ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 29.8.2021

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 
 
Δειτε τι συμβαινει στον πλανητη σε 1 μονο μερα....
 
1) Έφυγε από την ζωή ο πρώην πράκτορας της CIA και πατριώτης Robert David Steele. Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας και καλό ταξίδι.
 
2) Μαζικές διακοπές του ίντερνετ σήμερα στις βασικότερες πόλεις της Ρωσίας.
 
3) Τουλάχιστον 30 άνθρωποι από το Ιράν έχουν σκοτωθεί και άλλοι 60 τραυματίστηκαν από επίθεση των Houthis σε στρατιωτική βάση στην Υεμένη.
 
4) Έκρηξη στη κατοικημένη περιοχή της Καμπούλ Al-Shaheed Street. Πηγές λένε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν με πύραυλο εχθρικό στόχο.
 
5) Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο 15 ορόφων όπου έμεναν περίπου 70 οικογένειας στην οδός Giacomo Antonini στο Μιλάνο της Ιταλίας.
 
6) Τεράστια πυρκαγιά και έκρηξη σημειώθηκε στην μέγα επιχείρηση Escobar Fruit που εμπορεύεται φρούτα και λαχανικά σε όλο τον κόσμο.
 
7)Ο τυφώνας Ida αναμένεται να είναι χειρότερος από το Κατρίνα του 2005. Η δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης Latoya Cantrell δήλωσε ότι δεν υπήρχε χρόνος για υποχρεωτική εκκένωση λόγο της γρήγορης ταχύτητας που αναπτύσσει και ότι αυτός ο τυφώνας 4ής κατηγορίας είναι ο ισχυρότερος από το 1850.
 
8) Ένας πωλητής ιατρικών ειδών της Φλόριντας αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη για υπεξαίρεση 12 εκατομμυρίων δολαρίων που του είχαν δωθεί για μάσκες και γάντια καουτσούκ τις πρώτες μέρες της πανδημίας και τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει ένα παραθαλάσσιο αρχοντικό ισχυρίζονται οι εισαγγελείς της Φλόριντας.
 
9)Ο Μπάιντεν έφτασε στην αεροπορική βάση Ντόβερ στο Ντέλαγουερ για να τιμήσει το στρατιωτικό προσωπικό που σκοτώθηκε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.
 
10)Ο πρόεδρος του Ιράν Ebrahim Raisi διόρισε υπουργό από την διοίκηση του προκατόχου του ως νέο Επικεφαλής του Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (AEOH) του Ιράν.
 
11)Ο πρόεδρος Μακλόουν βρίσκεται στο Ιράκ.
 
12)Δεν είσαι μόνος πατριώτη.
Εσύ είσαι μέρος της ιστορίας.
Ποτέ ξανά στην ιστορία δεν επιχειρήθηκε αυτό.
Ο Θεός να ευλογεί εσένα και την οικογένειά σου.
Μείνε δυνατός και κράτα πορεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις