ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ


 Οι γιατροί ενθαρρύνουν έντονα τα εμβόλια. Παίρνει επιδοτηση για την ένεση. Σας διαβεβαιώνει ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Το άτομο "τραυματίζεται". Επιστρέφει στον ίδιο γιατρό.

Ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό. Ένα πειραματικό εμβόλιο. Που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν. Σου φέρεται σαν να είσαι χαζός και σε χρεώνει γι' αυτό.

Επιστρέφεις στον ίδιο γιατρό επειδή παραλίγο να πεθάνεις, σου κάνει τις ίδιες εξετάσεις και σου συνταγογραφεί panadol. Λέει ότι είναι ολα ειναι στο μυαλο σου. Σε χρεώνει πάλι.

Πηγαίνετε στο νοσοκομείο και σας μεταχειρίζονται σαν λεπρό. Τοτε αρχιζετε απεγνωσμενα να ψαχνετε  απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχιζετε και θυμωνετε με τον γιατρό. Παραδέχεται ότι δεν είναι φυσιολογικό. Δεν θα το συνδέσει με τα εμβόλια γιατί η άδειά του είναι πιο σημαντική από τη ζωή σας. Θα σας χρεώσει ξανά για την επίσκεψη.

Αυτό είναι το μοτίβο για τους "τραυματισμούς με τσίμπημα".

Ηθικό δίδαγμα...Ζητήστε βοήθεια από τον πλησιέστερο θεωρητικό συνωμοσίας.

Εκει εχετε περισσοτερες πιθανοτητες ν ακουσετε την αληθεια...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο διαχωρισμός έγινε. Εμβολιαστηκαν όσοι ήταν απορροφημένοι και βολεμενοι από το σατανικό σύστημα και θεωρούσαν και θεωρούν τους υπόλοιπους σαν κοινωνικά ρεταλια. Είναι δε τέτοιος ο εγωισμός τους που δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε στα τελευταία τους. Η ανθρωπότητα θα συρρικνωθεί δραματικά μετά τα μπόλια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΠΆΜΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΛΆΘΟΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΊΟΥ...
    ΆΡΑ ΜΗΝ ΖΗΤΆΤΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΨΆΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ... ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΏΣΗ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ 79 ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ ΑΣΜΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΑΘΕ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο σας είναι απολύτως ρεαλιστικό … συνέβη αυτό σε συγγενικό μου πρόσωπο και του φέρθηκαν ακριβώς έτσι … εν τω μεταξύ αυτό που έπαθε ήταν κάτι σπάνιο … την επόμενη μέρα από το τρίτο τσίμπημα έκανε ασταμάτητη ρινορραγία από το βάθος του εγκεφάλου … του είπαν αν δεν σταματήσει … θα κάνει πολύ βαριά εγχείρηση ….και ενώ μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο … του φερνόταν σαν να τους ενοχλεί … «πάλι εσυ εδώ»;;
    Το πόρισμα ;;;; Τυχαίο γεγονός …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:51 ΣΧΌΛΙΟ ΜΗΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΌ
    ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΆΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ😃 ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΈΣΤ... ΟΛΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΡΌΛΟ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... ΚΑΘΌΛΟΥ ΟΞΥΓΌΝΟ...ΦΟΥΛ! ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ...

    Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΟΎ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις