό του Κογκρέσου, να αναγκάσει όλους τους βουλευτές είτε να κάνουν τις ενέσεις όπως όλοι οι άλλοι είτε να υποβάλλονται σε δύο φορές την εβδομάδα σε εξετάσεις για τα κινέζικα μικρόβια.

Ο Biden, εν τω μεταξύ, απειλεί να υποτάξει τους Αμερικανούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το Κογκρέσο στον ολοκληρωτικό ιατρικό φασισμό, υποχρεώνοντας όλες τις εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιάζονται ή αλλιώς να αντιμετωπίζουν τιμωρία.

Οι εταιρείες που αρνούνται την εντολή του Dementia Joe θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πρόστιμα έως και 14.000 δολάρια για μη συμμόρφωση. Οι Ρεπουμπλικάνοι, τουλάχιστον, αποκαλούν την εντολή αντισυνταγματική, κάτι που είναι, αλλά το αν θα γίνει κάτι νομοθετικά για να προσπαθήσουν να την σταματήσουν, μένει να το δούμε.

"Αυτοί που ανήκουν στην άρχουσα τάξη ελέγχουν ό,τι γίνεται από τους πολίτες, αλλά κανένας από τους κανόνες τους δεν ισχύει για τους ίδιους. Καμία έκπληξη εδώ", έγραψε ένας σχολιαστής στο Fox News.
"Το Κογκρέσο απαλλάχθηκε από το Obama-care, θα απαλλαγούν από τις αυξήσεις φόρων για να χρηματοδοτήσουν την πληρωμή των φίλων και των δωρητών τους".

Ένας άλλος έγραψε κάτι παρόμοιο, τονίζοντας το γεγονός ότι όταν πρόκειται για το Κογκρέσο, τους αστέρες του αθλητισμού και άλλους "ελιτιστές", πρόκειται πάντα για ένα σύστημα "κανόνων για σένα, αλλά όχι για μένα".

"Αν το Κογκρέσο έχει ιδιωτική ζωή, κάθε Αμερικανός πολίτης αξίζει την ίδια ιδιωτικότητα και ελευθερία επιλογής".


Πηγή:  NaturalNews.com / Αναφορά: ESPN.com

Δικτυογραφία:

NBA Stars Won’t Be Required to Take Covid Vaccines – Just Like Members of Congress and Their Staffers

https://humansarefree.com/2021/09/nba-stars-wont-be-required-to-take-covid-vaccines-just-like-members-of-congress-and-their-staffers.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://www.zougla.gr/greece/article/ka8eta-iper-tou-emvoliasmou-o-vasilis-leventis-prin-pai-stin-entatiki

    Ακόμη ένας υπέρ του μπολιου στην διασωληνωση.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις