ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 29/10/23


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ PASCAL NAJADI, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΧΟΥΣΕΙΝ ΝΑΤΖΑΝΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΚΕΙΤΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, Π.Ο.Υ., ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
 
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. 
 
 
 
 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Pascal Najadi.
 
Pascal Najadi: Γενεύη… φαίνεται όμορφη. Είναι όμορφη. Έχει λίμνη. Έχει το JetD’Eau (Σιντριβάνι της Γενεύης). Είναι πολύ γαλήνια. Υπάρχει όμως και μια σκοτεινή πλευρά. Ό,τι κακό υπάρχει στον κόσμο, που σχετίζεται με τη δημοκτονία, δυστυχώς προέρχεται από τη Γενεύη. Έχετε τον Π.Ο.Υ. στη Γενεύη. Έχετε την Gavi (Παγκόσμια Συμμαχία για την Ανοσoποίηση των Εμβολίων). Στη συνέχεια, έχετε το WEF, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, του οποίου ο πατέρας μου ήταν συνιδρυτής και άφησε τον Klauss Schwab από αηδία στις αρχές της δεκαετίας του '80, που έχει διπλωματική ασυλία. Εγώ, ως Ελβετός πολίτης, εδώ τώρα, δηλώνω ότι το WEF δεν είναι πλέον επιλέξιμο για διπλωματική ασυλία. Καλώ τις ελβετικές αρχές και την ασφάλεια να συλλάβουν αμέσως αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί; Το WEF, το WHO, το GAVI, οι μεγάλες εταιρείες της Φαρμακοβιομηχανίας, οι Μεγάλοι της Τεχνολογίας, ο Μπιλ Γκέιτς, όλοι υποστήριξαν μια παγκόσμια ένεση για την ανθρωπότητα, με ένα βιοόπλο, με ένεση νανολιπιδίων σε 5,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και εμείς οι Ελβετοί τους φιλοξενούμε; Αυτό είναι απαίσιο. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οποιαδήποτε οντότητα που προωθεί το δηλητήριο να εγχέεται στην ανθρωπότητα. Αλλά το έχουν κάνει. Είμαι το θύμα, πεθαίνω από αυτό. Και η μητέρα μου επίσης. Είναι δημοκτονία και θα κριθείτε. Θα διορθωθεί στο όνομα της ανθρωπότητας.
 
Δρ. Astrid Stuckelberger: Ίσως υπάρχει ένα ελβετικό σύνδρομο της Γενεύης, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα σύνδρομο του ΟΗΕ. Επειδή οι άνθρωποι φοβούνται τόσο πολύ για αυτό που συμβαίνει επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν καταληφθεί. Αλλά οι άνθρωποι εκεί μέσα δεν καταλαβαίνουν. Όσοι καταλαβαίνουν, σιωπούν ή προσπαθούν να μιλήσουν με διαφορετικούς τρόπους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν. Έτσι, αν το καταλαβαίνετε αυτό, ξέρετε ότι ήταν πολύ εύκολο να διαμορφώσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αν δεν υπάρχει μια δύναμη που να το σταματήσει και να πει ότι «Εμείς οι άνθρωποι» είναι πιο σημαντικό.
 
 Και αυτό κάνουμε τώρα. Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ένα κίνημα «Εμείς οι άνθρωποι» που είναι πολύ παγκόσμιο, κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά αυτό που συμβαίνει στη Γενεύη είναι το αντίθετο αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει δικαίωμα στον ΠΟΥ να δίνει εντολές να υπαγορεύει στον κόσμο, όπως έχουν κάνει. Και η Παγκόσμια Συμμαχία για την ανοσοποίηση των Εμβολίων, GAVI, απέκτησε πλήρη ασυλία από την ελβετική κυβέρνηση. Μπορείτε να βρείτε αυτό στο admin dot lex στην ελβετική βάση δεδομένων. Πηγαίνετε και δείτε. Πρόκειται για πραξικόπημα, ξεκάθαρα. Είναι μια παγκόσμια σκηνή εγκλήματος. Και φέρνουμε τα αποδεικτικά στοιχεία στους ανθρώπους, με ταπεινότητα, γιατί στην επιστήμη, πάντα έχεις αμφιβολίες. Είναι μια υγιής αμφιβολία. Και νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική στάση.
 
Pascal Najadi: Προσωπικά πιστεύω ότι η Γενεύη έχει καλύτερο μέλλον. Η ελβετική ουδετερότητα πρέπει να αποκατασταθεί. Δεν έχουμε κανένα μέλλον χωρίς ουδετερότητα. Και οι νέοι που θα επιζήσουν από αυτό θα είναι οι εγγυητές, ελπίζουμε, ότι τέτοια ιδρύματα δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να πατήσουν στην ευλογημένη χώρα. Ποτέ ξανά. Το κεφάλι του φιδιού είναι στη Γενεύη. Το ονομάζω άμεσα, ξεκάθαρα και παρουσιάζω τον κίνδυνο για τον ελβετικό πληθυσμό, αλλά μπορώ να σας πω ότι κόβεται. Αν έχετε ένα πύργο από τραπουλόχαρτα… και αυτό είναι ένα τραπουλόχαρτο ενός εγκληματία, ένα χαρτί να τραβήξει η δικαιοσύνη και ολόκληρος ο πύργος καταρρέει. Αλλά από ελπίδα και μόνο δεν γίνεται. Όλοι πρέπει να αλλάξουν πνεύμα. Και όλοι οι εμβολιασμένοι, γνωρίζοντας ότι είναι δηλητηριασμένοι… Είμαστε οι μάζες. Είμαστε δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ας σηκωθούμε και ας πούμε σταμάτα. Δεν θα συμμορφωθούμε. Και στα γαλλικά «Ni oubli. Νi pardon». Γιατί είμαστε οι φύλακες της ανθρωπότητας και το φως μας εξαφανίζει το σκοτάδι του κακού. Πάντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Pascal NAJADI: "Το κεφάλι του φιδιού βρίσκεται στη Γενεύη και πρέπει να κοπεί”

    https://rumble.com/v3s1y0z-pascal-najadi-.html

    TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμεριζόμαστε την αγωνία και τον πόνο για το ανθρώπινο γένος του κ. Pascal Najadi.... και λυπόμαστε που ο γιός του συνιδρυτή του παρανόμου Παγκόσμιου Οικονομικού Φορουμ βρέθηκε να είναι ένα από τα δισεκατομμύρια θύματα του ιδίου μισανθρώπου τέρατος όπως και των υπολοίπων αδελφών τεράτων ΠΟΥ, Gavi, ΟΗΕ.... επίσης παρανόμων, που θα πρεπε να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από την στιγμή ιδρύσεώς των.
    Το γιατί, το απαντά γεωμετρικά ο Dr. David Martin, ο οποίος αποκαλύπτει την καθαρά εγκληματική φυσιογνωμία του ΠΟΥ και απαιτεί όχι απλά την μείωση της ισχύος που αυθαίρετα έχει αποκτήσει αλλά την πλήρη διάλυσή του.

    https://ugetube.com/watch/dr-david-martin-total-destruction-of-the-world-health-organization-who-for-crimes-against-humanity-b_s5imQNoGVrf14Sj.html

    Μακάρι να είχε ακούσει τους πραγματικούς φύλακες της ανθρωπότητος που τυγχάνουν να είναι "ανεμβολίαστοι", μαζί με τις χιλιάδες ηρωικές μορφές που έφυγαν από την ζωή "απροόπτως" και χωρίς καν να είχαν "εμβολιαστεί".
    Ειλικρινά ευχόμαστε καλή δύναμη σ' όλους τους "ανοσοποιημένους" γιατί οι λίγοι εναπομείναντες "αδηλητηρίαστοι" χρειάζονται την κατανόησή των...............

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις