Η υποσχεμένη παγκόσμια επανάσταση των Γνωστικών Ιλλουμινάτι ξεδιπλώνεται


 Μια επικείμενη και σημαντική κίνηση από τους γνωστικούς Illuminati σηματοδοτήθηκε με την απελευθέρωση την περασμένη εβδομάδα από τους Αμερικανούς του Ρώσου εμπόρου όπλων Victor Bout, λένε πηγές του Πενταγώνου, της MI6, της CIA και της Mossad. Αυτή η κίνηση αναμένεται να οδηγήσει σε μια παγκόσμια επανάσταση και, ενδεχομένως, ακόμη περισσότερο.

Να τι είπε για αυτόν μια πηγή της Μοσάντ:

«Ξέρω λίγα για τον Βίκτορ Μπουτ. Κρατάει ένα σύνολο από κλειδιά για το βασίλειο, ας πούμε. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή τη στιγμή αφήνεται ελεύθερος. Δείτε σχετικά με την 9-11 και άλλα black ops(μαυρες επιχειρησεις) θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η στρατιωτική συμμαχία πρέπει να εμπλακεί σε αυτό, καθώς ο σωσιας Μπάιντεν έδειξε τι πρεπει να γινει».

Ο αυτοαποκαλούμενος Gnostic Illuminati Alexander Romanov λέει ότι ο Bout παρείχε το πυρηνικό όπλο 500 κιλοτόνων που κλάπηκε από το ρωσικό υποβρύχιο Kursk που χρησιμοποιήθηκε για την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011.

Πηγές του Πενταγώνου προσθέτουν ότι «ο Μπουτ έκλεψε τους πυρηνικούς  W54 από την PANTEX (Amarillo, Τέξας) που αναδιαμορφώθηκαν στα πυρηνικά της 11ης Σεπτεμβρίου…που πωλήθηκαν στην Ταϊβάν/Σαουδική Αραβία/Νότια Κορέα».

Πηγές της MI6 υποστηρίζουν ότι «Όπως ξέρουμε, η 11η Σεπτεμβρίου προετοιμαστηκε στο πρωτοποριακό τελετουργικό [του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου] ως σατανική θυσία αίματος / Μαζική δολοφονία / Εγχώρια και ξένα Πραξικόπηματα πέμπτης γενιας-> Τέταρτο Ράιχ ( DVD Dachau) κατόπιν εντολής διάφορων οικογενειών τις οποίες γνωρίζετε».

Το κορυφαίο μέλος των γνωστικών Illuminati και πρώην πρωταθλητής στο σκάκι, Bobby Fischer, είχε μια διαφορετική ερμηνεία και περιέγραψε την 9/11 ως μέρος μιας περίτεχνης πλοκής για την ανατροπή των σατανικών γραμμών αίματος που κυβέρνησαν τη γη για χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με τον Romanov.

Επιπλέον, αυτός ο συγγραφέας έχει λάβει χειρόγραφες επιστολές από τη φυλακή από τον Bout στο παρελθόν, αν και δεν περιείχαν καμία χρήσιμη πληροφορία.

Ο ίδιος ο Μπουτ, σε συνέντευξή του αμέσως μετά την αποφυλάκισή του είπε: «Αυτό που συμβαίνει στη Δύση είναι απλώς η αυτοκτονία του πολιτισμού. Και, αν δεν αποτραπεί αυτή η αυτοκτονία, τουλάχιστον εντός του μη δυτικού κόσμου, εντός του κόσμου που δεν ελέγχεται από τους Αγγλοσάξονες, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα αυτοκτονήσει. Και μπορεί να συμβαίνει σε όλους τους τομείς, με τα ναρκωτικά και την LGBT+ ανάμεσά τους».

Σε κάθε περίπτωση, το τεράστιο γεγονος που δημιουργήθηκε με την απελευθέρωσή του σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες περιμένουν κάτι μεγάλο να συμβεί μετά την αποφυλάκισή του.

Λάβαμε μια μυστηριώδη υπόδειξη για το τι ακριβώς από μια επαφή μας με το Secret Space Program. Τηλεφώνησε για να πει ότι μόλις μίλησε με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν του είπε ότι επρόκειτο να συμβει κατι σύντομα, αλλά αυτό θα γινει μόνο για να «μετακομίσει σε μια πολύ μεγαλύτερη θέση». Ολοκλήρωσε με ένα κρυπτογραφημμενο μήνυμα που έλεγε «πρόσεχε το νερό».

Σε ό,τι μπορεί να σχετίζεται, υπήρξε μια τεράστια συλλογη απόρρητων δεδομένων από την Ανταρκτική την περασμένη εβδομάδα....

Με οτι μπορει να σημαινει αυτο...

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις