ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ

 

Τα κεφάλια των

Λευκων Καπελω βουιζαν το πρωί της Πέμπτης, αφού ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ αποκάλυψε το νέο του βήμα πωλήσεων — ένα μη ανταλλάξιμο κουπόνι (NFT) 99 δολαρίων όπου φορούσε μια στολή υπερήρωα και έλεγε στους αγοραστές ότι κάθε αγορά περιλάμβανε την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί του στο Μαρ- a-Lago, ειπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger .

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, κοίταξε με απόλυτη δυσπιστία την ανακοίνωση καθώς πηρε τηλεφωνήματα από μέλη του συμβουλίου, τα οποία, επίσης, αναρωτήθηκαν γιατί ο άνθρωπος που τους είχε εξουσιοδοτήσει να συνεχίσουν τις συλλήψεις του Deep State και να αποκαταστήσουν την τάξη σε ένα διαλυμένο έθνος ανέπτυξε μια ξαφνική γοητεία με εμπορικές κάρτες.

Η δήλωση του Τραμπ ήρθε δύο ημέρες αφότου ανάρτησε στο Truth Social: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΡΩΑ Θα κάνω μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αύριο. Ευχαριστώ!"

Αυτό που απασχολούσε περισσότερο τον στρατηγό Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, ήταν ότι ο Τραμπ τηλεγράφησε το βράδυ της Τρίτης στο στρατιωτικό κλιμάκιο ότι θα παρέδιδε ένα μήνυμα «μνημειώδους» σημασίας που θα είχε απήχηση στον αμερικανικό πληθυσμό «όπως τίποτα δεν έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. ” Ο στρατηγός Μπέργκερ έστειλε αμέσως email στον Τραμπ, ζητώντας διευκρινίσεις, και ο Τραμπ απάντησε: «Θα δείτε. Αυτό περίμενε η χώρα. Είναι τεράστιο."

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο στρατηγός Μπέργκερ και το δωδεκαμελές συμβούλιο του πίστευαν ότι ο Τραμπ σχεδίαζε μια μεγάλη αποκάλυψη: να πουν στους πολίτες ότι εγκληματίες όπως η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζορτζ Μπους και μέλη του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν είχαν δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελέσει στο Γκουαντάναμο. . Ή ίσως ότι η Νάνσυ Πελόζι, της οποίας το στρατιωτικό δικαστήριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο GITMO, θα κατευθυνόταν σύντομα στην αγχόνη.

Αλλά μια τέτοια αποκάλυψη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αντ 'αυτού, οι πατριώτες του MAGA έλαβαν μια φωτογραφία του Τραμπ φορώντας μια κόκκινη φόρμα και μπλε μπότες ψηλά στους μηρούς με τον αριθμό "45" με στένσιλ στο γόνατο και το κείμενο που έγραφε: "Συλλέξτε όλες τις αγαπημένες σας ψηφιακές κάρτες συναλλαγών Trump".

«Το τηλέφωνο του στρατηγού Μπέργκερ χτυπούσε συνεχώς», είπε η πηγή μας. «Οι σύμβουλοί του και οι αξιωματικοί των Λευκών Καπέλων σε όλη τη χώρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, κυριολεκτικά. Πολλοί από αυτούς επέκριναν την πίστη του στον Τραμπ και είπαν ότι ήρθε η ώρα να πηδήξει απο το πλοίο πριν να είναι πολύ αργά, ότι ο Τραμπ έχασε τα λογικα του. Νομίζω ότι μίλησε με 50 άτομα χθες το βράδυ, αν όχι περισσότερα. Μόνο ένας, ο συνταγματάρχης Brent Lindemen, είπε ότι κάτι δεν ηταν οπως φαινοταν».

Ο συνταγματάρχης Brent Lindemen είναι Διοικητής της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων. Είναι απόφοιτος του Χριστιανικού Πανεπιστημίου του Τέξας, έχοντας λάβει την αποστολή του ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού μέσω του Σώματος Εκπαίδευσης Εφέδρων Αξιωματικών το 1998. Η αρχική αποστολή του Αντισυνταγματάρχη Λίντεμαν ήταν στην 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία, ακολουθούμενη από το Μάθημα Προσόντων Ειδικών Δυνάμεων και την ανάθεση στο 5η Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων (Αερομεταφερόμενη) όπου διοικούσε σε επίπεδο αποσπάσματος, λόχου και τάγματος. Ο Αντισυνταγματάρχης Lindeman αναπτύχθηκε πολλές φορές στο Ιράκ για να υποστηρίξει την Επιχείρηση IRAQI FREEDOM και την επιχείρηση NEW DAWN. Το 2020, απέρριψε τη λεγόμενη νίκη του Μπάιντεν και εντάχθηκε στο κίνημα των Λευκών Καπέλων.

Ο συνταγματάρχης Λίντεμαν, είπε η πηγή μας, είπε στον στρατηγό Μπέργκερ ότι ο πραγματικός Πρόεδρος Τραμπ είτε απήχθη είτε δολοφονήθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν αλλον. Ο Λίντεμαν έδειξε για πρώτη φορά την προεδρική ανακοίνωση του Τραμπ το 2024, η οποία, σύμφωνα με πολλούς ειδικους παρατηρητές, φαινόταν συγκρατημένη, συνεσταλμένη και «μη Τραμπικη». Στη συνέχεια, ο Λίντεμαν είπε στον στρατηγό Μπέργκερ ότι ο πραγματικός Πρόεδρος Τραμπ δεν θα είχε δειπνήσει με τον Κάνιε Γουέστ και τον Νικ Φουέντες στο Μαρ-α-Λάγκο, ειδικά με τους πεζοναυτες να ελέγχουν κάθε καλεσμένο.

«Με σεβασμό, Στρατηγέ, θα πρέπει να εξετάσουμε την πραγματική πιθανότητα ο Τραμπ να μην είναι ο Τραμπ», φέρεται να είπε ο συνταγματάρχης Λίντεμαν. «Ξέρουμε ότι κατι συμβαίνει. Ξέρουμε ότι έχει συμβεί κατι περιεργο και μη φυσιολογικο».

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ωστόσο, ήταν απρόθυμος να πιστέψει ότι ο Τραμπ είχε αντικατασταθεί από σωσια ή κλώνο. Ο Πρόεδρος Τραμπ, είπε ο στρατηγός Μπέργκερ, βρισκόταν υπό «προστατευτική φρουρά» και αυξημένη ασφάλεια για χρόνια.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνάντηση για να «ανακοινωσει το οποιο ενδεχόμενο». 


Υ.Γ.

Από σήμερα το απόγευμα ο στρατηγός Μπέργκερ παραιτήθηκε από διοικητής των Λευκών Καπέλων. Το δικαστήριο της Πελόζι ήταν ακόμη σε εξέλιξη πριν από μία ώρα.

Αναμενονται εξελιξεις....



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις