Ο Νομικός Δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει κοινωνική ευθανασία μέσω ΄΄ εμβολιασμού” γιατί Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι χρεωκοπημένες,και τα συνταξιοδοτικά Ταμεία άδεια!

 

Ο Νομικός Δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει

κοινωνική ευθανασία μέσω ΄΄ εμβολιασμού” γιατί Ευρώπη, Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα είναι χρεωκοπημένες, και τα συνταξιοδοτικά Ταμεία άδεια! 

Οπότε καθαρίζουν τους δικαιούχους..για να μην φανεί το έλλειμμα..

 

 

 

O Γερμανός Δρ Reiner Fuellmich, ένας από τους πιο έγκριτους και πετυχημένους δικηγόρους στον κόσμο καταγγέλει μια μαζική κοινωνική ευθανασία μέσω καταναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού:
«Ο λόγος που ασκείται τόσο μεγάλη πίεση στην Ευρώπη και τη Γερμανία συγκεκριμένα είναι ότι … ανακαλύψαμε ρωτώντας δύο πρώην τραπεζικών επενδυτών,ότι η Ευρώπη είναι τελείως χερωκοπημένη. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι άδεια και τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία είναι εντελώς άδεια. Εάν οι άνθρωποι διαπιστώσουν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις τους, τότε φυσικά θα γνωρίζουν ποιος ευθύνεται. Είναι η κλίκα του Νταβός. Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Great Reset. Μας κρατούν λοιπόν κάτω από μεγάλη πίεση για να μην το μάθουμε. Ελπίζουν ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα «εμβολιαστούν» μέχρι το φθινόπωρο και ελπίζουν ότι μέχρι τότε όσοι έχουν «εμβολιαστεί» πιθανότατα δεν θα είναι πλέον σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους” δηλ. στα θυμαράκια!

Καθαρή συγκυρία μόνο 3 Τραπεζίτες Μακρόν, Ντράγκι κι ο δικός μας προχώρησαν από όλη την οικουμένη σε πανεθνικό υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών μαζί με Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν Νησιά Φίτζι;;Eίναι τυχαίο ότι το ξεκίνησε ο Ντράγκι διατελέσας κορυφαίος παράγοντας της χρεοκοπημένης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας;;;

Αν είναι έτσι πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας υπό μανδύα ανθρωπιστικό με οικονομικά και πολιτικά κίνητρα. Είναι γενοκτονία και ειδικά ευπαθών ομάδων και τρίτης ηλικίας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Που να χωνέψουν όλοι αυτοί που εκλιπαρούν τους δολοφόνους τους για κάποια ντροπιαστικά επιδόματα έως μας ξεμπερδέψουν μια και καλή, το τι μεταφέρει ο Ανθρωπος Δρ. Reiner Fuellmich και τι ξεσκεπαζει κάτω από τη μούχλα που έχει σκεπάσει τον Πλανήτη για αιώνες τώρα και για τους ψαγμένους χιλιετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DR. CHARLES HOFFE - Προκαλούνται
    μικροσκοπικές θρομβώσεις λόγω των εμβολίων - 8:27


    https://newtube.app/fake_pandemic/6AE70ZF

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις