5 εκατ. Ευρώ έχει σε λογαριασμό στην Ελβετία το χαμόγελο του παιδιού …!!!


 «Χαμόγελο του Παιδιού»: Οικονομικός έλεγχος για 230 ακίνητα


Μετά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, έφτασε η ώρα και για να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Η επίσημη δικαιολογία είναι πως μετά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου πρέπει να αρχίσει να αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στις μεγάλες φιλανθρωπικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις. 

Για να μην υπάρχει καμία υποψία τι γίνονται τα χρήματα από τις μεγάλες δωρεές οι ελληνικές ελεγκτικές Αρχές ξεκινούν έρευνες και σε άλλες οργανώσεις, μία εξ’ αυτών και το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Μεγάλες δωρεές – έσοδα εκατομμυρίων ευρώ και 230 ακίνητα


Σύμφωνα με το mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αλλά και τα αναλυτικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο Βήμα της Κυριακής, οι Αρχές ωθούνται στην έρευνα τους από τις μεγάλες δωρεές και άλλα έσοδα της τάξης 10 έως 14 εκατ. ευρώ ετησίως και τα σημαντικά πλεονάσματα της τάξης των 6 εκατ. ευρώ του Χαμόγελου του Παιδιού και 230 ακίνητα.


Όλα αυτά με την υποσημείωση πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία δράσης του καθώς επιθυμεί πλήρη διαφάνεια ώστε να μη μείνει καμία σκιά και στην υπόθεση της «κιβωτού».

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ειχα γραψει πριν 2-3 χρονια οτι ειχα γνωρισει καποιον πρωην εργαζομενο στην συγκεκριμενη οργανωση.Μου ομολογησε οτι αν και ειχε αναγκη απο δουλεια αναγκαστηκε να παραιτηθει και να φυγει γιατι τρομαξε και φοβηθηκε απο αυτα που εβλεπε εκει.

Οταν του ειπα να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος μου απαντησε οτι δεν προκειται να μιλησει γι αυτο το θεμα οσο και να τον πιεσω.Ειπε επισης οτι ολοι γνωριζουν και οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου ετσι οπως φαινονται...

Φανταζομαι οτι ηταν υπερβολικος....




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΎ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ALERT ME TA ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΑΝΤ1,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΪΤΉ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΧΙΛΛΑΡΥ ΒΓΗΚΕ "ΚΑΘΑΡΗ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΛΥ PEDOPHILE ΚΛΙΝΤΟΝ,ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ(ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;) ΚΑΔΡΟ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΝΔΑΜ ΣΤΟ SILVER ALERT AMEPIKHΣ!?;

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Α ΛΑ " ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

    ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΕΙΡΑ,"ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙΣ ΜΩΡΗ;" ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΟΠΗ ΑΞΑΦΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ;

    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις