NANCY PELOSI part 1

 

Δεκατρείς ώρες σε δύο ημέρες

είναι ο χρόνος που χρειάστηκε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών για να παρουσιάσει στοιχεία εναντίον της πρώην Προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι, την οποία μια επιτροπή 3 αξιωματικών έκρινε ένοχη για προδοσία, ταραχή συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην εναρκτήρια δήλωση, ο ναύαρχος είπε ότι η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είχαν άφθονα στοιχεία που συνδέουν την Πελόζι με εγκλήματα που χρονολογούνται από το 1987, αλλά, για το καλό του χρόνου, θα επικεντρωθούν μόνο στα πιο πρόσφατα και φρικτά αδικήματα της, ξεκινώντας από μια δολοφονία το 2016. -να προσλάβει σχέδιο δολοφονίας του τότε υποψηφίου για την προεδρία Donald J. Trump. Είπε ότι η JAG είχε επίγνωση πολλών άθλιων μεθόδων για τον τερματισμό της ζωής του Τραμπ –όλες αντιμετωπιστηκαν ή ματαιώθηκαν– και είχε αδιαμφισβήτητα στοιχεία που συνέδεαν την Πελόζι σε τέσσερα. Επιπλέον, ο ναύαρχος Crandall είπε στο πάνελ ότι θα αποδείξει πέρα από εύλογη αμφιβολία ότι η Pelosi το 2018 σχεδίασε μια συνωμοσία για την απαγωγή του Barron Trump για να εξαναγκάσει την παραίτηση του Donald Trump, έτσι ώστε ο Pence να είναι ο νέος πρόεδρος. Η Πελόζι, είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ, είχε σκεφτεί ακόμη και να δολοφονήσει τη Μελάνια ή την Ιβάνκα με την ελπίδα να εξαναγκάσει έναν θλιμενο Τραμπ να φυγει από την εξουσία.

Επιπλέον, είπε ότι η Πελόζι μοιράστηκε την ευθύνη με τον αείμνηστο Γκάβιν Νιούσομ για το κλείδωμα της Καλιφόρνια και την επιβολή των δρακόντεων εντολών εμβολίων που αρρώστησαν ή σκότωσαν αμέτρητους κατοίκους του Γκόλντεν Στέιτ. Τα «εγκλήματα Covid» της Πελόζι, τόνισε, παραβίασαν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. προσέβαλαν τους ίδιους τους ανθρώπους που είχε ορκιστεί να υπηρετήσει. Αλλά καθώς τα άτομα αρρωσταιναν και πέθαιναν —όχι από τον Covid αλλά από τους θρόμβους— και οι οικογένειες θρηνούσαν, η Πελόζι αυξανε σε πλούτο και δύναμη της. Όταν δεν καταστρωνε σχεδια, έπιανε το μπουκάλι, είπε ο αντιναύαρχος Crandall, και ενημέρωσε την επιτροπή και μάρτυρες οτι τα έγγραφα της ίδιας της Πελόζι θα έδιναν αξιοπιστία στους ισχυρισμούς του JAG.

«Αυτή η γυναίκα δεν είναι καν εμβολιασμένη», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ, δείχνοντας την Πελόζι. «Το ξέρουμε γιατί της πηραμε δειγμα απο το αίμα της και μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις. Απέφυγε τις δικές της εντολές. Γιατί; Επειδή ήξερε ότι τα εμβόλια ήταν επικίνδυνα, και θα το αποδείξουμε».

Όταν της προσφέρθηκε η ευκαιρία να δώσει τη δική της εναρκτήρια δήλωση, η Πελόζι, εμφανιζόμενη χωρίς σύμβουλο, έσφιξε τα χείλη της και έμεινε σιωπηλή. Ήταν ατημέλητη και έμοιαζε στενοχωρημένη, τα δάχτυλά της έτρεμαν εμφανώς καθώς τα τρομαγμενα μάτια κοιτουσαν το χωρο.

Ο αντιναύαρχος Κράνταλ παρουσίασε έναν μάρτυρα, έναν 29χρονο Λατίνο άνδρα ονόματι Xavier Ramirez, ο οποίος, έχοντας ορκιστεί, περιέγραψε τον εαυτό του ως το πρώην ζιγκολό και το «παιχνίδι» της Πελόζι. Κατέθεσε ενόρκως ότι είχε «διασκεδάσει» πολλες φορες την Πελόζι μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου του 2016, συνήθως σε πολυτελή ξενοδοχεία στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Ο κ. Ramirez είπε ότι δεν μετρουσε κάθε συνάντηση, αλλά πιθανολογουσε ότι είδε την Pelosi 15 φορές.

«Ελπίζω να πληρώθηκες καλά, κύριε Ραμίρεζ», είπε ειρωνικά ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Πολύ καλά», απάντησε ο μάρτυρας.

«Δεν έχω ξαναδεί αυτόν τον άντρα στη ζωή μου», φώναξε η Πελόζι, με τη φωνή της αδυναμη και βραχνή.

Ο ναύαρχος επέπληξε το ξέσπασμά της, λέγοντας ότι μπορούσε είτε να επιδείξει ευπρέπεια είτε να συγκρατηθεί με αλλους τροπους.

"Κύριος. Ramirez, όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά, αναφέρατε μια συγκεκριμένη συνάντηση σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Εάν θέλετε, θα μπορούσατε να επαναλάβετε αυτό που είπατε, όσο καλύτερα θυμάστε», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Ήταν 21 Ιουλίου 2016. Η Νάνσυ ήταν σε άσχημη κατάσταση επειδή ο κ. Ντόναλντ Τραμπ μόλις αποδέχτηκε την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων. Τραμπ αυτό, Τραμπ εκεινο.... ήταν το μόνο για το οποίο μίλησε. Με πλήρωνε, οπότε άκουγα. Έπινε φυσικά. Στη Νάνσυ αρέσει να πίνει. Πινει πολυ, συνηθισμένη στο ποτο, για να το πω με ωραίο τρόπο. Έτσι, όσο πιο πολύ πίνει, τόσο περισσότερο μιλάει…»

«—Αν και εκτιμούμε την πολύχρωμη ιστορία σας, θα μπορούσατε να είστε πιο σύντομος, να έρθετε στο θέμα», είπε ο Αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Το θέμα, ναι. είπε ότι ήθελε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε ο μάρτυρας.

«Να σκοτώσει;»

«Ναι να σκοτωσει...μα φυσικα δεν θα το έκανε η ίδια. Η Νάνσυ με ρώτησε γνωρίζω κάποιον που κανει τετοιες δουλειες, επειδή είμαι Κουβανος, πρέπει να ξέρω κάποιον, μου είπε. Και εκεί σκέφτομαι γιατί να ξέρω έναν δολοφόνο επειδή είμαι Κουβανός. Σκέφτηκα ότι ίσως έκανε πλάκα και τη ρώτησα αν έκανε πλάκα, αλλά, όχι, η Νάνσυ ήταν πολύ σοβαρή. Μου πρόσφερε 25 χιλιάδες δολάρια μετρητά εκ των προτέρων για να βρω κάποιον. Η Νάνσυ είπε ότι αν το έκανα, και γινόταν, θα έπαιρνα 225 χιλιάδες δολάρια ακομα και το άτομο που θα σκότωνε τον Τραμπ θα έπαιρνε 250 χιλιάδες δολάρια επιπλεον. Μετά γελάει και μου λέει, αν ο Τραμπ έχει υπερβολική προστασία, μπορεί να "τελειωσει"την κόρη του - ξέρεις την ψηλή, όμορφη ξανθιά, Ιβάνκα».

Ο Αντιναύαρχος ρώτησε αν ο κ. Ραμίρεζ είχε δει ή ειχε παρει τα 25.000 δολάρια. 

«Τα είδα να τα βγαζει από την τσάντα της.Στοίβες 1000$ η καθε μια. Τα είδα, τα άγγιξα, αλλά δεν τα πήρα. Της είπα: «Είσαι η Νάνσυ Πελόζι, πρέπει να έχεις ισχυρούς φίλους. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτό», και μου λέει, και αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, «Αυτή τη φορά θελω να είναι ένα διαφορετικο πάρτι.» Της λέω κατηγορηματικά ότι δεν είναι ο λόγος που είμαι εδώ», εξήγησε ο κ. Ramirez.

«Και υποθέτω, κύριε Ramirez, οι «υπηρεσίες» που προσφέρατε στην κατηγορούμενη δεν κόστισαν 25 γραμμάρια», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Ο κύριος Ραμίρεζ γέλασε. «Όχι, θα ήθελα, αλλά πολύ λιγότερο, και με πλήρωσε προκαταβολικά».

«Έφερες τις ανησυχίες σου στη Μυστική Υπηρεσία η στην αστυνομία;»

"Είσαι τρελός? Όχι. Αν μπορούσε να σκοτώσει τον Τραμπ, θα μπορούσα να σκοτωσει κι εμενα σαν τη μύγα στον τοίχο. Όταν έφυγα, ήταν η τελευταία φορά που την είδα», είπε ο κ. Ramirez.

«Ωστόσο, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι δεν σας έχει ξαναδεί ποτέ. Αλλά ξέρουμε ότι αυτό είναι αναληθές», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Έβαλε σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης ψηφιακές εικόνες που είχε λάβει από τον μάρτυρα.Μια έδειχνε ξεκάθαρα την Πελόζι και τον κ. Ραμίρεζ να αγκαλιάζονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μια άλλη τους έδειξε να στέκονται δίπλα-δίπλα, χαμογελώντας σε μια κάμερα. «Αυτές είναι «selfies» που τράβηξες στην εταιρεία της κατηγορουμενης, είναι σωστό;»

«Αυτό είναι σωστό», είπε ο κ. Ραμίρεζ.

«Γιατί τις εβγαλες;»

«Για να μπορω να καυχιεμαι γι αυτο».

Ο υποναύαρχος Κράνταλ απαντησε. «Πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να καυχιέσαι, κύριε Ramirez."

Ο υποναύαρχος απευθύνθηκε στο πάνελ: «Αυτό και μόνο είναι παρότρυνση για φόνο, που στα παραδοσιακά δικαστήρια επισύρει ποινή έως και 20 χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για υποψήφιο πρόεδρο. Και σε καμία περίπτωση δεν τελειώσαμε».

Ακολουθει συντομα το Μέρος ΙΙ ...





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις