Τρέμει η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλο σκάνδαλο: Οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν για τα εμβόλι@ της Pfizer τα οποία πλήρωσαν για χρυσό τα κράτη-μέλη της Ένωσης

 Τρέμει η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλο σκάνδαλο: Οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν για τα εμβόλι@ της Pfizer τα οποία πλήρωσαν για χρυσό τα κράτη-μέλη της Ένωσης

Ο μεγαλύτερος φόβος είναι

ότι με αφορμή το QatarGate μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο η σκανδαλώδης υπόθεση της συμφωνίας ΕΕ-Pfizer για την προμήθεια εμβ#λίων κατά του Covi-d-19, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο έρευνας κατά της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος στους κόλπους της ΕΕ. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, που εξετάζει τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας, εστιάζοντας στο ότι η ΕΕ πλήρωσε τα εμβόλι@ της Pfizer πολύ ακριβά σε σχέση με τις τιμές των εμβολίων άλλων εταιρειών.

Επισημαίνεται ότι η συμφωνία αυτή είχε υπογραφεί εσπευσμένα εν μέσω θερινών διακοπών, όταν η Κομισιόν ήταν κλειστή. Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πολλών sms  μεταξύ της ντερ Λάιεν και του επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, τα οποία  είδαν το φως της δημοσιότητας, συζητήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο και θεωρήθηκαν τουλάχιστον “περίεργα” – αν όχι ύποπτα.

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) διερευνά τώρα τον ρόλο που διαδραμάτισε η πρόεδρος της Κομισιόν στη σύναψη αυτής της συμφωνίας, αναζητώντας στοιχεία για “ύποπτες διαπραγματεύσεις” , οι οποίες επέφεραν τεράστια οικονομική ζημία στην ΕΕ – επ’ ωφελία του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Επίσης, δύο ανεξάρτητες ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΕ έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τις επαφές «υψηλού επιπέδου» που είχε η κυρία Φον ντερ Λάιεν με την Pfizer για τις συμφωνίες αγοράς εμβ#λίων.

Τη προπερασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά είχε κληθεί να καταθέσει γι αυτό το θέμα στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αρνήθηκε να προσέλθει – όπως είχε κάνει και τον Οκτώβριο, όταν του είχε ζητηθεί να εμφανισθεί στην επιτροπή και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το πώς έγιναν οι μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλι@.

Στις Βρυξέλλες φοβούνται ότι μετά το QatarGate θα έχουμε έναν πολύ μεγαλύτερο “σεισμό”, με κατηγορίες και υπόνοιες χρηματισμού στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΕ. Θα είναι το Pfizer-Gate και θα προκαλέσει σοβαρές ρωγμές στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, με πολλαπλές παρενέργειες σε πολιτικό επίπεδο σε όλες τις χώρες-μέλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,ΟΣΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΛΏΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΕΡΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΜΑΞΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΤΙΖΆΙΝ, ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΊΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ".Ο ΕΡΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΠΌΡΤΑ....

    ΚΑΙ.....
    ΞΑΦΝΙΚΆ...ΠΕΙΝΑ ΚΡΥΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ+ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΉ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΈΤΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΆ.
    ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ;ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!ΦΕΥ!
    Ο ΕΡΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....

    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΕΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΈΒΛΕΠΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ.ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ'ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΓΟΡΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΊΑ.

    ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΙ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ " ΟΛΑΦ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ" ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΣΟΥΛΤΖ,ΚΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΊΤΣΑ, ΚΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ,ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝΕ;

    Η ΧΟΝΤΡΟΜΑΡΙΩ ΚΙ Η ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΕΥΑ Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΑΒΡΑΜΌΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΚΟΡΗ,ΑΔΕΡΦΗ NOTHING PERSONAL,BUSINESS AS USUAL. ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΘΑ "ΔΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ...ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΝ ΚΛΕΨΙΕΝ.ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΚΙΝΟ αριστοκράτης ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΜΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ.ΝΑΙ!ΝΑΙ!
    IN THE RIVERS OF BABYLON THERE WE SAT DOWN KAI ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΙ ΑΛΗΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΩΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΙΝΕΘΝΟΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙΜ

    ΤΟΜΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙΜΠΑΓΩΜΕΝΟ,ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΚΙ ΕΝ ΑΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ Η ΣΟΜΠΑ ΣΒΉΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΛΕΙΣΤΑ.

    Ο ΕΡΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠ'ΤΟΜΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΝΤΩΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΠΙ ΠΊΝΑΚΙ.

    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΜΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 4ου ΡΆΙΧ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ.








    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις