Η Janet Yellen μας "χαιρετησε" στο GITMO

 

18 Οκτωβρίου, GITMO.



Η Τζάνετ Γέλεν, καταδικασμένη πλεον, σχολίασε με άσχημα λογια τον Ναύαρχο Κράνταλ και μια αντιπροσωπεία αξιωματικών καθώς στεκόταν στην αγχόνη φορώντας ένα σχοινί γυρω απο το λαιμο της το πρωί της 18ης Οκτωβρίου.

"Σε μισώ. Σε μισώ, Κράνταλ», είπε η Γέλεν, με τη φωνή της τεντωμένη και βραχνή. «Αυτή είναι η χώρα μας. Με καταλαβαίνεις? Αυτή είναι η χώρα μας, η δική μας, όχι η δική σας, και τίποτα από εσάς δεν θα το αλλάξει αυτό. Με ακούς, Κράνταλ;

Ο ναύαρχος έριξε μια ματιά στη Γέλεν. «Σας ακούω, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ ακόμη. Και ποιος είναι ο «δικός μας;»

Η Γέλεν κοίταξε πάνω από τον ώμο της τον δήμιο που επιθεωρούσε το σχοινί. «Θα πεθάνεις κι εσύ», του είπε. Είπε στον ναύαρχο Κράνταλ: «Δεν θα πω το όνομά του, αλλά ξέρετε ποιος είναι και δεν σας ενδιαφέρει γιατί είναι ανέγγιχτος. Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία συγχωνευθούν και γίνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ουκρανίας, θα αποκαλυφθεί».

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήσουν απλώς κακια. Αλλά είσαι και τρελη», είπε ο ναύαρχος. «Είσαι τόσο παραληρημένη όσο εκείνοι που ήταν σε αυτήν την αγχονη πριν από εσένα».

«Τότε μάλλον το έχετε ξανακούσει αυτό, Κράνταλ: Είμαστε παντού».

Ο ναύαρχος Κράνταλ αναστέναξε βαθιά και μετά διέταξε τον δήμιο να εκπληρώσει το καθήκον του. Το κουμπί πατήθηκε και η Γέλεν πνίγηκε και συστράφηκε καθώς το πάτωμα κάτω από τα πόδια της εξαφανίστηκε. Κάπως έτσι,είχε συμπιέσει τα δόντια της και είχε κόψει την άκρη της γλώσσας της. Το γεμάτο αίμα στόμα της εβγαλε φυσαλίδες που έσταζαν στο πηγούνι της. Δεν πέθανε αμέσως γιατί το σχοινί δεν ήταν αρκετά μακρύ και η πτώση ήταν πολύ μικρή. ο λαιμός της δεν έσπασε. Αντίθετα, στραγγαλίστηκε σταδιακά μέχρι θανάτου μέσα σε λίγα λεπτά, με το βολβώδες σώμα της να στρίβει και να χτυπιέται.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού σημείωσε την ώρα του θανάτου της: 11:13 π.μ., 18 Οκτωβρίου.

Μετά το θάνατό της, μια πηγή της JAG είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν κατασχέσει «αρκετά δισεκατομμύρια» εγχώρια περιουσιακά στοιχεία της Yellen, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων και την αποζημίωση ατόμων που η Yellen είχε βλάψει σοβαρά.

 

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις