ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ CUOMO

 

Το Γραφείο των Στρατιωτικών Επιτροπών και το Σώμα

των Γενικών Εισαγγελέων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχουν προγραμματίσει μια ημερομηνία δικαστηρίου για τον πρώην κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο. Ο ντροπιασμένος πολιτικός, ο οποίος παραιτήθηκε εν μέσω πολλών κατηγοριών για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά, θα σταθεί ενώπιον μιας ομάδας τριών αξιωματικών που ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Cuomo συνελήφθη στις 15 Αυγούστου όταν οι Πεζοναυτες εισέβαλαν στην κατοικία του στο East Hampton σε μια επιδρομή πριν από την αυγή. Ο Cuomo πέρασε δύο ημέρες σε μια προσωρινή εγκατάσταση κρατησης πριν μεταφερθεί στο GITMO για εξεταση. Αυτή τη στιγμή στεγάζεται στο συγκρότημα κράτησης του GITMO Camp Delta.

Σύμφωνα με πηγές που είναι εξοικειωμένες με τη σύλληψη, ο Κουόμο ήταν ένας «απείθαρχος» κρατούμενος και συχνά είχε διαφωνήσει λεκτικά με το προσωπικό του GITMO.

«Δεν κοιμάται σχεδόν, χτυπάει όλους, πετάει τα ταψιά του στον τοίχο και είναι πάντα απαιτητικός να μιλήσει στον αδελφό του, τον Κρις. Οι φύλακες έπρεπε να τον "χαλαρωσουν" επειδή τους έφτυνε όταν τον πήγαν από το κελί στο ντους. Συνεχίζε να ουρλιάζει για το πώς θα τον σώσουν οι δικοι του άνθρωποι », είπε μια πηγή.

Ο αμερικανικός στρατός βάζει τον Cuomo να λογοδοτήσει για τους θανάτους τουλάχιστον 32.000 Αμερικανών ηλικιωμένων πολιτών που χάθηκαν άσκοπα κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της παγκόσμιας πανδημίας. Το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών ισχυρίζεται ότι ο Cuomo απείλησε να παρακρατήσει κρατική χρηματοδότηση από νοσοκομεία, γηροκομεία και ξενώνες, εκτός εάν αποδίδουν θανάτους από Covid-19 στον Covid-19. Επιπλέον, οι χρεώσεις υποδηλώνουν ότι ο Cuomo διέταξε αυτές τις εγκαταστάσεις να τοποθετήσουν ζωντανούς ανθρώπους σε κινητά, ψυγεία νεκροτομεία και δεκαοκτώ τροχοφόρα μετασκευασμένα σε κρεματόρια.

Τα νεωτερα για για την συγκεκριμενη υποθεση μολις ξεκινησει η δικη...












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Να τρέξει αμμέσως το ΠΝ να φέρει το αδελφάκι του Κρις κοντά του.
    Έτσι θα μιλάνε πιό άνετα και θα παρηγορούνται.
    Να τα δούμε και μεις κάποτε δίπλα δίπλα, τα καυμένα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα για τον υπερ δημοκρατικό αγώνα.
    Τα μούτρα τους στάζουν μισανθρωπία και αιμοδιψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΥΟΜΟ...
    ΜΑΑΑΛΙΣΤΑ.
    Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ...
    ΜΑΑΑΛΙΣΤΑ.
    ΧΩΣΤΟΥ ΔΥΟ ΝΤΟΝΑΤ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΤΥΛΙΧΤΟΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ,
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΠΕΡΆΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.
    ΑΤΑ.
    ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΡΑΒΔΟΣ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ,ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ,
    ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΔΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΥΛΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθαρμα ψόφα, μολύνεις την ατμόσφαιρα, σίχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις