ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ


  Όλες οι τελείες συνδέονται: Epstein, Brunel, Peter Nygard, Schiff, Twitter, Baalenciaga, κ.λπ.

Η Rachel "Ray" Chandler-Guinness είναι μια άλλη "Madam" που συνδέεται με τον Jeffrey Epstein και το Παιδόφιλο νησί του. Αυτή τη στιγμή εδρεύει εκτός Νέας Υόρκης.

Γεννήθηκε το 1988, αλλά η καταγωγή της είναι αρκετά κρυμμένη και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες. Ωστόσο, είναι η κόρη της οικογένειας Chandler που ανήκε στους Los Angeles Times. Τα στοιχεία δείχνουν ότι επίσης μεγάλωσε στον κόσμο της Εμπορίας Παιδιών και το όνομα «Τσάντλερ» χρησιμοποιείται ως κωδική λέξη για το «Χειριστής παιδιών».

Η Rachel αποφοίτησε το 2005 από το Brentwood School στο Λος Άντζελες. Η πρώτη της δουλειά ήταν στο Standard Hotel, το οποίο είναι πλέον γνωστό ότι αποτελεί κομβο για το Trafficking Παιδιών.

Παντρεύτηκε τον Tom Guinness το 2012, ο οποίος είναι γνωστός Stylist στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρώτος τους γάμος ήταν μόνο οικογενειακός, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η Vogue κάλυψε και τους δύο γάμους της, τον Standard Wedding στο LA για την οικογένειά της και τον Shamanic Wedding στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους φίλους της.

Η Oil London, στις ειδήσεις της Βρετανίας, συζήτησε τη σχέση μεταξύ της Balenciaga και της πράκτορα μοντέλων Rachel Chandler. Λέει ότι ο Chandler έχει πάει στο νησί του Epstein, έχει κυκλοφορήσει πλάνα CCTV από το νησί και τα μοντέλα στο Midland Agency του φαίνονται κακοποιημένα σαν πραγματικά θύματα εμπορίας.

 

 

ΠΗΓΕΣ

Rachel Chandler (πρόχειρο) — Dark 2 Light Network
https://www.dark2light.net/epsteingate-1/lf4nyvbvo7kux1s3hwm9aiwen05dn8

Rachel Chandler x Balenciaga
https://i-d.vice.com/it/article/neb8db/midland-the-modelling-agency-rebooting-fashions-beauty-ideals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΟGΡΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥΧΕ ΣΉΜΑ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΆΚΙ... ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΑΠΟΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΊ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ.
    ΠΆΕΙ ΠΑΕΙ...
    ΟΥΤΕ ΠΆΡΤΙ ΟΥΤΕ ΠΆΡΤΑ! ΟΥΤΕ ΦΕΕΕΡΡΡΤΑΑΑ!



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις