ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...!!!

 

Δειτε τι συνεβει

στον κοσμο σε λιγες μονο μερες....

1)Τα κουρδικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι υπάρχουν 23 νεκροι από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Αφρίν της Συρίας.
 
2) Πρώην συνταγματάρχης του στρατού της Ρουάντας κατηγορήθηκε για την οργάνωση σφαγής 800.000 ανθρώπων κατά τη γενοκτονία του 1994. Ο Θεονέστη Μπαγκορό κρίθηκε ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πέθανε χθές σε φυλακή του Μάλι.
 
3)Η Samsung και η Toshiba απομακρύνουν τα εργοστάσιά τους από την πόλη Dalian. Η Κίνα ανακοίνωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα κλείσει το εργοστάσιο και χιλιάδες υπάλληλοι θα χάσουν την εργασία τους.
 
4)Μια ομάδα οπλισμένων επιτέθηκε σε μια προτεσταντική εκκλησία στο Πορτ-ο-Πρινς στην Αϊτή και σκότωσε τον διάκονο Sylner Lafaille και απήγαγαν τη σύζυγό του και αρκετοί πιστοί τραυματίστηκαν.
 
5)Η λάβα του ηφαιστείου Λα Κούμπρε Βιέχα στο νησί Λα Πάλμα στα Κανάρια νησιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, κατάπιε μια εκκλησία, εκατοντάδες σπίτια, προκάλεσε κατολισθήσεις και πολλαπλούς σεισμούς.
 
6)Ο υπουργός εσωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε ότι υλικό που σχετίζεται με τον εξτρεμισμό βρέθηκε στα τηλέφωνα μεταναστών που διέρχονται τα σύνορα με την Λευκορωσία και ζήτησε επέκταση 60 ημερών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά μήκος των συνόρων.
 
7)Ο κυβερνήτης της Φλόριντας DeSantis έδωσε εντολή στον υπουργό εξωτερικών να ερευνήσει το Facebook για υποτιθέμενη παρέμβαση στις εκλογές.
 
8)Οι φορτηγατζήδες της Ιταλίας ενώθηκαν με τους πολίτες κατά της υποχρεωτικότητας.
 
9)Η κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την εθνική φρουρά για τις κενές θέσεις στα νοσοκομεία καθώς οι νοσηλευτές και το υγειονομικό προσωπικό που δεν κουνουπιάζονται θα απολυθούν από σήμερα. Χιλιάδες κενές θέσεις στα δημόσια νοσοκομεία.
 
10)Ο σερβικός στρατός συνεχίζει να μετακινεί τανκς Τ-72Β1ΜS white eagle στα σύνορα με το Κόσοβο.
 
11)Η Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης την ερχόμενη Πέμπτη σε ότι σχετίζεται με τον Υιό.
 
12)Αυγουλίασαν το Μακλόουν(Μακρον) κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη πόλη Λυόν της Γαλλίας, ο εκτοξευτής του "πυρηνικού" αυγού συνελήφθη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις