ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ GITMO

 

Μια επιτροπή που είχε επιφορτιστεί

να αποφασίσει για τη μοίρα του Υπουργού Παιδείας Μιγκέλ Καρντόνα το πρωί της Δευτέρας τον εκρινε ένοχο κι επικίνδυνο για να κτκλοφορει αναμεσα σε παιδια μετά από συζήτηση μόνο 15 λεπτών.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Cardona συνελήφθη την Ημέρα των Ευχαριστιών όταν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ υπό τη διοίκηση του στρατηγού David H. Berger πραγματοποίησαν μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Cardona. Οι πεζοναύτες είχαν επίσης κρατήσει τη σύζυγο του Cardona, Marissa, φαινομενικά ως συνεργό στα υποτιθέμενα εγκλήματα του συζύγου της.

Στις 10:00 π.μ. ένα ζευγάρι πεζοναύτες συνόδευσαν με χειροπέδες τον Cardona στη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του GITMO και τον κάθισαν σε μια επενδυμένη καρέκλα πίσω από ένα κυρτό τραπέζι, πάνω στο οποίο βρισκοταν ένα ποτήρι και ενα μπουκαλι με νερό. Στα δεξιά του, τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού -το πάνελ- κάθονταν σε ένα παρόμοιο αλλά μικρότερο τραπέζι, μπροστα από μια στοίβα χαρτιά. Μπροστά του στεκόταν ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall, ο οποίος, ντυμένος με μια πεντακάθαρη στολή Class-A με κορδέλες, κοίταξε τον Cardona πίσω από τα μαύρα γυαλιά του.

«Κρατουμένε Cardona, επιλέξατε να εμφανιστείτε σήμερα χωρίς το ευεργέτημα του συνηγόρου, είναι σωστό;» είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Ο Καρντόνα ύψωσε τη φωνή του. «Δεν έχω επιλέξει τίποτα. Δεν επέλεξα να είμαι εδώ. Με έσυρες εδώ. Που είναι η γυναίκα μου; Όχι, δεν θέλω δικηγόρο. Νομίζεις ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό; Ξέρω τι συμβαίνει εδώ, στον μικρό σας υπόκοσμο. Οι δικηγόροι υπεράσπισης εδώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψευτικα στηρίγματα. Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου».

«Ας το πάμε τότε», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Έχω μια πολυάσχολη εβδομάδα».

Έβαλε σε μια μεγάλη οθόνη τηλεοπτικές εικόνες από γράμματα που είχε γράψει και στείλει ο Cardona στον Έφορο της Ενοποιημένης Σχολικής Περιφέρειας του Λος Άντζελες Austin Beutner. Το κείμενο ενθάρρυνε τον Beutner να εφαρμόσει μαθήματα φύλου στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες—σε μαθητές της 4ης δημοτικού. «Η σύγχρονη εποχή επιβάλλει τη μετασχηματιστική εκπαίδευση», έγραψε. «Πέρασε η εποχή των δύο φύλων. Η ρευστότητα είναι το μέλλον. Η κυβέρνηση [Μπάιντεν] και εγώ κατασκευάζουμε ένα συνεκτικό σχέδιο για την εισαγωγή μαθημάτων ρευστότητας του φύλου στα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα. Εσείς, υπέρμαχος του τρανγκεντερισμού, είστε σε θέση κλειδί για να το προχωρήσετε. Η συμμετοχή σας, περιττό να πούμε, θα προχωρήσει στην καριέρα σας».

Ο Cardona είχε στείλει παρόμοιες επιστολές σε διευθυντές σχολείων σε Spokane, Seattle, New York City, Detroit, Chicago, Lansing, San Francisco, Austin, Houston, Dallas, Baltimore, Philadelphia, New Orleans και Denver - ζητώντας από τους υφιστάμενους του να αποδεχτούν την επιβεβαίωση του φύλου. , αναστολείς ορμονών και χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου ως το «νέο φυσιολογικό» σε μια προοδευτική κοινωνία. Μια επιστολή προς τον Έφορο της Νέας Ορλεάνης Δρ. Avis Williams ανέφερε τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μπορούσαν να κρύψουν τη σεξουαλική αλλαγή από τους γονείς τους.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ καθάρισε το λαιμό του. «Νέο φυσιολογικο. Τώρα υπάρχει ένας όρος που έχουμε ακούσει στο παρελθόν, σε διαφορετικό πλαίσιο».

Η Cardona παρενέβη: «Αυτό είναι απόλυτος παραλογισμός. Η διαμόρφωση ενός προγράμματος σπουδών δεν είναι έγκλημα, είναι δουλειά μου…»

«—Η δουλειά σου είναι να διαφθείρεις και να κατηχήσεις μικρά παιδιά ώστε να συμμορφωθούν με την ιδεολογία σου», τον διέκοψε ο υποναύαρχος Κράνταλ. «Όταν ήμουν παιδί, είχα ένα ρολόι Cassio με μια αριθμομηχανή με κουμπί. Είναι εκπληκτικό αυτό που έχουν τα παιδιά σήμερα — ρολόγια και γυαλιά που τραβούν φωτογραφίες και βίντεο».

Ένα βίντεο εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Έδειχνε τον Cardona να απευθύνεται σε μια τάξη της 4ης τάξης στο Garden Grove Elementary School στο Simi Valley της Καλιφόρνια. Σε αυτό, ο Cardona κρατούσε ένα ψαλίδι, σαν αυτο που τα παιδιά χρησιμοποιούν για να κόψουν χαρτί κατασκευής, κόβοντάς το ξανά και ξανά καθώς είπε στην τάξη «Έτσι γίνονται τα αγόρια κορίτσια» και είπε ότι «τα αγόρια έχουν ένα θεόδοτο δικαίωμα να είναι τα κορίτσια και τα κορίτσια έχουν ένα θεόδοτο δικαίωμα να είναι αγόρια». Εξήγησε στην τάξη ότι οι αναστολείς της εφηβείας, ένα «ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο όπως τα εμβόλια Covid», θα μπορούσαν να αναστείλουν την ανάπτυξη βιολογικών χαρακτηριστικών έως ότου τα αγόρια και τα κορίτσια αποφασίσουν «ποιοι θέλουν να είναι στη ζωή». Είπε ότι τα αγόρια πρέπει να πειραματίζονται φορώντας κοριτσίστικα ρούχα και το αντίστροφο, επιμένοντας ότι ήταν η φυσική τάξη των πραγμάτων.

Ο αντιναύαρχος Κράνταλ τον νουθέτησε. «Δεν βαζετε αυτό το παιδί σε κίνδυνο; Προδοσία? Αυτό είναι προδοσία κατά της Δημοκρατίας και εναντίον κάθε παιδιού και γονέα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

«Οχι δεν ειναι», είπε ο Καρντόνα.

Ο ναύαρχος κάλεσε μια μάρτυρα, τη σύζυγο του Cardona, Marissa, στο βήμα.

«Αγάπη μου», φώναξε ο Cardona. "Τι είναι αυτό? Η γυναίκα μου δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να καταθέσει εναντίον μου».

«Κανείς δεν την ανάγκασε να κάνει τίποτα, κρατούμενε Cardona. Είναι συνεργαζόμενη μάρτυρας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

"Κυρία. Cardona, θα επαναλάβεις σε παρακαλώ σήμερα αυτό που μας είπες την περασμένη εβδομάδα», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

 «Δεν είμαι Cardona. Φτύνω αυτό το όνομα. Είμαι μια Perez. Ο Μιγκέλ, ήταν κάποτε καλός άνθρωπος, πραγματικά ήταν. Αλλά άλλαξε. Όταν τα παιδιά μας ήταν μικρά, τους είπε να φοράνε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Έκανε τον Miguel Jr. να φοράει σουτιέν και ροζ εσώρουχα και ανδρικά σλιπ Celine. Είπε ότι ήθελε να δει πώς μοιάζει με το πέος του και έβαλε ένα χαρτι κάτω από το παντελόνι του. Έπειτα αρχισε να χαιδευει το χαρτι. Ξέρω ότι αυτό ήταν λάθος, αλλά φοβάμαι να πω οτιδήποτε. Ο Miguel μου είπε ότι όλα τα αγόρια και όλα τα κορίτσια πρέπει να είναι και αγόρια και κορίτσια ταυτόχρονα. Είπε στον Miguel Jr ότι πρέπει να έχει μια σχισμή στο σημείο που είναι το πέος του», είπε η Marissa Perez στο πάνελ.


Ο Cardona αντιτάχθηκε. «Τι της έκανες; Χρησιμοποιεί ψυχολογικα κολπα για να αντιστρεψει τα πάντα».

«Παραδέχομαι, αυτή είναι μια ασυνήθιστη περίπτωση για την JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών. Συνήθως διώκουμε δολοφόνους, παιδόφιλους, Deep Staters που είναι ένοχοι για προδοσια και συνωμοσία. Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητη περιοχή εδώ, αλλά αυτός ο άνθρωπος, ο Μιγκέλ Καρντόνα, αν αφεθεί ελεύθερος θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διαφθείρει το μυαλό και το σώμα των παιδιών του έθνους μας. Είναι η σύστασή μου ο κατηγορούμενος να φυλακιστεί για τουλάχιστον 20 χρόνια», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Η επιτροπή απέρριψε την κατηγορία για προδοσία, αλλά αποδέχθηκε την κατηγορία της απειλής παιδιών, συντάσσοντας μια απόφαση που έλεγε ότι «Ο Μιγκέλ Καρντόνα παρουσιάζει συνεχή απειλή για τα παιδιά των Ηνωμένων Πολιτειών και για τον θεσμο μιας φυσιολογικης οικογένειας. Ως εκ τούτου, είναι η γνώμη της Επιτροπής ότι ο κ. Cardona θα φυλακιστεί στο Γκουαντάναμο για μια περίοδο 20 ετών, ανεξάρτητα από τις υπαρξιακές συνθήκες».

Ο Cardona, καθόλου χαρούμενος, φώναξε υβριστικά στο δικαστήριο και στη σύζυγό του καθώς οι πεζοναύτες τον συνόδευαν από την αίθουσα του δικαστηρίου.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις