ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ "ΕΓΚΕΦΑΛΟ" ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Το τμήμα Λευκα Καπελα του αμερικανικού στρατού

συνέλαβε τη Δευτέρα τον πρώην συντονιστή της επιχειρησης Covid-19 του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Τζεφ Ζίεντς, για προδοσία και φόνο που σχετίζεται με την προώθηση πειραματικών και δυνητικά θανατηφόρων εμβολίων στο αμερικανικό κοινό, δήλωσε πηγή της JAG.

Ο Jeff Zients, ένας επιχειρηματίας του οποίου το βιογραφικό στερείται ιατρικών διαπιστευτηρίων, διαδέχθηκε την αείμνηστη Dr. Deborah Birx και υπηρέτησε ως επικεφαλής συντονιστής αντιμετώπισης του κορωνοϊού από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022. Προηγουμένως ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Hussein Obama για τη Διαχείριση του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού .

Ο στρατός ισχυρίζεται με στοιχεία ότι ο Zients ήταν αρχιτέκτονας των υποχρεωτικών εντολών εμβολιασμού, παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι τα εμβόλια θρόμβων αρρώστησαν και σκότωναν δεκάδες χιλιάδες πολίτες, κυρίως ηλικιωμένους και ανοσοκατεσταλμένους. Ο Zients είχε πολλά στοιχεία που έδειχναν την αιτιότητα μεταξύ των εμβολίων και των υπερβολικών θανάτων, είπε η πηγή μας. Ωστόσο, ο Zients υποστήριξε ότι κάθε Αμερικανός, άρρωστος και υγιής, εμβολιάζεται, διπλοεμβολιάζεται και ενισχύεται.

Η JAG λέει ότι η απόδειξη της εγκληματικότητας του Zients θα γίνει γνωστή όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Η πηγή μας είπε ότι οι ερευνητές της JAG "αρπαξαν" τον Zients ενώ ήταν έξω για μια πρωινή βόλτα κοντά στην έπαυλή του στο τμήμα Wesley Heights της Ουάσιγκτον, DC, έναν θύλακα για πλούσιους Deep Staters όπως ο Zients, των οποίων η καθαρή αξία κοστολογειται στα 160 εκατομμύρια δολάρια, που απεκτησε χάρις τις μιζες για την εντολη των υποχρεωτικων εμβολιασμων. 

Ο Zients εμφανίστηκε έκπληκτος όταν οι ερευνητές τον πλησίασαν, είπε η πηγή μας και τον ρώτησαν, "Ποιος…ποιος είσαι;" Όταν του δόθηκε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά του, ο Zients φέρεται να είπε «Ω, όχι!» και προσπάθησε να τρέξει. Όμως, ο 56χρονος, αγυμναστος Ζίεντς έτρεξε μόνο λίγα μέτρα προτού οι ανακριτές τον πιάσουν και του βάλουν χειροπέδες και μετά τον πέταξαν στο πίσω κάθισμα του οχήματός τους.

«Δεν καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται. δεν εκανα τιποτα. Πιστέψτε με, δεν έκανα τίποτα», διαμαρτυρήθηκε ο Zients.

«Δεν θα σε πίστευα ουτε αν έλεγες ότι η βροχή είναι υγρή», απάντησε ένας ερευνητής. «Και αν δεν έκανες τίποτα, γιατί τρέχεις;»

"Που με πηγαίνεις?" ρώτησε ο Ζίεντς.

«GITMO», απάντησε ένας ερευνητής.

«Ω, σκατά», είπε ο Ζίεντς.

Ο Zients, είπε η πηγή μας, μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση για να περιμένει μια πτήση προς τον Κόλπο του Γκουαντάναμο. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 











ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ευκαιρία πρώτης θα ταν να του ρίξουν και μερικές δόσεις πριν την πτύση, μήπως και προλάβει να αποφύγει την δίκη το χοιρινόσβερκο.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/ygeia/adianoito-sto-apth-apagoreyoun-stous-anemvoliastous-foitites-tis-iatrikis-na-dosoun-eksetaseis/

    Εδώ οι γ@μιολαλακηδες συνεχίζουν να πουλάνε τρελιτσα γιατί ο σαβουρολαος τα θέλει ο κωλος του.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τοσους φυλακισμενους που ακουω εδω και 3 χρονια απο τα παραμυθια της μασωνιας θα επρεπε να μην χωρανε οι κουβανοι στο νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις