Επέβαλαν νέο lockdown στη Θεσσαλονίκη!

 

Έτσι ενώ σχεδόν  όλη η Ευρώπη εγκαταλείπει ακόμα και

τις μάσκες η Θεσσαλονίκη και ο πληθυσμός της, αλλά και όχι μόνο (σε lockdown αναμένεται να μπει και η Λάρισα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας) βρίσκονται αντιμέτωποι με: 

- Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
- Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή σύσκεψή της η «Επιτροπή των ειδικών» αποφάσισε ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι σε αυτές και οι πολίτες θα εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις:

- Με πιστοποιητικό εμβολιασμού.
- Με πιστοποιητικό νόσησης.
- Με rapid test

Η απόφαση αυτή ελήφθη όπως το δικαιολόγησαν, μετά την εισήγηση των ειδικών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων λόγω της συνεχούς αύξηση των κρουσμάτων στη βόρεια Ελλάδα και στις συγκεκριμένες περιοχές.

Το ζητούμενο είναι ότι για ακόμα μια φορά η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο μένος της κυβερνητικής πολιτικής.

Η έναρξη των μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής υπουργικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (ΦΕΚ).

Παράλληλα, στο «κόκκινο» παραμένουν οι ΠΕ Καστοριάς, Δράμας, Ημαθίας, Ξάνθης, Πιερίας, Πέλλας και Καβάλας, ενώ στο επίπεδο 3, «πορτοκαλί» «πέφτει» η ΠΕ Αργολίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Σκαρφίζονται φανταστικές "αυξήσεις κρουσμάτων" και κανείς δεν το ερευνάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλα γίνονται περισσότερο για να ακυρώσουν τελείως την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Τα γράφει και το Sporttime που είναι δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νομοί που αντιδράσανε περισσότερο και στην γενοκτονία των εμβολίων και στην προδοσία του άλλου του προδότη του Τσίπρα για την Μακεδονία, έχουν αυξημένα κρούσματα του κουραδοιου τους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΛΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοειται πως ολα γινονται για να μη γινει η παρελαση...ποσο φανερο να γινει πια;Η κουκλα του Τσακι εκανε τις εμφανισεις της και εγιναν συγκεντρωσεις χωρις μετρα,οι λοατκι εκαναν κι αυτοι την παρελαση τους χωρις μετρα αλλα οταν προκειται για τον Ελληνα ολα παυουν να ισχυουν...Τι αλλο θελει ο κοσμος για να ξυπνησει επιτελους;Μα τοσο προβατα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις