Και μια άλλη θεωρία συνωμοσίας αποδεικνύεται αληθινή


 Οι εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν προστατεύονται καθόλου, αλλά μολύνονται και πολύ πιο συχνά από τους ανεμβολίαστους. Αυτό αναμφίβολα αποδεικνύεται από τα στοιχεία των Γερμανικών Ομοσπονδιακών Ενόπλων Δυνάμεων.

Και ο εξουσιοδοτημένος από το κράτος μάρτυρας της Corona, ο καθηγητής Alexander Kekulé, παραδέχεται επίσης, εντελώς έκπληκτος και απογοητευμένος, ότι «είναι πραγματικά χάλια για όλους, συμπεριλαμβανομένου εμένα, που πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός είναι σημαντικός». 

Αναφέρεται σε πρόσφατη μελέτη από τις ΗΠΑ που αξιολόγησε τα στοιχεία 5,8 εκατομμυρίων βετεράνων των ΗΠΑ. 

Αυτό είναι αξιοσημείωτο, πρώτον επειδή είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα που μελετήθηκε και δεύτερον επειδή υπάρχουν πλήρη στοιχεία για την υγεία των υπαλλήλων των ΗΠΑ από την αρχή της στρατιωτικής τους σταδιοδρομίας. 

Το ερώτημα: 

Η επαναλαμβανόμενη νόσος Covid αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρών παθήσεων και επακόλουθων βλαβών. 

Ένα από τα αποτελέσματα είναι ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid, ο οποίος διαφημίστηκε ως αποτελεσματικός και ασφαλής, δεν άλλαξε την εμφάνιση σοβαρών παθήσεων. 

Όσοι είχαν εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν ενισχυθεί, είχαν τον ίδιο κίνδυνο να προσβληθούν από τον Covid και επίσης να αρρωστήσουν σοβαρά με εκείνους που δεν είχαν εμβολιαστεί.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΚΑΙ Η ΜΆΣΚΑ ΜΑΣΚΑ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον για αμνηστία ψάχνει ο Κεκουλέ, γύρευε πόσες εγχύσεις έχει κάνει ο ίδιος στα θύματα που μελετάει τώρα.
    Θα θελα να τον έβλεπα τον δοκτορα και όλους τους ομοίους του, δίπλα στην υπέροχη ψυχή στο βίντεο που ακολουθεί για να ζητούσαν την αμνηστία που επιθυμούν. Σε μόνο τρία λεπτά.

    https://ugetube.com/watch/forgiveness-not-no-but-fuck-no-mp4_mpIqV9rEs4CUQcK.html

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις