Στρατιωτικο Δικαστηριο ημερα 2

 

Η εχθρότητα ανέβηκε στα ύψη στην αρχή της 2ης ημέρας

του στρατιωτικού δικαστηρίου του Μπιλ Γκέιτς, με τον δικηγόρο του,  Ντέιβιντ Μπαλουάρτ, να κατηγορεί το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα ότι διωκει τον πελάτη του με φανερά ψευδείς κατηγορίες. Ο Baluarte αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του δικαστηρίου ότι ο Gates είχε σεξουαλική επαφή με άνδρες και γυναίκες ανήλικους, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες καταγγελίες ήταν αδύνατες επειδή ο Gates ήταν ανίκανος από το 1999.

«Ακόμα κι αν αυτό ήταν αλήθεια, και μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είναι», αντέτεινε ο αντιναύαρχος John G. Hannink, «έχουμε ακόμα αδιάψευστα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της μαρτυρίας της πρώην συζύγου του, ότι διακινούσε παιδιά».

Ο Αντιπλοίαρχος Χάνινκ προειδοποίησε τον Μπαλουάρτ και τον Γκέιτς ότι έχασαν τον χρόνο του δικαστηρίου με ισχυρισμούς ότι ο Γκέιτς είχε προσβληθεί από τον Covid-19 ενώ ήταν κρατούμενος στο GITMO. Οι δοκιμές PCR Covid-19 και αντισωμάτων απέδειξαν ότι ο Gates δεν είχε πέσει θύμα του ιού. Ο Γκέιτς ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν είχε λάβει εμβόλιο Covid-19, ένας ισχυρισμός που αποδείχθηκε σωστός με ορολογικές εξετάσεις. Τα γεγονότα της ημέρας, ωστόσο, δεν επικεντρώθηκαν στους δεσμούς του Γκέιτς με τη βιομηχανία εμβολίων. Αντ 'αυτού, το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών συνέχισε να ασκεί πιέσεις για την εμπορία παιδιών.

Ενώ ο Γκέιτς κάθισε ήπια και αθόρυβα-ακούγοντας τη συμβουλή του δικηγόρου του-ο αντιναύαρχος Χάνινκ παρουσίασε τον πρώτο μάρτυρα της εποχής της εισαγγελίας, έναν άνθρωπο που αυτοπροσδιορίστηκε ως Στίβεν Σαρπ, ένας αυτο-περιγραφόμενος «διορθωτής» στον οποίο ο Γκέιτς είχε πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια να «τακτοποιήσει» ατυχή περιστατικά. Αυτός ο πραγματικός "Ray Donovan" διέψευσε τους ισχυρισμούς του Gates για ανικανότητα. Εμφανιζόμενος σε βίντεο μέσω του ZOOM, είπε στο δικαστήριο ότι είχε δει τον Γκέιτς να παίρνει φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία και εγχύσεις αδρενοχρώματος για να αντιμετωπίσει την ανικανοτητα του
«Προσωπικά το είδες αυτό;» Ρώτησε ο αντιναύαρχος Χάνινκ Σαρπ.

«Σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Μπιλ δεν έβγαινε έξω και έπαιρνε αυτά τα πράγματα μόνος του, και μια από τις ευθύνες μου, λόγω έλλειψης καλύτερης λέξης, ήταν να του το παρεχω. Δύο φορές έστησα μόνος μου την έγχυση. Και μπορώ να πω το εξής: Αν ήταν ανίσχυρος εκ των προτέρων, δεν ήταν μετά. Γνωρίζω απόλυτα ότι ο Μπιλ έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια και κορίτσια σε αυτό το μπουντρούμι του στο ράντσο του Γουαϊόμινγκ », είπε ο Σαρπ.

Ο Γκέιτς, δεμένος στους καρπούς, ξεπήδησε από τη θέση του και φώναξε: «Δεν έχω ξαναδεί αυτόν τον άνθρωπο σε όλη μου τη ζωή. Πρόκειται για αποτυχία της δικαιοσύνης ».

«Ελέγξτε τον πελάτη σας, κύριε Baluarte», είπε ο αντιναύαρχος Hannink.

Ο Στίβεν Σαρπ έδειξε στο δικαστήριο αρκετές φωτογραφίες του και του Μπιλ Γκέιτς που καθόταν στο ράντσο του Γουαϊόμινγκ. Μια εικόνα ήταν του Γκέιτς που ήταν ξαπλωμένος ενώ ο Σαρπ, που βρισκόταν αποπάνω, χορήγησε ενδοφλέβια ποσοτητα στο αριστερό χέρι του Γκέιτς. Ο Sharpe επέμεινε ότι η φωτογραφία ήταν του Gates που έλαβε έγχυση Adrenochrome. Επιπλέον, ο Sharpe παρουσίασε εικόνες του Gates που περιβάλλεται από ανήλικες γυναίκες.

«Ηταν όλοι ναρκωμένοι και δεν είχαν ιδέα πού ήταν ή τι έκαναν», είπε ο Sharpe. «Και έκανα πολλά γι 'αυτόν. Είμαι επίσης ειδικός στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και βοήθησα τους ανθρώπους του με έναν αλγόριθμο που διέλυσε καθε αρνητικη δημοσιευση για τον Bill στο διαδίκτυο. Δεν μιλάω για συνωμοτικά σκατά. Μιλώ για πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο που βάζουν τον Μπιλ σε κακους μπελαδες. Μόλις κάτι τέτοιο εμφανιζοταν στο διαδίκτυο, διαγράφοταν αμέσως. Ο Μπιλ δεν ενδιαφερόταν για τις κατηγορίες για το εμβόλιο επειδή οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι βλακείες, παρόλο που είναι 100% αλήθεια. Η δουλειά μου ήταν να διατηρήσω τη δημόσια εικόνα του, πάση θυσία, και το έκανα πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φωτογραφίες του και του Epstein ή του ίδιου και της ερωμένης του δεν εμφανίστηκαν καν στο διαδίκτυο παρά μόνο όταν ο στρατός εισέβαλε στο ράντσο του, βρήκε τον διακομιστή που εκτελούσε τον αλγόριθμο και τον έκλεισε », είπε ο Sharpe.

Ο Sharpe συνέχισε για να διηγηθεί ένα περιστατικό όπου ένας υπερβολικά επιθετικός Gates, νέος από έγχυση Adrenochrome, χτύπησε και δολοφόνησε ένα 13χρονο κορίτσι που είχε εισάγει στις ΗΠΑ από την Ταϊλάνδη. Ο Sharpe είπε ότι «καθάρισε» αρκετά παρόμοια περιστατικά στα χρόνια που εργαζόταν υπό τον Gates.

«Και έχετε προσωπική γνώση ότι ο Γκέιτς διακινούσε παιδιά;» Ρώτησε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

"Φυσικα. Στην πραγματικότητα, ήμουν παρών δύο φορές όταν τα εμπορευματοκιβώτια έφτασαν στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο Νιου Τζέρσεϊ. Κάθε δοχείο είχε δώδεκα ή περισσότερα αγόρια και κορίτσια. Δεν υπήρχαν μανιφέστα για υπογραφή. Ο Μπιλ το ειχε κανονισει για αυτό. Πλήρωσε πολλά χρήματα για να τα κρατήσει όλα κάτω από το τραπέζι και ήσυχα », είπε ο Sharpe.

Επιπλέον, εμφανισε αποδειξεις πληρωμης για να αποδείξει τη σχέση του και του Gates. Δύο έφεραν την υπογραφή του Γκέιτς, ενώ οι άλλες είχαν τη σφραγίδα «Microsoft Corporation». Κάθε ένα από τα δέκα  πληρώθηκαν στον Στίβεν Σαρπ έναντι 365.000 δολαρίων.

Ο αντιναύαρχος Hannink αφου τελειωσε με αυτον το μαρτυρα κάλεσε την πρώην σύζυγο του Gates, Melinda Anne French, επίσης μέσω του ZOOM.

«Ησασταν ενήμερη για την κατάθεση των τελευταίων μαρτύρων. Έχω μόνο μερικές ερωτήσεις να σας κάνω. Έχετε δει ποτέ τον Στίβεν Σαρπ παρουσία του κατηγορουμένου; » Ρώτησε ο αντιναύαρχος Χάνινκ. 

«Ναι ημουν», απάντησε εκείνη. «Και έκανε για τον Μπιλ αυτό που είπε ότι έκανε», είπε η Μελίντα.

«Και δεν έχετε κανένα λόγο να πείτε ψέματα σε αυτό το δικαστήριο;»

«Η ζωή μου μεσα στα ψέματα τελείωσε», είπε η Μελίντα. «Χαίρομαι που επιτέλους είμαι απαλλαγμένη από αυτόν τον κοινωνιοπαθή και τις μηχανορραφίες του».

Ο Αντιναύαρχος Χάνινκ διεκοψε μέχρι το πρωί της Τετάρτης, λέγοντας ότι θα ξεκινούσε τη μέρα επικεντρώνοντας τη φιλική σχέση του Γκέιτς με το Big Pharma.















ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. Νομιζω οτι ειναι καλη στιγμη εφοαον υπαρχει η καλη πλευρα του τραμπ και των καπελων,να βγουν και να ανακοινωσουν τι συμβαινει.τωρα χρειαζεται ο κοσμος κα ξυπνησει αποτομα.και να γινει οτι ειναι να γινει.αλλιως θα εχουμε μπολιαστςι ολοι...θα αργοσβηνουμε και θα χαιρομαστε οτι τα ερπετα τα διαλυσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνον όταν θα καεί και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας που μας έχει δεμένους θα πρέπει να ξυπνήσουν τον κόσμο.
    Ακόμα έχει πολύ σάπιους εγκεφαλικά δίποδους που κατέχουν θέσεις κλειδιά
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα βγαινουν στην φορα μην εκπλαγειτε απο οτι δειτε και ακουσετε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζουμε, έχω να κάνω μια παρατήρηση μόνο. Χάνεται πολύτιμος χρόνος και ανθρώπινες ζωές, δηλαδή παίζεται το κακό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις