ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δώστε σανό στους οπαδούς! 

 Ειναι καποια πραγματα που βλεπω

να συμβαινουν και λιγο παλαιοτερα με στεναχωρουσαν αλλα πλεον με κανουν να γελαω η να κουναω το κεφαλι μου πανω-κατω σαν να λεω...."μα καθολου αξιοπρεπεια...?...."

Πιο συγκεκριμενα μιλαω για διαφορους τυχαρπαστους που κανουν "clopy-paste" τ αρθρα μου η τις μεταφρασεις μου απο ξενα σαιτς και τα οικειοποιουνται....

Να σας πω μεχρι που φτανει το ξεφτιλικι τους να γελασετε...

Διαβασα λοιπον ενα αρθρο ενος απο αυτους τους "καληνυχτακηδες",κατ υποδειξη ενος φιλου,που με κατηγορουσε οτι του εκλεβα τ αρθρα.

Ποιος τα ελεγε αυτα?....Αυτος που τον εκανα εγω γνωστο πριν 2 χρονια που δεν ειχε καν μπλογκ η σαιτ και δημοσιευα τ αρθρα του απο το facebook....!!!

Koιταξτε λοιπον τι εκανε αυτος ο τυπος....Εκλεψε ενα αρθρο απο καποιον αλλο που αυτος ο καποιος αλλος το ειχε κλεψει απο εμενα....!!!

Το δημοσιευσε σαν δικο του βαζοντας και μια δικη του προταση και μετα αφου συναντησε το αρθρο στο δικο μου μπλογκ ελεγε οτι του κλεβω τ αρθρα...!!!

.Ειναι ομως τοσο ηλιθιος που δεν προσεξε οτι το αρθρο στο σαιτ μου εχει παλαιοτερη ημερομηνια απο το κλεψιμεικο δικο του..Οταν του το ανεφερα και του ειπα να ζητησει συγνωμη ηταν τοσο θρασυδειλος κι ανανδρος που ναι μεν ειπε θα το κανει αλλα ακομα περιμενω.

Θα μπορουσα ανετα να πω τ ονομα του και να τον ξεφτιλισω τελειως αλλα ο μονος λογος που δεν το κανω ειναι γιατι ειναι για λυπηση...

Εχοντας αρκετα χρονια στο χωρο μπορω να σας δωσω μια συμβουλη....Προτιμηστε τους ερευνητες που ψαχνουν και μεταφερουν πληροφοριες αλλων κι αποφευγετε τους ελπιδεμπορους....Τον Μητσο απο τους Γαργαλιανους(τυχαια τα ονοματα και περιοχες) που εχει πληροφοριες μεσα απο την κυβερνηση των ΗΠΑ....Την Αριστεα που μιλαει με ανωτερα πνευματα και εξωγηινους και τον Θρασυβουλο που εχει επικοινωνια με τον Αρη,τον Δια και την Αθηνα....

Σιγουρα παγκοσμια υπαρχουν τετοιοι χαρισματικοι ανθρωποι αλλα πιστεψτε με ειναι λιγοτεροι απο τα δαχτυλα των δυο χεριων.Οι υπολλοιποι ειτε σας κοροιδευουν ειτε τους γλεντανε οι "Γκριζοι" κι αυτοι τρωνε το σανο η τον "προλογο" που λεει κι ενας αδερφικος μου φιλος απο Θεσσαλονικη...

Ετσι για την Ιστορια.....να πω οτι εκτιμω τον Γιαννη Σπυρου(ουτε φατσικα δεν γνωριζομαστε με τον ανθρωπο) που με ευχαριστησε δημοσια που ανεβαζω  αρθρα του απο το facebook εδω στο μπλογκ με τιτλο "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ" και μεσα απο εμενα παιζονται σε πολλα σαιτς και καναλια στο youtube...

Eτσι για να δειτε διαφορα στην ποιοτητα ανθρωπων...



SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Εχεις δικιο κωστα.το λυπηρο ειναι οτι βλεπω ανθρωπους στα σχολια απο κατω να τους λενε ευχαριστω δασκαλε..εισαι φωτεινος και κατι τετοια.ο καθενας εχει απο ενα καναλι στο γιουτιουμπ και Γινεται δασκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Αυτό το ρητό ακολουθεί την ανθρώπινη ιστορία προσδιορίζοντας τη ζωή των χαμηλών ανθρώπων.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ συνέχισε την καλή και αξιέπαινη προσπάθειά σου για ενημέρωση και προσπέρασε τους θρασείς λογοκλόπους.

    Αν ήταν η ζήλια ψώρα. θα γέμιζε όλη η χώρα – μας τονίσει η γνωστή παροιμία. Βλέπουν την επισκεψιμότητα του blog σου και προσπαθούν να δώσουν τονωτικές ενέσεις στις δικές τους ιστοσελίδες, μήπως και «σου μοιάσουν» ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή προσέλευση αναγνωστών.

    Οι αναγνώστες δεν είναι σανοφάγοι – οι περισσότεροι τουλάχιστον. Οι θρασείς λογοκλόποι bloggers γίνονται αντιληπτοί και μένουν με τους σανοφάγους. Συνήθως είναι και δογματικοί, μη αποδεχόμενοι απόψεις που δεν ταιριάζουν με τις απόψεις τους – μπλοκάροντας σχόλια. Δηλαδή είναι σανοπώλες.

    Εσύ δεν μπλοκάρεις σχόλια που έχουν μια αντίθετη άποψη από ότι προβάλει το κάθε άρθρο ή και τις ίσως ορατές προσωπικές σου θέσεις. Θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει διότι δεν είσαι σανοπώλης – είσαι ένας «καλός πληροφοριοδότης» δίνοντας αιτίες και αφορμές να ψάξουμε ακόμη περισσότερο – ο κάθε ένας από τους αναγνώστες σου – για πληροφόρηση, βρίσκοντας και άλλες πηγές.

    Μην ασχολείσαι με τους σανοφάγους, διότι δεν είσαι σανοπώλης.
    Μην ασχολείσαι με τους σανοπώλες, αυτοί θα μείνουν με τους σανοφάγους.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις