ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

 

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το προσωπικό ασφαλείας

του Γκουαντάναμο ανακάλυψε το πτώμα του Μπιλ Κλίντον που ήταν ξαπλωμένο στο πάτωμα του κελιού του στο μπλοκ διαχωρισμού του Camp Delta περίπου στις 7:00 το πρωί, Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου. Βρεθηκε μπρούμυτα σε μια λιμνη εμέτου και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψής του. Ο Κλίντον ήταν ζωντανος και καλά στην υγεία του το προηγούμενο βράδυ. έφαγε στις 6:00 μ.μ. γεύμα και τον είδαν να διαβάζει ένα βιβλίο στην κουκέτα του λίγο πριν σβήσει τα φώτα στις 9:00 μ.μ. Το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τη μαρτυρία δύο φρουρών του GITMO.

Τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, ένας εγκληματολόγος τοξικολόγος, υπολοχαγός Cassidy Lemmon των Ναυτικών Εγκληματικών Ερευνητικών Υπηρεσιών (NCIS) και ο καπετάνιος Dale Ramirez, Διοικητής στο Αμερικανικό Ναυτικό Νοσοκομείο Γκουαντάναμο, επέβλεψαν την αυτοψία του Κλίντον.

Δεν βρήκαν σωματικές πληγές στο σώμα του ή σημάδια πάλης ή αποδέσμευσης στο λαιμό του και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να κρεμάστηκε ή να πεθάνε σε διαμάχη με άλλο κρατούμενο, εκ των οποίων το τελευταίο θα ήταν αδύνατο επειδή βρισκοταν σε απομόνωση.

Δείγματα αίματος του Κλίντον στάλθηκαν στο εργαστήριο για τοξικολογική εξέταση και το απόγευμα της Πέμπτης ο καπετάνιος Ραμίρεζ έστειλε τα αποτελέσματα στο Γραφείο των Στρατιωτικών Επιτροπών και στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
Ο Κλίντον είχε καταπιεί άφθονες ποσότητες ενός δηλητηρίου που ονομάζεται Ricin, δήλωσε πηγή του GITMO

Η ρικίνη είναι μια εξαιρετικά ισχυρή τοξίνη που παράγεται από τους σπόρους ενος φυτού και η εκτιμώμενη θανατηφόρα δόση είναι 1 χιλιοστόγραμμο ανά κιλό σωματικού βάρους. Είναι θανατηφόρο σε περίπτωση εισπνοής, κατάποσης, ένεσης και μπορεί να είναι τοξικό ακόμη και αν η σκόνη εισχωρήσει στα μάτια. Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με Ricin περιλαμβάνουν γαστρεντερική δυσφορία, πόνο, αιμορραγία στους βλεννογόνους, έντονη ναυτία, έμετο, διάρροια και δυσκολία στην κατάποση.

«Πιστεύουμε ότι ο Κλίντον έλαβε μια μεγάλη δόση ρικίνης ταυτόχρονα», είπε η πηγή μας. «Συνήθως, τα συμπτώματα αναπτύσσονται σε αρκετές ημέρες, ακολουθούμενα από θάνατο. Ο Κλίντον δεν είχε αναφέρει κανένα σύμπτωμα τις ημέρες πριν από το θάνατό του. Εκτέθηκε σε μια εξαιρετικά βαριά δόση, αρκετές εκατοντάδες χιλιοστόγραμμα ».

Τοξικολογικές δοκιμές σε υπολείμματα του τελευταίου γεύματος του Κλίντον, μπιφτέκια κοτόπουλου και πουρέ πατάτας με σάλτσα.Επιβεβαιωμένα συμπεράσματα αυτοψίας ηταν οι το φαγητό είχε υψηλή συγκέντρωση ρικίνης.

Η JAG και το NCIS αντιμετωπίζουν τον θάνατο του Κλίντον ως ανθρωποκτονία, καθώς ο Κλίντον δεν είχε τρόπο να εισάγει το δηλητήριο στο GITMO.

"Ο Μπιλ Κλίντον δεν είχε καθόλου επισκέπτες κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του", είπε η πηγή μας. «Καταβάλλονται προσπάθειες για τον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα τρόφιμα ήταν γεμάτα δηλητήριο και από ποιον».

Σε αναμονη περισσοτερων λεπτομεριων οταν προκυψουν




Μεταφραση  SINOMOSIOLOGOS



Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ .
    ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΒΑΦΟΜΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,
    ΧΟΡΕΥΩ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ,ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Tom Hanks θα μπορουσε να τον διασωση οπως εκανε με τον στρατιωτη Riyan στην ταινια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ KATHY O' BRIEN, TOY MITCHEL KAI ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΕΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις