Θύμα του Έπσταϊν ορκίζεται να κυκλοφορήσει βιντεοκασέτα που δείχνει VIP Ελίτ να βιάζουν και να δολοφονούν παιδιά


 Η πρόσφατα δημοσιευμένη κατάθεση της Sarah Ransome αποκάλυψε ότι ο Epstein έκανε αρκετές κασέτες με μερικούς από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους φίλους του - και έκανε αντίγραφα και τα αποθήκευσε σε ασφαλείς τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

 Η Ransome ισχυρίστηκε στην κατάθεση που ελήφθη ως μέρος μιας αγωγής που κατέθεσε η Virginia Giuffre εναντίον της μαστροπού του Epstein Ghislaine Maxwell ότι έχει δει πλάνα αρκετών φίλων του Epstein να κάνουν σεξ με ανηλικα θύματα.

 Η Ράνσομ συνεχίζει ισχυριζόμενη ότι το βίντεο που είδε θα με «στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου» και ότι τα πρόσωπα των δύο ανδρών ήταν καθαρά ορατά. Δεν αναγνωρίζει αυτούς τους άνδρες.

Η Ράνσομ ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει αντίγραφα που έχει αποθηκεύσει σε πολλές ασφαλείς τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη και λέει ότι φοβάται τα αντίποινα από τον Έπσταϊν, παρόλο που είναι νεκρός.

Ο ισχυρισμός της βόμβας αυτης δίνει νέα εικόνα για τη μακροχρόνια θεωρία ότι ο Έπσταϊν εκβίαζε τους πλούσιους άντρες φίλους του με κρυφά ηχογραφημένα βίντεο τους να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια που παρείχε.


Η Ράνσομ, η οποία γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στη Σκωτία σε ηλικία 14 ετών, παρασύρθηκε στον ιστό του Έπσταϊν από έναν από τους στρατολόγους του, αφού ήρθε στη Νέα Υόρκη για να γίνει μοντέλο.

Ο Έπσταϊν ισχυρίστηκε ότι είχε διασυνδέσεις στο FIT, το κολέγιο μόδας της Νέας Υόρκης και η Ράνσομ λέει ότι «χρησιμοποίησε την εκπαίδευσή μου ως τρόπο για να ανταλλάξω την ψυχή μου με τον διάβολο και να γίνω σκλάβος του σεξ για να πληρώσω για τις σπουδές μου».

Ενώ η τοποθέτηση στο κολέγιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, η αποτυχία να συμφωνήσει να κάνει σεξ με τον Έπσταϊν θα οδηγούσε στην άρνησή του να την υποστηρίξει άλλο, αφήνοντας τη Ράνσομ αδυναμη και χωρίς προοπτική να γίνει μοντέλο, ισχυρίζεται.

Μεταξύ των πρόσφατα αποσφραγισμένων εγγράφων είναι τα email που έστειλε η Ransome εξηγώντας την ύπαρξη των κασετών.

Η Ransome γράφει: «Όταν ο φίλος μου είχε σεξουαλική επαφή με (διασκευάστηκε) και (διασκευάστηκε), στην πραγματικότητα κινηματογραφήθηκαν σεξουαλικές ταινίες σε κάθε περίσταση από τον Τζέφρι.

«Δόξα τω Θεώ που κατάφερε να πάρει μερικά πλάνα από τις κινηματογραφημένες σεξουαλικές ταινίες που προσδιορίζουν ξεκάθαρα τα πρόσωπα (διασκευασμένα) και (διασκευασμένα) που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της».

Ο Epstein δεν εμφανίζεται στο βίντεο, κάτι που λέει η Ransome έδειξε πόσο «έξυπνος» ήταν.

Η φίλη έστειλε στην Ράνσομ μερικά από τα πλάνα που «ενοχοποιούν» και τους δύο άνδρες και γράφει ότι έχει δει «με τα δύο μου μάτια τα στοιχεία αυτών των σεξουαλικών πράξεων».

Η Ransome γράφει: «Θα είμαι περισσότερο από πρόθυμη να ορκιστώ και να καταθέσω στο δικαστήριο για αυτές τις σεξουαλικές ταινίες… θα σπάσει την καρδιά σας σε ένα εκατομμύριο μικροσκοπικά κομμάτια όταν παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο».

Η Ransome ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του πλάνα σε πολλά USB sticks που έχει αποθηκεύσει σε διάφορες τοποθεσίες στην Ευρώπη.

Μόνο ένα άλλο άτομο γνωρίζει πού βρίσκεται το υλικό «σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι πριν κυκλοφορήσει το βίντεο», γράφει ο Ransome.

 


 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΈΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΎΣΕ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΦΗΝΑΝ Η ΤΟΥΣ ΈΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΈΝΟΙ... ΕΕΕ ΠΩΣ?
    ΓΙΑΤΊ... ΌΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΆ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟΥ ΒΊΝΤΕΟ...! ΆΡΑ...?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσεχει μηπως κι προσβληθει θανασημα απο τον ιο της ξαφνικητιδας....

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις