Ο ψεύτικος πρόεδρος Μπάιντεν κηρύσσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά δεν έχει στρατό


Το θέατρο του παραλόγου που πλέον περνά για «κυβέρνηση» στις Ηνωμένες Πολιτείες βυθίζεται σε νέα χαμηλά καθώς τα χρήματα και ο χρόνος τελειώνουν. Το τελευταίο μαύρο αστείο είναι η λεγόμενη επίσημη κήρυξη πολέμου του «Λευκού Οίκου». Διαβάζεται εν μέρει ως εξής:

…Ομάδες πολιτοφυλακής έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες επιθέσεις χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα και έμμεσα πυρά… Ένας "εργολάβος" των Ηνωμένων Πολιτειών υπέστη θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο ενώ μετακόμισε σε ένα καταφύγιο κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις επιθέσεις. …

Σε απάντηση…Οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησαν στοχευμένα πλήγματα εναντίον εγκαταστάσεων στην ανατολική Συρία… Διεύθυνα αυτή τη στρατιωτική ενέργεια… σύμφωνα με τη συνταγματική μου εξουσία ως Ανώτατος Διοικητής».

Κάποιος λοιπόν πέθανε από ανακοπή καρδιάς επειδή τρόμαξε με drones και αυτό είναι μια δικαιολογία για να κηρύξει τον πόλεμο.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο ψεύτικος Μπάιντεν δεν ελέγχει τις ΗΠΑ ή κανέναν στρατό. Ο πραγματικός στρατός δεν πρόκειται να ξεγελαστεί από τους σατανιστές και να καταστρέψει τον πλανήτη ξεκινώντας έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο.

Αυτή η τελευταία απελπισμένη προσπάθεια έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου έρχεται καθώς τα λευκά καπέλα σημειώνουν σημαντικές νίκες σε πολλαπλά μέτωπα.

Η μεγαλύτερη είναι ίσως η ανακοινωθείσα παραίτηση του Ελβετού προέδρου Αλέν Μπερσέ, ενός από τους ηγέτες της ομάδας Octagon. σύμφωνα με τη Μοσάντ και άλλες πηγές. Η απομάκρυνσή του σημαίνει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ΠΟΥ και ο Γκάβι πρόκειται να χάσουν τη διπλωματική ασυλία που τους δόθηκε από την ελβετική κυβέρνηση. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου για μαζικές δολοφονίες μέσω εμβολιασμού. 

https://rumble.com/v3s2jfd-wef-founders-son-singing-like-a-bird-to-prosecutors-in-crimes-against-human.html



Το άλλο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι οι ειδικές δυνάμεις των λευκών καπέλων διεξάγουν έναν σκληρό πόλεμο στο δίκτυο των σηράγγων κάτω από το Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας. Είναι μόνο θέμα χρόνου να φτάσουν στο πρόσωπο που πολλοί λένε ότι είναι το κεφάλι του φιδιού: ο Μπενιαμίν Νετανιάχου. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι οι περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του γίνονται από σωσιες η κλωνους, ωστόσο, ο πραγματικός Νετανιάχου είναι ακόμα τριγύρω και κρύβεται βαθιά σε υπόγεια. Καταδιώκεται από τις αντισατανικές ισραηλινές και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, υποστηρίζουν πηγές της Μοσάντ και του Πενταγώνου.

Η τρύπα του κουνελιού στο Ισραήλ προφανώς είναι πολύ βαθιά. «Σαφείς καταγραφές των εργασιών διάνοιξης σήραγγας χρονολογούνται πριν από περισσότερα από 4.000 χρόνια – τα ασσυριακά γλυπτά δείχνουν μονάδες μηχανικής που ανήκουν στον Sargon του Ακκάδ (ο οποίος βασίλεψε μεταξύ 2.334 και 2.279 π.Χ.) να υπονομεύουν τα τείχη των εχθρικών πόλεων», ο καθηγητής Joel Roskin, γεωμορφολόγος και γεωμορφολόγος είπε το Πανεπιστήμιο Bar-Ilan στην Jerusalem Post.

https://www.jpost.com/israel-news/article-770123

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί ο Sargon απέδωσε στους Anunnaki την επιτυχία του στην οικοδόμηση της πρώτης αυτοκρατορίας στον κόσμο, με επίκεντρο το σημείο όπου διεξάγονται τώρα οι μάχες.

https://www.afrikaiswoke.com/anunnaki-in-world-civilization-history/

Ο καθηγητής Roskin λέει ότι η περιοχή φιλοξενεί «σύνθετα, πολυώροφα υπόγεια σπήλαια και σήραγγες με δωμάτια, αίθουσες και αποθήκες». Η MI6 αναφέρει σκληρές μάχες που διεξάγονται τώρα σε αυτά τα συγκροτήματα. Θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες εάν λάβουμε αξιόπιστες αναφορές για τη σύλληψη του «Anunnaki» που ελέγχει τους σωσιες η κλωνους Netanyahu, Biden, Putin κ.λπ.

Υπάρχουν σίγουρα πολλές αξιόπιστες αναφορές για υπόγειες βάσεις που έχουν εκτοπιστεί σε όλο τον κόσμο. Το σημάδι αυτού είναι σεισμοί με βάθη 8 και 10 km, που φέρουν τα χαρακτηριστικά ότι προκλήθηκαν από εκρηκτικά. Αυτά δείχνουν ότι μια βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση (DUMB) έχει αφαιρεθεί. Πολλοί τέτοιοι σεισμοί έχουν αναφερθεί στο Ιράν, την Αυστραλία και αλλού τις τελευταίες ημέρες. Υπήρχε επίσης ένας με επίκεντρο κάτω από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο στις 27 Οκτωβρίου, ανέφερε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο σεισμός σημειώθηκε περίπου οκτώ μίλια κάτω από το αεροδρόμιο στις 6:38 μ.μ. τοπική ώρα, ανέφερε.

https://dnyuz.com/2023/10/28/minor-earthquake-under-san-franciscos-airport-rattles-nerves/

 Οι σατανιστές απομακρύνονται επίσης από το έδαφος. Μία που απομακρύνεται είναι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ηγείται της επίθεσης εναντίον της επειδή διαψεύδει τις εκκλήσεις της ΕΕ για τερματισμό της ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα.

 https://news.yahoo.com/rift-top-exposes-eu-struggle-040000702.html

 Οι Πρόεδροι της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας της επιτίθενται επίσης εμποδίζοντας τις προσπάθειες για ξέπλυμα αμέτρητων δισεκατομμυρίων ευρώ σε χρήματα δωροδοκίας μέσω της Ουκρανίας.

 https://www.rt.com/news/585951-nato-states-blocked-ukraine-aid/

 Οι αναγνώστες μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της απομάκρυνσης αυτού του Ναζί Σατανιστή υπογράφοντας την αναφορά που αναφέρεται παρακάτω.

 https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form

 Στον Καναδά εν τω μεταξύ, ο προδότης Τζάστιν Καστρντό δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια χωρίς να του επιτεθεί καποιος. Αν κοιτάξετε τους σωματοφύλακές του στο παρακάτω βίντεο θα δείτε από τη συμπεριφορά τους πιθανότατα να μην είναι Καναδοί.

 


 Εδώ είναι ένα μήνυμα προς τον πραγματικό καναδικό στρατό και την κοινότητα των πληροφοριών: Εάν δεν συλλάβετε αυτόν τον εγκληματία μαζικής δολοφονίας, είναι θέμα χρόνου να δικαστείτε στο στρατοδικείο για προδοσία και να εκτελεστείτε με εκτελεστικό απόσπασμα.

Μιλώντας για την εκτέλεση από το εκτελεστικό απόσπασμα, υπάρχει μια μεγάλη εκκαθάριση σε εξέλιξη στην Κίνα που διολισθαίνει κάτω από τα ραντάρ των περισσότερων ανθρώπων. Κινεζικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι «πολλοί» κορυφαίοι ηγέτες σκοτώθηκαν σε ξενοδοχείο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το 20ο Εθνικό Συνέδριο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος που ολοκληρώθηκε στις 22 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ,ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ.
    ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΚΙ ΕΝΛΙΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ Ο ΣΙΤΣΙΝ.
    ΟΣΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ...

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ,ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΔΙΔΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΕΝΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΕΝΑΤΩΝ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ/ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΕΝΑΤΩΝ.ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ=ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ.
    ΤΩΡΑ Ο ΡΑΜΣΗΣ 2ος ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.ΑΡΑ ΕΝΛΙΛ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΚΕΙ...
    ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΜΜΩΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΟ ΚΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΝΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΕΝΚΙ=ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ=ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΛΙΛ=ΛΑΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ=ΕΛΟΧΙΜ ΤΗΣ ΑΣΤΕΡΟΠΗΣ ΠΛΕΙΑΔΩΝ.ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΦ=ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ....ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ.
    ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΕΛΟΧΙ,ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΙ,ΣΟΛΑΤΙΟΙ,ΕΝΓΚΑΝΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΟΧΙΜ.ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙ ΩΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΔΙΑ ΚΟΝΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ,ΔΥΝΑΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΥΛΟ ΚΡΑΝΙΟ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΜΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ TRIANGULUM TO ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΕΝΛΙΛ ΗΤΑΝ Η ΠΑΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑ/ΓΙΑΧΒΕ,ΕΝΛΙΛ/ΕΛΟΧΙΜ,ΚΙ ΑΝΟΥ/ΡΑ.ΕΦΟΣΟΝ Ο ΩΡΟΣ/ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΣΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ...Ο ΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΕΝΚΙ/ΕΝΛΙΛ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ.
    ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ/ΙΡΛΑΝΔΩΝ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
    ΕΝΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΜΠΑΛ=ARCHON CORPORATION=ISRAEL.
    EINAI H MAXH ΑΚΕΝΑΤΩΝ/ΝΕΦΕΡΤΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΜΣΗ/ΜΕΡΙΤΑΤΕΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ AIΓYΠTIOI ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ,ΤΟΥΣ CAESARS.
    AYTOI ΓINANE Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΡΩΜΗ,ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ...ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΝΟΙ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.
    ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!ΕΛΕΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ;ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ.ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...
    Ο ΕΝΛΙΛ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ,ΕΝΩ ΕΝΚΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ,ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΔΟΛΟΣ,ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.
    ΟΙ ΕΝΛΙΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΙ ΕΝΛΙΛ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ 10.000 Π.Χ.ΚΑΙ 0 Π.Χ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΚΝΑ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΓΥΝΗΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΗΙΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ DNA TOYΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ,ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 3D.
    Ο ΑΝΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;Ο ΖΕΥΣ,Ο ΤΖΙΟΥΠΙΤΕΡ,Ο ΟΝΤΙΝ...
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΕ ΕΝΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Π.Χ. ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΑΦΗΣΕ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ...

    ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ;
    Ο ΚΟΕΤΖΑΛΚΟΑΤΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΤΕΡΩΤΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ!
    Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΑΥΡΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΥΡΙΑΚΟ Η ΠΕΡΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ.ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ,ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΑΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΕΛΟΧΙΜ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ=ΦΤΕΡΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΑΥΡΟΥ.
    Η ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ,ΗΓΕΙΤΑΙ
    ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΩΝ.
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.ΟΙ Α DRAKONIS H OI SAOYK MESWAKI ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.
    Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΙ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΔΡΑΚΑΙΝΕΣ ΑΛΟΙΓΚΟΡ.
    Η ΙΣΤΑΡ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ.Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΑΡ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ.
    ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ/ΕΥΕΣ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ=ΣΤΑΝΗ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΑΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝ "ΦΙΔΙΑ" ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΨΟΝΥΧΑ....

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΙΡΗ=ΕΝΛΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΥΒΙΣ=ΕΝΚΙ,ΚΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΗΣΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΘΕΟΛΟΓΙΑ.

    GENESIS=GENES OF ISIS.
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΝ ΜΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΤΡΙΞ.ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ..
    ΟΙ ΤΑΜΠΛΕΤΤΕΣ ΚΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ.
    ΤΟ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.
    ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΡΙΝ 12.500 ΕΤΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ 300 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ;ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΒΙΜΑΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΠΗΓΑΝ ΑΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ

    ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ....ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ!

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ TRIANGULUM METAΞΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΑ ΗΤΑΝ ΠΥΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΠΡΙΝ 12.000 ΕΤΗ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΓΙΑΤΡΙΑΔΑ.
    Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ BIG BANG.H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΑ,ΟΙ ΚΡΟΝΕΙΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΛΕΝΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ BIG BANG AΠO TON ΓΙΑΧΒΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΧΒΕ ΘΕΟΥΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.
    ΤΟ ΑΣΤΡΟ MOTHALLAH ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΧ...
    ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ.ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ;ΜΑ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ.ΤΡΙΑΣ-TRIANGULUM=IOYΔΑΙΣΜΟΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ....ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ;!
    ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΕΑ/ΜΟΘΑΛΑΧ,Ο ΓΙΑΧΒΕ ΘΕΟΣ ΥΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΝΚΙ Β ΑΣΤΡΟΝ Ο ΑΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΛΙΛ ΑΣΤΡΟΝ ΓΑΜΜΑ,ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
    ΑΠΟΣΤΑΣΗ 127 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΤΟ Β ΤRIANGULI,63 ETH ΦΩΤOS TO Α,ΚΑΙ 112 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΤΟ Γ ΑΣΤΡΟΝ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΙ ΟΙ ΛΥΡΕΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ,ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΑ/ΑΝΟΥ/ΕΝΛΙΛ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ .
    ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ!
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ CERN AN ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ.
    ΟΙ ΛΕΥ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΥΝΝΕΦΩΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΜΩΡΑ Η ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ,Ο ΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Η ΠΥΛΗ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΟΥ 5D.

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ....ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

    'ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΝΟΙ ΤΗΣ ΑSHTAR COMMAND(ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ)ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΕ ΣΩΣΕΙ,ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣ ΜΕ ΣΩΣΕΙ'.....

    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΤΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΟΥΛΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ;Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυετής μελέτη ανάλυση και παρατηρηση χρειάζεται για τέτοιου επιπέδου και βάθους γνωση

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις