Μωρό φέρεται να ΠΕΘΑΝΕ από ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΟΜΒΟ μετά από μετάγγιση – Οι γονείς του δεν ήθελαν ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ


Ένα συγκλονιστικό περιστατικό

έρχεται από τις ΗΠΑ, το οποίο όλοι εύχονται να μην ισχύει. Νεογέννητο μωρό (Άλεξ) φέρεται να πέθανε, αρχές του 2022, από τεράστιο θρόμβο αίματος, καθώς το νοσοκομείο υποτίθεται δεν εισάκουσε την παράκληση των γονέων που ζήτησαν να βρουν δότη ανεμβολίαστο, και του έκαναν μετάγγιση από αίμα που είχε στο νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο αρνείται από την πλευρά του πως είχε στο αρχείο του μωρό με το όνομα Άλεξ!

Όπως ισχυρίζονται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

«Γεννημένο στις 3 Ιανουαρίου, το μωρό Άλεξ είχε δυσκολία στην αναπνοή και σύντομα διαγνώστηκε με τραχειοοισοφαγικό συρίγγιο και Δεξιά κοιλία διπλής εξόδου (DORV).

Προκειμένου να λάβει τη φροντίδα που χρειαζόταν, ο Άλεξ μεταφέρθηκε από το Ρίτλαντ της Ουάσιγκτον στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Sacred Heart στο Spokane της Ουάσιγκτον.

Στις 24 Ιανουαρίου, το μωρό Άλεξ διόρθωνε το τραχειοοισοφαγικό συρίγγιο του, αλλά η διαδικασία επούλωσης διεκόπη λόγω διαρροής γύρω από τα ράμματά του.

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, η διαρροή είχε σταματήσει και η χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου.

Το σχέδιο ήταν να τοποθετηθεί στο βρέφος η κατάλληλη προστασία γύρω από την πνευμονική του αρτηρία, προκειμένου να περιοριστεί η ροή του αίματος στους πνεύμονές του.

Ωστόσο, το νοσοκομείο φέρεται να αγνόησε το αίτημα των γονέων να χρησιμοποιήσει αίμα από ανεμβολίαστο δότη και το μωρό Άλεξ στην συνέχεια παρουσίασε θρόμβο αίματος που έφτασε από το αριστερό του γόνατο μέχρι την καρδιά του, καθώς το νοσοκομείο ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να βρει το αίμα και έδωσε στο μωρό Alex αίμα από το απόθεμα του νοσοκομείου.

Καμία ποσότητα φαρμάκων, αραιωτικών αίματος ή αντιβιοτικών δεν μπόρεσε να συρρικνώσει τον τεράστιο θρόμβο ή να απαλλάξει το σώμα του από την μόλυνση και το μωρό Alex πέθανε δυστυχώς στις 17 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ενώ το νοσοκομείο αρνείται κατηγορηματικά το περιστατικό.

Απόσπασμα, όπως λένε, γραμμένο από τον πατέρα του Άλεξ, Ρον:

Screen-Shot-2022-12-15-at-11.24.54-AM Αμερικανική τραγωδία: αγοράκι πεθαίνει από τεράστιο θρόμβο αίματος μετά από άρνηση νοσοκομειακής μετάγγισης αίματος χωρίς υποβάθμιση Προβεβλημένα Κορυφαίες ιστορίες ΗΠΑ [σας]ΝΕΑ

«Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, το Sacred Heart Children’s Hospital υποτίθεται ότι τώρα υποτίθεται ότι λέει στην οικογένεια ότι δεν υπάρχει κανένα αρχείο μωρού Άλεξ να έχει πάει ποτέ στο νοσοκομείο παρά τις φωτογραφίες, τους ιατρικούς λογαριασμούς και το πιστοποιητικό θανάτου που επαληθεύει την παραμονή του», σημειώνουν τα δημοσιεύματα.

Screen-Shot-2022-12-15-at-11.24.54-AM Αμερικανική τραγωδία: αγοράκι πεθαίνει από τεράστιο θρόμβο αίματος μετά από άρνηση νοσοκομειακής μετάγγισης αίματος χωρίς υποβάθμιση Προβεβλημένα Κορυφαίες ιστορίες ΗΠΑ [σας]ΝΕΑ

Μάλιστα έγινε και εκπομπή LIVE για το θέμα από τον Steven Kirsch, τον οποίο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν ως συνωμοσιολόγο:

Η σελίδα στο Twitter Defeat The Mandates έκανε μια ανάρτηση για αυτό το φερόμενο ως ζοφερό θέμα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 el.gr

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ??? ΚΙΑΝ ΟΧΙ ΤΌΤΕ ΠΩΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ...
    ΤΙΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις