Οταν διαβάσετε το άρθρο, έχετε επιβιώσει τον τρίτο χρόνο της μεγαλύτερης επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου που έγινε ποτέ

 

Επιζήσαμε τον τρίτο χρόνο

της μεγαλύτερης επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία, γράφει ο γιατρός Robert Malone στο Substack. Κάθε μέρα βιώνετε πώς η κυβέρνησή σας χρησιμοποίησε τέλεια εξελιγμένες τεχνικές πολέμου πέμπτης γενιάς εναντίον των πολιτών της.

Οι άνθρωποι που δεν έκαναν τις ενέσεις ξίζουν ένα μετάλλιο. Όσοι εμπιστεύτηκαν την κυβέρνηση, έκαναν τα πρώτα τους τρυπήματα και τώρα υποφέρουν από τις παρενέργειες μπορεί να αξίζουν στρατιωτικό βραβείο για τον τραυματισμό τους στη μάχη. Και ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή για τα εκατομμύρια που πέθαναν στο πεδίο της μάχης, είπε ο Malone.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε τον πόλεμο πέμπτης γενιάς. Είναι ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί μπορείς να κερδίσεις μόνο αν δεν το παίξεις. Στη σύγχρονη εποχή, οι πόλεμοι δεν γίνονται από στρατούς, αλλά στο μυαλό των απλών πολιτών. Οι πόλεμοι δεν γίνονται σε πεδίο μάχης κάπου, αλλά στο μυαλό του ανθρώπου.

Η πιο επικίνδυνη μορφή πολέμου όλων των εποχών

Η πρώτη γενιά πολέμου χαρακτηρίστηκε από μεγάλες ομάδες ανθρώπων που πολεμούσαν σωματικά μεταξύ τους, η δεύτερη γενιά εισήχθη από τον γαλλικό στρατό και τελείωσε με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η τρίτη γενιά ήταν γερμανικό προϊόν και χρησιμοποιήθηκε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον τέταρτο η γενιά έφερε σο μέτωπο μη κρατικούς φορείς και η πέμπτη γενιά περιλαμβάνει τη μάχη της αντίληψης και της πληροφόρησης.

Η πέμπτη γενιά μπορεί να οριστεί ως η κρυφή, σκόπιμη χειραγώγηση παραγόντων, δικτύων, θεσμών και κρατών για την επίτευξη ενός στόχου ή πολλαπλών στόχων, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των αντιδράσεων.

Η βία εφαρμόζεται τόσο διακριτικά που το θύμα δεν αντιλαμβάνεται καν ότι είναι θύμα πολέμου και ότι χάνει τον πόλεμο. Αυτό καθιστά την πιο επικίνδυνη μορφή πολέμου όλων των εποχών. Οι πιο επιτυχημένοι πόλεμοι είναι αυτοί που ποτέ δεν αναγνωρίζονται ως επίθεση πολέμου.

Υβρίδια ανθρώπου και μηχανής

Έτσι, έχετε πλέον επιζήσει από τον τρίτο χρόνο της μεγαλύτερης επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία, επαναλαμβάνει ο Malone. Για τρία χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν αναπτύξει εξελιγμένες στρατιωτικές τεχνολογίες, στρατηγικές και τακτικές εναντίον των πολιτών τους σε καθημερινή βάση για να επισπεύσουν τη Μεγάλη Επαναφορά. Το μυαλό σας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας αποτελούν το πεδίο μάχης όπου πολεμάτε.

Η ανώτερη τάξη, η μεσαία και η κατώτερη τάξη εξαφανίζονται γρήγορα, ανοίγοντας τη θέση για ένα σύστημα κάστας στο οποίο γίνεται διάκριση μεταξύ των ανθρώπων που κάνουν σωματική εργασία και της «τάξης φορητών υπολογιστών». Πάνω από αυτά τα ντουλάπια βρίσκονται τα μηχανήματα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα ρομπότ και το κράτος επιτήρησης. Σύντομα θα είναι τα υβρίδια ανθρώπου και μηχανής, ο λεγόμενος μεταανθρωπισμός για τον οποίο έχουν μιλήσει τόσο συχνά οι ηγέτες του WEF Klaus Schwab και Yuval Noah Harari.

Πάνω από τους ανθρώπους και τις μηχανές είναι μια μικρή ομάδα που εργάζεται επάνω σ’ έναν κόσμο όπου δεν κατέχετε τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι, ενώ αυτοί θα κατέχουν τα πάντα. Ο Malone αναφέρει τους Larry Fink, Bill Gates, Jeff Bezos και Elon Musk.

Επειδή ο εχθρός λειτουργεί ως ένα είδος σμήνους, κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ατομικός υπεύθυνος. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που βλάπτονται ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Σβαμπ δεν ωφελούν το δικαστικό σύστημα. Για τον ίδιο λόγο, οι υπεύθυνοι για την κρίση του κορωνοϊού δεν θα οδηγηθούν ποτέ στη δικαιοσύνη.

Ο Malone συνοψίζει:

το μυαλό σας, οι ιδέες και τα συναισθήματά σας είναι το πεδίο μάχης όπου πολεμούν συνεχώς.

Οι μόνες επιλογές σας είναι: να διαβάσετε για τον πόλεμο πέμπτης γενιάς και να μάθετε να αναγνωρίζετε τα ψέματα τους, να μην συμμετέχετε ή να εγκαταλείπετε την αυτονομία και την κυριαρχία σας. Η επιλογή σας, είναι το μέλλον τους.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΓΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΌ ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΧΑΡΕΊΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!

    ΤΑΧΩ ΠΕΙ ΤΆΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ blog

    ΣΕ ΛΊΓΟ Ε ΜΗΝ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΆΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΦΆΝΕΡΗ.

    1.500.000 ΆΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ""ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ""ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΨΟΎ ΚΑΙ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΓΡΙΠΗ!!! ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑΠΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ! ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΗΗΗΡΕΜΑ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΣΟΥ ΟΡΘΆ 3418/2005 ΚΛΠ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΛΟΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ...ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΠΟΥ
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΞΑΝΑ
    ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΛΩ ΩΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ TWITTER ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΈΜΟΝΟ. ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΠΛΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΉΣΤΕ. ΣΕ ΑΝΤΙ
    ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΙΗΤΣ Η ΤΟΝ ΜΠΕΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ(ΛΑΕ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ;ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ DRONES O ΜΠΕΖΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ,ΚΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ ΧΑΝΚΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΖΕΦ,ΞΥΠΝΑ!!)Ο ΜΑΣΚΑΡΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ,ΑΦΟΥ Ο BIG HERO ELON,ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.ΤΗΝ ΠΟΙΑ;;;;

    ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΩΣ ΒΑΘΥΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΆ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟ- ΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣΚ-ΙΡΟΒΚΑ ΚΙ Ο ΕΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 72 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ Η ΔΥΣΗ;

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΟΗΣΗ,ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΆ.

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις