ΠΕΘΑΝΕ Ο 16 ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 


Πεθανε τελικα ο 16χρονος Ρομα που ειχε τρευματιστει σοβαρα απο σφαιρα αστυνομικου σε καταδιωξη στη Θεσσαλονικη....

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» στις 5/12/22 στις 2:02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.

Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Φυσικα η αποψη μου ειναι οτι θα περασουμε "μαυρα Χριστουγεννα" μιας και περιμενω πολλα επεισοδια αφου οι περισσοτεροι τσιγγανοι η γυφτοι η ρομα...οπως τους λενε τελος παντων...δεν εχουν και τιποτα καλυτερο να κανουν .

Σιγουρα θα επικρατησει η ιδεολογια της αγελης  και της μαζας αφου ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν.

Ειναι αυτονοητα λυπηρο οτι χαθηκε ενα νεαρο παιδι αλλα οταν μαθαινεις απο τους γονεις σου να ζεις ετσι ο δρομος αυτος εχει πολλες φορες συνεπειες.

Δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο που συμβαινει  κι ολο αυτο ενισχυεται απο την αδυναμια και την αμυντικη σταση της κυβερνησης.

Οπως οταν ολοι οι υπολλοιποι δε βγηκαμε να κυνηγησουμε τους τσιγγανους οταν σκοτωθηκε ενα νεαρο παιδι στο Μενιδι απο αδεσποτη σφαιρα η για τις καθημερινες τους εγκληματικες πραξεις που ειναι σε ημερησια διαταξη στο αυτοφωρο ετσι δε βλεπω κανενα λογο να γινει οποιοδηποτε παρατραγουδο.

Ο αστυνομικος εχει συλληφθει.....θα δικαστει....κι αν κριθει ενοχος θα παει φυλακη....

Ολα τα υπολλοιπα ειναι εκ του πονηρου και καποιους βολευουν....






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ε και;;; έχουν σκοτώσει πολλούς Έλληνες και δη ηλικιωμένους για να τους πάρουν την πενιχρή σύνταξη μετά από ξύλο... πρέπει να λυπηθώ;;;δεν νομίζω ΑΛΛΑ ούτε και να φοβηθούμε τους γυφτοτέτοιους επειδή τους χρησιμοποιούν οι ελληνόφωνοι του κράτους των Αθηνών για εκφοβισμό μας...
    ΔΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις