Όπως με τον Μπάιντεν, τα 2/3 του υπουργικού συμβουλίου του Ζελένσκι είναι Εβραίοι

 

Ποιος είναι ο Ζελένσκι;

Μια μαριονέτα και να γιατί

Ο Γκονζάλο Λίρα είναι εξοργισμένος με τη βαρβαρότητα και την εξαχρείωση του καθεστώτος Ζελένσκι.
Εξηγεί ότι ο Πινοσέτ στην πατρίδα του τη Χιλή δεν ήταν τίποτα μπροστά του.
Ο Λίρα κρύβεται, φοβούμενος για τη ζωή του.

Ο Ζελένσκι, ένας αμφιφυλόφιλος κωμικός που έχει απαγορεύσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τις εκκλησίες και μέσα ενημέρωσης και είναι ο άνθρωπος της χρονιάς του TIME.

Περίληψη από τον Doug Plumb

-Να θυμάστε πάντα την Tiffany Dover. Αν δεν ξέρετε ποια είναι, ψάξτε το. (η πρόταση είναι: η Tiffany Dover ήταν μια από τις πρώτες που πήρε την ένεση, λιποθύμησε αμέσως μετά και αντικαταστάθηκε από ένα body double.

-Ο Ζελένσκι είναι ένας ηθοποιός και κωμικός που τώρα κερδίζεο ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Τον ελέγχει ένας δισεκατομμυριούχος με το όνομα Igor Kolomoyskiy.

-Ο Igor Kolomoyskiy είναι ένα τέρας που κάνει τον Πινοσέτ να μοιάζει με πρόσκοπο και έχει εξαιρετική ματαιοδοξία και μισεί τους Ρώσους. Ο Igor Kolomoyskiy χρησιμοποιεί μεθόδους κακοποιών στις επιχειρήσεις μόνο για να βγάλει χρήματα, όχι μόνο για ιδεολογικούς λόγους. Έχει κλέψει εταιρείες μέσω απειλών θανάτου. Είναι ένας δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης που έχει διαβατήρια απο την Κύπρο, το Ισραήλ και την Ουκρανία, ενώ είναι νόμιμο να έχει μόνο δύο διαβατήρια στην Ουκρανία. Είναι ένας έξυπνος μηχανικός που πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σωστό. Ο Λίρα λέει ότι έχει δει τα βίντεο με τα βασανιστήρια.

– Ο Ζελένσκι ανέβηκε στην εξουσία από την προπαγάνδα του κατεστημένου των μέσων ενημέρωσης όταν ήταν ηθοποιός που έπαιζε έναν ρόλο σωτήρα του λαού στη φανταστική ουκρανική τηλεόραση, κωμική σειρά “Servant Of The Ανθρωποι”. Όλα αυτά τα έστησε ο Kolomoyskiy, φωτογραφία επάνω. Αυτή η παράσταση δημιουργήθηκε για να κάνει τους Ουκρανούς να θέλουν να είναι στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ως τρόπος επίλυσης προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

–Τα δύο τρίτα του υπουργικού συμβουλίου Ζελένσκι είναι Εβραίοι.

–Οι Ρώσοι είπαν ότι θα σκοτώσουν όλους τους νεοναζί στο καθεστώς Ζελένσκι, επομένως είναι απελπισμένοι και παρατείνουν τον πόλεμο. Αυτοί οι κακοποιοί γνωρίζουν ότι είναι νεκροί και δεν ελέγχονται πλέον από τον Kolomoyskiy και θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου.

–Ισχυρίζεται ότι κερδοσκόποι του Zelensky επιτέθηκαν στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής της Zaporizhzhia για να στήσουν μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας. Εξηγεί ότι οι Ρώσοι κατέλαβαν το εργοστάσιο όταν μια ομάδα Ουκρανών άρχισε να πυροβολεί Ρώσους μέσα από το εργοστάσιο για να δημιουργήσει ένα εφιαλτικό περιστατικό δημοσίων σχέσεων που περιελάμβανε Ρώσους να πυροβολούν στο εργοστάσιο στις 2 τα ξημερώματα εκείνης της Παρασκευής.

–Υπήρξε μια επίθεση με ρουκέτα πριν από λίγες μέρες στη μέση του Χάρκοβο, κατέστρεψε ένα κυβερνητικό διοικητικό κτίριο περίπου ένα μίλι μακριά από το μέρος που μένει. Η επίθεση ουσιαστικά κατέστρεψε το άδειο κτίριο που βλέπει στην κεντρική πλατεία στο Χάρκοβο. Το βίντεο του περιστατικού που προέκυψε ήταν άψογα διαμορφωμένο.

–Ισχυρίζεται ότι υπήρξαν και άλλες επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας και τα βίντεο που προέκυψαν από αυτά τα γεγονότα ήταν τόσο καλά γραμμένα. Συχνά εκρήγνυνται βόμβες και πύραυλοι, αλλά δεν ακούγονται ήχοι αεροπλάνου πριν, βαθιά μέσα στην Ουκρανία.

—Η επίθεση στο Snake Island δεν αφορούσε δεκατρείς Ουκρανούς που πέθαναν για την Ουκρανία. Υπήρχαν πάνω από ογδόντα στρατιώτες εκεί και κανένας από αυτούς δεν πέθανε. Το καθεστώς Ζελένσκι είναι εξαιρετικό στις δημόσιες σχέσεις και το χρησιμοποιεί για να παρασύρει τη Δύση στον πόλεμο. Ο Kolomoskio χρησιμοποιεί PR για να πάρει το δρόμο του και ο Zelenski είναι ηθοποιός. οι τραμπούκοι έχουν ουσιαστικά αναλάβει. Το φάντασμα του Κιέβου, ο πιλότος που υποτίθεται ότι κατέρριψε πολλά ρωσικά αεροπλάνα όλα καθαρά BS.

–Ο Ζελένσκι μίλησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και λιθοβολήθηκε. Ο Λίρα είπε ότι έμοιαζε σαν να έπαιρνε κοκαινη και να κατέβαινε μετά από ένα μακρύ πάρτι κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Η Λίρα είπε ότι αυτή ήταν η υπόθεσή του, αλλά έχει αρκετή εμπειρία για να ξέρει. Ο Πούτιν είπε ότι το καθεστώς στην Ουκρανία είναι ένα μάτσο τοξικομανών, αυτό δεν ήταν υπερβολή, όπως πίστευαν πολλοί.

–Όποτε βλέπεις τον Ζελένσκι περιβάλλεται από τραμπούκους. Οι Ρώσοι έρχονται σε πλήρη αντίθεση στην εμφάνιση με τον προστατευόμενο του Ζελένσκι. Είναι καλά μορφωμένοι, με καλή σύνθεση, ήσυχοι γκρίζοι άνδρες που οι ίδιοι είναι αθόρυβα επικίνδυνοι, αλλά με μια συμβατική έννοια. Θα φέρουν νομική κόλαση στους εχθρούς τους όταν το καλέσει η περίσταση. Η συνοδεία του Ζελένσκι είχε ανοιχτά τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, καθόταν στο τραπέζι, προφανώς για να μπορούν να ακούσουν άτομα όπως ο Κολομοΐσκι.

–Στην πρώτη διαπραγμάτευση στο Κίεβο υπήρχαν οι Ρώσοι που εμφανίστηκαν σαν διπλωμάτες και μετά το κόμμα Ζελένσκι που έμοιαζε και συμπεριφέρθηκε σαν τραμπούκοι, έμοιαζαν με την ακολουθία ενός λευκού ράπερ. Είναι ανίδεοι, ανόητοι και απελπισμένοι.

–Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη χώρα, επικρατεί πολύ χάος. Οι άνθρωποι χάνουν τα ίχνη των δικών τους. Οι άνθρωποι εξαφανίζονται και τους συμβαίνουν απαίσια πράγματα. Η Λίρα πιστεύει ότι υπήρχαν τραμπούκοι που έρχονταν να τον αναζητήσουν και έτσι κρύφτηκε τα παιδιά του και ο ίδιος μακριά από τα παιδιά του.

–Οι τίτλοι των εφημερίδων στην Ουκρανία είναι ότι ένας φιλορώσος δήμαρχος, ο Στρουκ, της Κρεμίνας, μιας μικρής πόλης 18.600 κατοίκων, αρπάχτηκε από το σπίτι του και αργότερα βρέθηκε νεκρός, πυροβολήθηκε στο δρόμο στη μέση της Κρεμίνας. Ένας αξιωματούχος από την Ουκρανία ισχυρίστηκε ότι κρίθηκε ένοχος από ενα δικαστήριο του λαού. Άνθρωποι βασανίστηκαν, καρφώθηκαν σε σταυρούς κ.λπ. και κυκλοφόρησαν βίντεο, τα οποία έχει δει η Λίρα. Έκτοτε καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.

-Ο Nestor Shufrych, ένας φιλορώσος Ουκρανός πολιτικός, συνελήφθη από έναν κακοποιό που τράβηξε βίντεο από τη σύλληψη. Ο Σούφριχ είχε τραβήξει μια φωτογραφία ενός σημείου ελέγχου στο Κίεβο. Ο Λίρα πλήρωσε το βίντεο του Νεστορ Σούφριχ που τραβήχτηκε με ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Ο Νέστορ Σούφριχ ήταν υπέρμαχος της ειρήνης που ήθελε να τελειώσουν οι εχθροπραξίες.

–Πολλοί άνθρωποι εξαφανίστηκαν ή/και πυροβολήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Ο Λίρα φοβάται για τη ζωή του λόγω του viral follow των βίντεό του στη Ρωσία.

–Αυτοί οι τραμπούκοι είναι αρουραίοι σε ένα πλοίο που βυθίζεται, είναι τρελοί και θα συμπαρασύρουν την Ουκρανία μαζί τους. Όσο αυτός ο πόλεμος παρατείνεται, αυτοί οι τραμπούκοι θα επιβιώσουν. Ξέρουν ότι είναι νεκροί όταν όλα έχουν τελειώσει.

Ο πόλεμος έχει χαθεί από την Ουκρανία και είναι καιρός να τελειώσουν οι εχθροπραξίες, να τελειώσουν οι κακοποιοί που δολοφονούν τον Ουκρανικό λαό. Οι Ρώσοι θα οργανώσουν ανθρωπιστική βοήθεια μετά τον πόλεμο. Ο Λίρα δεν είναι απολογητής του Πούτιν, αλλά πιστεύει ότι η Ουκρανία και αυτός ο πόλεμος διοικούνται από κακοποιούς εγκληματίες και όχι από πολιτικούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις