Τα Λευκα Καπελα κατευθύνονται προληπτικά στη Λουιζιάνα που έχει πληγεί από τη θύελλα για να αποτρέψουν παραπτώματα της FEMA

 

Ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ

το πρωί της Τετάρτης έστειλε δύο διμοιρίες πεζοναυτών στο Union Parish της Λουιζιάνα, όπου τυφωνες χθες το βράδυ αποδεκάτισαν σπίτια και άφησαν τουλάχιστον τρεις νεκρούς, καθώς και δεκάδες τραυματίες. Οι πεζοναύτες δεν θα είναι εκεί για να παρηγορήσουν τους τραυματίες που περπατούν ή να παρέχουν καταφύγιο. Αντίθετα, ο στρατηγός ελπίζει ότι η παρουσία τους θα κάνει τους επιδρομείς πράκτορες της FEMA να σκεφτούν δύο φορές πριν χλευάσουν, ληστέψουν και βασανίσουν εκτοπισμένους κατοίκους, όπως έκαναν στη Φλόριντα τον περασμένο Οκτώβριο και στο Metairie της Λουιζιάνα, τον Σεπτέμβριο του 2021. Στην τελευταία περίπτωση, η FEMA απέκρυψε την έκτακτη ανάγκη έως ότου οι πολίτες συμφωνήσουν να κάνουν εμβόλια Covid.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ δεν θα επιτρέψει επαναλαμβανόμενες παραστάσεις, ότι στοχεύει να προστατεύσει τους πολίτες από μια υπηρεσία που αρνείται να αστυνομεύσει τη δική της.

«Εάν η FEMA δεν αντιμετωπίσει το εγκληματικό στοιχείο της, θα το κάνουμε για λογαριασμό τους», είπε η πηγή μας. «Ορκιζόμαστε να υπερασπιστούμε το έθνος ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς».

Δύο διμοιρίες του 247ου Σώματος Πεζοναυτών, Camp Lejeune, κατευθύνθηκαν νότια για τη Λουιζιάνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Οι πεζοναύτες, πρόσθεσε η πηγή μας, φέρουν αρκετή δύναμη πυρός για να αποκρούσουν μια εισβολή της FEMA, αν και δεν είναι αυτός ο στόχος τους.

«Κανείς εδώ δεν ψάχνει για αντιπαραθεση. Ελπίζουμε η παρουσία μας να κρατήσει τη FEMA στην καλύτερη συμπεριφορά. Γνωρίζουν από προηγούμενες διαμάχες ότι θα ενεργήσουμε, εάν χρειαστεί, για να υπερασπιστούμε τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων στην περιοχή. Η αιματοχυσία δεν είναι αυτό που ψάχνουμε», είπε η πηγή μας.

Παρόλα αυτά, οι πεζοναύτες υπερηφανεύονται για την ετοιμότητά τους—την ικανότητα να αυτοσχεδιάζουν, να προσαρμόζονται και να ξεπερνούν και γνωρίζουν ότι η FEMA έχει μια ιστορία να φέρει όπλα, κλειδωμένα και φορτωμένα, στις αποκαλούμενες αποστολές ανακούφισης από καταστροφές. Η τάση της FEMA ήταν να μεταφέρει αυτόματα όπλα και κιβώτια με πυρομαχικά αντί για φαγητό, εμφιαλωμένο νερό και προσωρινό καταφύγιο.

Τον περασμένο Οκτώβριο, στους κατοίκους της νοτιοδυτικής Φλόριντα των οποίων οι ζωές ξεριζώθηκαν μετά τον τυφώνα Ian προσφέρθηκαν μάσκες N-95 και ενισχυτικά Covid αντί για φαγητό και νερό.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, έφυγαν από το Camp Lejeune με εφεδρικά MRE, αλλά μόνο αρκετά για να ταΐσουν μερικές δεκάδες άτομα για μια εβδομάδα.

«Έχουμε περιορισμένους πόρους. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Αλλά η δουλειά μας είναι να κρατάμε υπό έλεγχο τη FEMA. Ελπίζουμε οι δυνάμεις μας να φτάσουν στην Ενορία της Ένωσης πριν το πράξει το μεγαλύτερο μέρος της FEMA», είπε η πηγή μας.

Χθες το βράδυ, η εκπρόσωπος της FEMA Αλεξάντρα Τράβις είπε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης έστειλε προσωπικό στη Λουιζιάνα για να αξιολογήσει τις ζημιές από την καταιγίδα. Έκανε την ίδια δήλωση τον Οκτώβριο, μετά την οποία μετρητά, χρυσός και όπλα άρχισαν να εξαφανίζονται από κατεστραμμένα σπίτια στη Νάπολη της Φλόριντα.

Υ.Γ.

Το δικαστηριο της Νανσυ Πελοζι ειναι σ εξελιξη.Συντομα θα εχουμε πληροφοριες...





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις