Ο πραγματικός εχθρός του περιβάλλοντος ΔΕΝ είναι η κλιματική αλλαγή! Διαβάστε τι συμβαίνει και ΦΡΙΞΤΕ

 

Ενώ, στον πλανήτη επιβάλλουν τους «πράσινους φόρους και την

πράσινη πολιτική, με αφορμή την δήθεν υπερθέρμανση, που τώρα ονομάζουν «κλιματική αλλαγή», γονατίζοντας τις οικονομίες, ΚΑΝΕΙΣ δεν παρεμβαίνει σε ένα ουσιαστικό πρόβλημα που ταλανίζει το περιβάλλον και είναι η εξαφάνιση ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΩΝ για τον άνθρωπο εντόμων, όπως οι μέλισσες.

Τα έντομα υπάρχουν εδώ και περισσότερα από 400 εκατομμύρια χρόνια.

Ο Ντέιβ Γκούλσον, καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ, μιλώντας στο «The Guardian», αναφέρει:

«Ο κόσμος δεν θα λειτουργούσε χωρίς αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα: επικονιάζουν τα φυτά μας, ελέγχουν τα παράσιτα, ανακυκλώνουν κάθε είδους οργανικό υλικό από κοπριά μέχρι πτώματα, κορμούς δέντρων και φύλλα, διατηρούν το έδαφος υγιές, διασπείρουν τους σπόρους και πολλά άλλα. Αποτελούν ζωτική πηγή τροφής για πολλά μεγαλύτερα πλάσματα, όπως πουλιά, νυχτερίδες, σαύρες, αμφίβια και ψάρια».

Θα πρέπει, επομένως, να μας ανησυχεί βαθύτατα το γεγονός ότι τα έντομα φαίνεται να εξαφανίζονται από την γη με ανησυχητικούς ρυθμούς, γράφει ο Guardian. Κανένα κράτος δεν ασχολείται όμως πραγματικά με το θέμα αυτό!!! Αντιθέτως κάνουν την ζωή δύσκολη όσων φροντίζουν έντομα! Είναι να φρίττεις!!!

Στην Γερμανία, τα ιπτάμενα έντομα έχουν μειωθεί κατά 76% μέσα σε μόλις 26 χρόνια. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πληθυσμοί των πιο κοινών πεταλούδων μας έχουν μειωθεί κατά 46% από το 1976 και οι πιο σπάνιες κατά 77%, παρά τις μεγάλες προσπάθειες για την προστασία τους. Δεκατρία είδη μελισσών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εξαφανιστεί και πιθανότατα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Στις ΗΠΑ, η διάσημη πεταλούδα μονάρχης, διάσημη για την ετήσια μετανάστευσή της μεταξύ Μεξικού και Καναδά, έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 80% από τη δεκαετία του 1980. Ο πληθυσμός της δυτικά των Βραχωδών Όρεων έχει μειωθεί κατά 99,9% τις τελευταίες δύο δεκαετίες και φαίνεται ότι οδεύει προς εξαφάνιση μέσα σε ένα ή δύο χρόνια.

Τα δεδομένα δείχνουν μια ταχεία, συνεχιζόμενη κατάρρευση των πληθυσμών των εντόμων σε όλο τον κόσμο. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ;;;

Ποιοί και γιατί θέλουν την εξαφάνιση σημαντικών για την ανθρώπινη ζωή εντόμων;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν χρησιμοποιείται το HAARP και το ρώσικο SURA για εκπομπές βραχέων κυμάτων για στρατιωτικούς λόγους αλλα και για πειράματα επηρεασμού της ατμόσφαιρας, τότε πολύ πιθανόν να έχουμε νεκρά έντομα κ πουλιά. Φέτος μεταναστευτικά πουλιά δεν είδαμε καθόλου κ νεκρές μέλισσες βρίσκουμε σχεδόν καθημερινά. Ποιός θα σταματήσει αυτά τα τέρατα πρίν μας ξεκάνουν;
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει ως εδώ. Ανυπακοή σε κάθε μέτρο. Ορίζουμε νέα ημερομηνία για διαδήλωση κατά των φασιστικών μέτρων μέχρι την τελική νίκη , γιατί όταν βρισκόμαστε στον κίνδυνο της τυραννίας επιλέγουμε ή τις αλυσίδες ή τα όπλα. Μαντέψτε Πίος θα κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις