Οι πολιτικοί της DC βρίσκονται στη λίστα πελατών του Epstein.


Ο πρώην διευθυντής της DIA, στρατηγός Mike Flynn,

 δηλώνει κατάφωρα ότι ορισμένοι από τους νομοθέτες μας

 έχουν απειληθει από παγκοσμιοποιητές,

 λόγω των ταξιδιών τους στο εξωτερικό όπου «κοιμούνται με μικρά παιδιά»…!!!

















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Μεγάλος ο καημός της χήρας Lindsey Graham για να βομβαρδίσει το Ιράν με οποιοδήποτε κόστος προς χάριν του Ισραήλ......στα πρώτα λεπτά του βίντεο πιό κάτω.
    Χωρίς ίχνος ντροπής και μέσα στην κατακραυγή ολόκληρου του κόσμου για τις ανευ προηγουμένου γενοκτονικές θηριωδίες κατά του ανθρωπίνου γένους, βγαίνει το τσαλακωμένο πανί με απύθμενο θράσσος να προσβάλει για μια ακόμη φορά την ανθρώπινη νοημοσύνη ενώ τα "πολιτικά" υποκείμενα οι περισσότεροι του ιδίου φυράματος........ σούζα. Όλοι πιασμένοι από τον λαιμό.
    Έτσι εγηγείται η δίωξις, η φυλάκισις και ο θάνατος αργότερα, αλλά από ατύχημα όμως του James Traficant o οποίος έλεγε ξεκάθαρα πως η Βουλή και η Γερουσία είναι απόλυτα ελεγχόμενες από το Ισραήλ.
    "15 δις το χρόνο πληρώνουν οι φορολογούμενοι Αμερικανοί στο Ισραήλ. Δηλαδή κάθε άτομο από μικρό παιδι μέχρι και γέρους λαμβάνει 30.000 δολλαρια τον χρόνο". αναφέρει ο Traficant μεταξύ άλλων στο βίντεο μετά τα 5:30 και στην συνέχεια κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με την ανάρτηση.

    https://odysee.com/@Commando:7/zog-wants-to-bomb-iran-despite-no-evidence-that-iran-funded-attack_F40eLhwm:7

    Η Cynthia McKinney είναι η άλλη ηρωίδα που τόλμησε να καταγείλλει τα ιδια αίσχη γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωσις επανεκλογής της.
    Απολαύστε την πρίν δέκα χρόνια στα ΗΕ:

    https://www.youtube.com/watch?v=2uUhJlmclHY

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΛΥΝΝ ΕΙΝΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΣ...Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΚΕΛΤΕΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΥΙΔΕΣ".
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ,ΓΑΛΆΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΤΊΑ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ "ΑΡΣΙΝΟΗ" Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΡΡΑ ΗΡΑ-ΛΑΝΤ ΑΗΡ-ΛΑΝΤ.

    Ο ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΫΓΈΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΗ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΕΡΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΔΌΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΟΝΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟ.

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΌΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΑΡΑΩ ΟΙ "ΘΕΙΚΟΙ" ΗΡΘΑΝ ΠΕΤΏΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑ.

    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ BRAVEHEART EKEI ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΟΙΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ
    ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ....

    Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΓΙΑΣΕ;
    ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΟ.ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΕΛΕΩ ΘΡΟΝΟΥ ΟΦΕΩΝ.

    ΤΙ ΕΡΠΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο SAINT PATRICK ;
    Ο SAMAN LYCAN ΣΩΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝ ΚΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ FLYNN ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΕΧΕΙ ΛΥΚΟ....ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ.ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΕΝ ΕΞΕΛΊΞΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΜΩΣ "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΥΜΜΈΝΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ".

    ΡΙΤΑ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΛΙΝ, ΤΟΥΣ ΔΡΥΙΔΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ)


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις