ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 30.9.2021!!!

 

Δειτε τι συμβαινει στον κοσμο....

1)Ο Νικολάς Σαρκοζί δικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης για παράνομη χρηματοδότηση για την εκστρατεία του του 2012.
 
2)Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνας υπέγραψε την πρώτη ποινική επιστολή για την υπόθεση της εκλογικής "Απάτη" στις προεδρικές εκλογές.
 
3)Το κοινοβούλιο των Μπαρμπάντος εγκρίνει την τροποποίηση του Συντάγματος με ψήφους 25-0 για την ανεξαρτησία από το στέμμα του Ηνωμένου Βασίλειου και να δωθεί στο νησί καθεστώς Δημοκρατίας.
 
4) Τουλάχιστον 116 νεκροί και 80 τραυματίες στις φυλακές του Γουαγιακίλ στο Εκουαδόρ σε συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών με χειροβομβίδες και αποκεφαλισμούς.
 
5) Βρέθηκε το πτώμα του Gregory Jarvis 57 ετών από το Μίσιγκαν σε ιδιωτική παραλία κοντά στο Blue Water Inn στο Caseville και στο πορτοφόλι του βρέθηκε ένα λαχείο που κέρδισε 45.000 δολάρια.
 
6) Τέσσερις πυροσβέστες και δύο πολίτες τραυματίστηκαν από έκρηξη φυσικού αερίου σε διόροφο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Ντάλας.
 
7)Η βόρεια Κορέα επιβεβαίωσε ότι εκτόξευσε υπερηχητικό πύραυλο προηγμένης τεχνολογίας.
 
8)Πέθανε ο Κουβανός συνταγματάρχης Eladio Julian Fernandez Civico μεγαλώνοντας τη λίστα των ισχυρών του κουβανικού στρατού που πεθαίνουν στους 13.
 
9)Η Ρωσία απειλεί να μπλοκάρει το Youtube αν δεν αφαιρέσει τους περιορισμούς στα ρωσικά κανάλια RT το συντομότερο δυνατόν.
 
10)Ο πρόεδρος της Τυνησίας ονόμασε την Najla Borden Remdhane ως την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό στην ιστορία του αραβικού κόσμου.
 
11)Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 110/112 της Γερμανίας βγήκε εκτός λειτουργίας μετά από κυβερνοεπίθεση.
 
12)Οι ανεμογεννήτριες στο Ταμίλ της Ινδίας έπεσαν και έπιασαν φωτιά μετά από καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους 107/χλμ την ώρα και ξερίζωσε χιλιάδες μπανανόδεντρα.
 
13)Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Ινδονησίας Azis Syamsuddin συνελήφθη για διαφθορά.
 
14) Πάνω από 25 τραυματίες μετά από έκρηξη σε πολυκατοικία στο Gothenburg της Σουηδίας.
 
15)Η αστυνομία του Ντένβερ έκανε καταγγελία εναντίον της υποχρεωτικότητας του κουνουπιασματος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις