Η κυβέρνηση εδωσε εντολη στην ΕΥΠ και φακέλωνε χιλιάδες Έλληνες που δεν ήθελαν μάσκες, lockdown και εμβόλια...!!!


Η κυβέρνηση κατά τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό χρησιμοποιούσε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), τα συστήματα παρακολούθησης και την δομή της υπηρεσίας που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να συγκεντρώνονται πληροφορίες εθνικής σημασίας, για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των πολιτών που αντιδρούσαν στην υποχρεωτική μασκοφορία, τα lockdown και τα υποχρεωτικά εμβόλια την περίοδο 2020-2022

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά για το θέμα: Αντί η ΕΥΠ να παρακολουθεί τους Τούρκους πράκτορες και τους πράκτορες χωρών που λειτουργούν για λογαριασμό της Τουρκίας και λοιπών ανθελληνικών δυνάμεων στο εσωτερικό της Ελλάδας, παρακολουθούσε Έλληνες πολίτες γιατί… δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκες ή να μείνουν όσο η κυβέρνηση ήθελε, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους!

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ΕΥΠ χιλιάδες φάκελοι παρακολούθησης Ελλήνων πολιτών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκες ή να μείνουν σε καραντίνα και δεν δίσταζαν να το δηλώσουν δημοσίως, με μία ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, με μία τηλεφωνική συνομιλία τους ή με μία παρουσία τους σε μία διαδήλωση.

Επειδή οι παρακολουθούμενοι πολίτες έκαναν το «έγκλημα» να… μην θέλουν να εμβολιαστούν, να φορέσουν μάσκα ή ήθελαν να βγαίνουν από το σπίτι τους!

Από τον Ιούλιο του 2020 η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την ΕΥΠ να καταγράφει, να παρακολουθεί και να φακελώνει όλους τους Έλληνες οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα του lockdown και να ενημερώνει το Μαξίμου σε καθημερινή βάση!

Σε κάθε συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών που δεν συμφωνούσαν με τις μάσκες, τον εγκλεισμό στις οικίες τους και εν συνεχεία στα εμβόλια, υπήρχαν πράκτορες της ΕΥΠ, όπως αποδεικνύεται από τα σήματα των κλιμακίων της υπηρεσίας!

 Οι ενημερώσεις της ΕΥΠ περιλάμβαναν ονοματεπώνυμα, κινητά τηλέφωνα (για να μπουν υπό παρακολούθηση από το Predator και το Cyborg) και κοινωνικές δραστηριότητες των «υποκινητών»!

 Σε άλλο σήμα κλιμακίου της ΕΥΠ γίνεται αναφορά σε «συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπου συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα και στην οποία καταγράφηκε η παρουσία υγειονομικοί, αστυνομικοί, κληρικοί και καλόγεροι».

 Υπολογίζεται ότι πάνω από το 30% των Ελλήνων αντιδρούσαν στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για υποχρεωτική μασκοφορία, υποχρεωτικό κατ’οίκον εγκλεισμό και υποχρεωτικό εμβολιασμό, με την χρήση της μυστικής υπηρεσίας της χώρας, η οποία τους παρακολουθούσε όχι απλώς με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά και με φυσικό.

 Και όλα αυτά «Γιατί;». Μα για να επιβάλουν μια δικτατορία που καμία διαφορά δεν έχει π.χ. με το κομμουνιστικο κινεζικό καθεστώς…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις