CIA Mind-Control: Ο Δολοφόνος 18 ανθρώπων στο Μέιν άρχισε να «ακούει φωνές» αφού πήρε μια μυστηριώδη συσκευή βαρηκοΐας

 

Η οικογένεια του

Robert Card, του άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία 18 ανθρώπων στο Lewiston του Maine, μοιράστηκε αρκετές λεπτομέρειες με την αστυνομία σχετικά με το πώς ο Robert άρχισε να ακούει «παρεμβατικές φωνές» λίγο αφότου «εξοπλίστηκε με ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής ισχύος».

Σύμφωνα με το NBC News , η Katie Card, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδερφό του Robert, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Robert άρχισε να ακούει «φρικτές» φωνές που τον καθοδηγούσαν λίγο αφότου έλαβε τη μυστηριώδη συσκευή υψηλής τεχνολογίας.

Η Katie Card είπε στο NBC «Ο Ρόμπερτ έπαιρνε φωνές που δεν είχε ακούσει ποτέ». «Το μυαλό του τα έστριβε. Ταπεινώθηκε από τα πράγματα που νόμιζε ότι λέγονταν».

Σύμφωνα με  το NBC News :

Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος ότι πυροβόλησε θανάσιμα περισσότερους από δώδεκα ανθρώπους στο Lewiston του Maine, το βράδυ της Τετάρτης, εξακολουθεί να είναι ελεύθερος, ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη, καθώς η οικογένειά του τον παρότρυνε να παραδοθεί.

Ο Card, ένας εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων και ένας μακροχρόνιος έφεδρος του στρατού, άρχισε να ακούει φωνές που έλεγαν «φρικτά» πράγματα γι ‘αυτόν περίπου πριν από μερικούς μήνες, όταν του τοποθέτησαν ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής ισχύος, σύμφωνα με την Katie Card, η οποία είναι παντρεμένη με ο αδερφός του.

Είπε ότι η ψυχική του υγεία είχε επιδεινωθεί γρήγορα.

«Έπιανε φωνές που δεν είχε ακούσει ποτέ», είπε στο NBC News. «Το μυαλό του τα έστριβε. Ταπεινώθηκε από τα πράγματα που νόμιζε ότι λέγονταν».

 

 

 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχτηκε δημοσίως από το 1974 ότι χρησιμοποιεί συσκευές που είναι ικανές να μεταδίδουν «παρεμβατικές σκέψεις» απευθείας στο κρανίο των ανθρώπων.

Ανά Wired.com :

Η πολύ περίεργη ιστοσελίδα του Στρατού για τα όπλα “Voice-to-Skull” έχει αφαιρεθεί. Ήταν περίεργο που ήταν εκεί, και είναι ακόμα πιο περίεργο που έφυγε. Εάν το κάνετε Google,  θα δείτε την καταχώριση  για “Συσκευή Voice-to-Skull”, αλλά, εάν κάνετε κλικ στον ιστότοπο,  ο σύνδεσμος είναι νεκρός .

Η παραπάνω εικόνα είναι η αυτοαποκαλούμενη απεικόνιση ενός ατόμου για το πώς μπορεί να λειτουργήσει σαν όπλο μια «φωνή με κρανίο».

Η καταχώριση,  που εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας Αμερικανών Επιστημόνων, αναφέρει:

Η ομάδα  Christians Against Mental Slavery με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο  σημείωσε για πρώτη φορά την αλλαγή (έχουν επίσης ένα μόνιμο  στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ). Ένας εκπρόσωπος της ομάδας μου λέει ότι επικοινώνησαν με τον Webmaster, ο οποίος θα τους έλεγε μόνο ότι η καταχώριση καταργήθηκε οριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις