Συνελήφθη η Λετίθια Τζέιμς

 

Οι ανακριτές της JAG του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Τρίτη τη Γενική Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Letitia James για προδοσία και άλλα υψηλά εγκλήματα καθως και πλημμελήματα μετά από έρευνα που ξεκίνησε λίγο μετά την κατάθεση στοχευμενης μήνυσης κατά του Οργανισμού Τραμπ, σύμφωνα με πηγή της JAG. .

Ερευνητές από τα γραφεία της JAG στην Pensacola, στη Φλόριντα, είχαν ταξιδέψει στο Deep State Coven της Νέας Υόρκης οπλισμένοι με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που την κατηγορούσε όχι μόνο για προδοσία αλλά και για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δωροδοκία και εξέγερση. Βρηκαν την Τζέιμς έξω από το Brooklyn Brownstone της πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αργά το βράδυ της Τρίτης και της έδειξαν το ένταλμα που είχε υπογράψει ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall. Σύμφωνα με την πηγή μας, η Τζέιμς ήταν βαριά μεθυσμένη και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια όταν οι ερευνητές προσπάθησαν να της περάσουν χειροπέδες. Ήταν ένα σύντομο κυνηγητό. Έπιασαν την Τζέιμς, την ενημέρωσαν ότι δεν είχε δικαιώματα και την οδήγησαν σε ένα μυστικό κέντρο επεξεργασίας βόρεια του Μανχάταν.

Η πηγή μας είπε ότι η Τζέιμς θα μεταφερθεί τελικά είτε στο Γκουαντάναμο είτε στο Καμπ Μπλαζ για στρατιωτικό δικαστήριο.

«Η Λετίσια Τζέιμς είναι κακιά και τα στοιχεία θα αποδείξουν ότι είναι», είπε η πηγή μας.

Η απόδειξη του JAG, πρόσθεσε, περιλαμβάνει μια ηχητική συνομιλία μεταξύ της Τζέιμς και της Κάθι Χότσουλ στην οποία η Τζέιμς λέει: «Μισώ αυτήν την πλούσια, λευκή μητέρα που εκανε αυτον τον μπασταρδο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πληγωσω τον κωλο του σημαίνει τα πάντα και οτιδήποτε», στην οποία η Χότσουλ απαντά: «Θα είμαι πίσω από τα παρασκήνια».

Η αγωγή ισχυριζόταν, μεταξύ άλλων αποδεδειγμένων ψεμάτων, ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ διόγκωσε την αξία των ακινήτων για να εξασφαλίσει τραπεζικά δάνεια με χαμηλό έως άτοκο και υπερεκτίμησε τον Πύργο Τραμπ και το Μαρ-α-Λάγκο κατά 2500%. Η οργάνωση Τραμπ είχε αγανακτήσει με τα ψέματα και είχε προσλάβει τέσσερις ανεξάρτητους εκτιμητές ακινήτων για να εκτιμήσουν την αξία της ιδιοκτησίας, αλλά το σύστημα αδικίας του Deep State αρνήθηκε να εξετάσει την αξιολόγησή τους.

«Αν αυτό δεν είναι αρκετά καταδικαστικό, έχουμε επίσης αποδείξεις ότι η Τζέιμς συναντήθηκε κρυφά με την Καμάλα Χάρις τέσσερις φορές την εβδομάδα πριν και μετά την κατάθεση της αγωγής. Λεπτομέρειες για αυτές τις συναντήσεις θα γίνουν γνωστές στο δικαστήριο της. Όταν η Τζέιμς έκανε προεκλογική εκστρατεία, είπε ότι ήταν αποστολή της να ρίξει τον Τραμπ. Δεν εξεθεσε μόνο τον εαυτό της», είπε η πηγή μας.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πρόσθεσε, είναι ο πιο καλά προστατευμένος άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά εμπλέκεται σε ένα περίτεχνο παιχνίδι τεχνοτροπίας που στοχεύει στο να σύρει τα πιο αποκρουστικά πλάσματα του Deep State έξω από το σκοτάδι και στο φως.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θυσιάζεται γιατί αγαπά αυτή τη χώρα και τους πατριώτες της. Η οπτική βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Το τέλος του παιχνιδιού θα δικαιώσει τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε. 





   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις