Η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...!!!


 Οι γυναίκες που πηγαίνουν για μαστογραφία μάλλον αγνοούν το κακό που κάνουν στον εαυτό τους

 Μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε για μια αναθεώρηση:

  Το 50-60% των «θετικών» αποτελεσμάτων είναι λανθασμένα!!
 Έτσι, όταν διαγνωστεί με «καρκίνο του μαστού» στο 50-60% των περιπτώσεων, αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε καθόλου!!


 Κατά την εξέταση πιέζεται ο μαστός με μεγάλο βάρος 10kPa (1019 kg/m2) και στη συνέχεια ο υγιής, πολύ ευαίσθητος, ιστός του γαλακτοειδούς αδένα βομβαρδίζεται από ραδιενεργές ακτίνες!!


  Διεγείρει την ανάπτυξη του όγκου και την εξάπλωση των μεταστάσεων!!


 Μελέτη που έγινε σε 690.000 αρχεία έδειξε ότι εντελώς υγιείς γυναίκες έχουν αναπτύξει καρκίνο του μαστού σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων μετά από μαστογραφικές εξετάσεις!!


  Η Ελβετία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγορεύει τις μαστογραφικές εξετάσεις

 Η εγκληματική ιατρική μαφία λοιπόν επιβάλλει επιθετικά τακτικές ετήσιες μαστογραφικές εξετάσεις υγιών γυναικών, για να τις κάνει κερδοφόρες ασθενείς!!

 Ακόμη και αείμνηστη συγγενης μου, που αντιμετώπιζε αυτό για όλη της την πορεια, συνειδητοποίησε κοντά στο τέλος της ζωής της ότι ήταν εν αγνοία της συνεργός σε αυτό το μεγαλύτερο ιατρικό έγκλημα κατά των γυναικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μέσα σε έξι χρόνια από τις τρεις εξετάσεις που έχω κάνει,οι δύο ήταν λάθος.Την πρώτη φορά πριν έξι χρόνια ο γιατρός με παρέπεμψε στο γενικό αντικαρκινικό,στον Άγιο Σάββα συγκεκριμένα που δεν πήγα ποτέ.Αποφάσισα να κάνω πιό αναλυτικές εξετάσεις και στο τέλος αποδείχθηκε, ότι υπήρχε κάποιο ορμονικό πρόβλημα για το οποίο δεν πήρα ούτε αγωγή.Τη δεύτερη δεν υπήρξε κάποιο θέμα και η τελευταία ήταν τώρα μέσα στον Αύγουστο που βρέθηκε στην μαστογραφία μία μαύρη σκιά και έπρεπε πάλι να κάνω επιπλέον εξετάσεις για να δούμε τι ήταν αυτό.Επειδή ήταν Αύγουστος δεν υπήρχαν γιατροί να χειριστούν τα μηχανήματα σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και έτσι θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο και μετά από υπέρηχο που διήρκησε μισή ώρα περίπου να ψάχνουμε τη μαύρη σκιά,μου είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα και ότι μάλλον είχε γίνει λάθος στη μαστογραφία.Δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή να τους βρίσω.Και τελικά δεν ξέρω πόση απάτη έχουμε φάει με τα περισσότερα πράγματα....

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις