ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.....

 

Εμεις οι "συνομωσιολογοι" εδω και χρονια λεμε για

το ποσο επικινδυνα ειναι τα εμβολια και οτι τα περισσοτερα δεν εχουν να προσφερουν τιποτα παρα μονο προβληματα....εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.


Θυμαμαι πριν 7-8 χρονια που ειχα φιλοξενηθει σε μια ραδιοφωνικη εκπομπη με θεμα τα εμβολια.

 Η αληθεια ειναι οτι ειχα προσκλησεις απο αρκετους ραδιοφωνικους σταθμους μιας κι ασχολουμαι με το θεμα παρα πολλα χρονια,αλλα μονο 2 δεχθηκαν να ειναι λαιβ...οπου και πηγα.Στους υπολλοιπους που ηθελαν "κονσερβα" αρνηθηκα καηγορηματικα για προφανεις λογους.

Ειδικα στη μια ηταν πολυ μεγαλη η συμμετοχη του κοσμου και ο υπευθυνος της
εκπομπης με "εψηνε" και για δευτερη....Μετα απο καιρο ο ραδιοφωνικος παραγωγος μου εκμυστηρευτηκε οτι δεχτηκε απειλες μεχρι και απολυσης ωστε να μην ξανακανει εκπομπη με το ιδιο θεμα....και φυσικα δεν ξανακαναναμε.

Ενας αλλος φιλος μου σπουδαιος εναλλακτικος γιατρος,χωρις να μου πει ονομα φυσικα,μου ειπε για ενα μεγαλογιατρο του νοσοκομειου "παιδων" που παει τα παιδια του εκει για θεραπεια γιατι ειναι αρνητικος με τα εμβολια....αλλα τα παει μετα τις 12 το βραδυ για να μην τον δει κανεις...!!!!

Βεβαια ο καθενας με τον εαυτο του μπορει να κανει οτι θελει....Σκοπος της αναρτησης αυτης δεν ειναι να φοβησουμε κανεναν αλλα να ενημερωσουμε το κοσμο να δει και την αλλη πλευρα και να κρινει μονος του.

 Φυσικα υπαρχουν αυτοι που πιστευουν οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα και ολα γινονται για το καλο μας.Υπαρχουν και οι αλλοι που μεσα σε αυτους ειμαι κι εγω που πιστευουν οτι ολα γινονται πανω σε αυτο το πλανητη φυλακη για καποιο σκοπο....που φυσικα δεν ειναι για το καλο μας....!!!

Αυτο που λεω επισης ειναι πως αυτοι που εφηυραν τα εμβολια δεν ειναι τοσο ηλιθιοι οσο μερικοι ανθρωποι ωστε να βγαλουν κατι σκαρτο και με αμμεσο αρνητικο αποτελεσμα μια κι αυτο θα εδινε γρηγορο τελος στο οποιο θετικο αφηγημα ηθελαν να περασουν.

Φυσικα και καποια εμβολια βοηθανε και φυσικα καποια εμβολια κανουν καλο....Ετσι σχεδιαστηκε να ειναι γιατι αλλιως δε θα τα πιστευε κανενας...

Αλλωστε μειωση πληθυσμου δεν γινεται μονο με τους θανατους αλλα πολυ ευκολα και με αλλους τροπους οπως με τη στειρωση....λεω εγω τωρα...

Εχω ξαναπει οτι τοτε δεν τους ενοιαζε ο χρονος μιας κι εχουν ατειλειωτο χρονο(τωρα τους νοιαζει λογω ατζεντας 2030) οπως και δεν τους ενοιαζαν τα λεφτα γιατι ειχαν ολα τα λεφτα.....


Δειτε κι ενα βιντεακι πολυ ενδιαφερον απο μια γιατρο που λεει πολυ χειροτερα απ οτι λεω εγω....

 

Βεβαια κακως αναφερεται στον τιτλο σαν τεως υπουργος Υγειας. Η εικονιζόμενη ονομάζεται Rauni-Leena Luukanen-Kilde (απεβίωσε το 2015) και ήταν γιατρός. Διετέλεσε αρχίατρος στην επαρχία Lappland της Φινλανδίας έως το 1986. 

 Ομως η ουσια ειναι οτι αυτά πού λέει είναι αληθή καί πλήρως διασταυρούμενα. 145.000 παιδια στήν Ινδία έμειναν παράλυτα ή απεβίωσαν μετά τό εμβόλιο πού έκαναν κατά τής πολιομυελίτιδας και χιλιάδες άλλα στήν Αφρική.Ειναι γνωστο απο πολυ παλια οτι η Ινδια και οι χωρες της Αφρικης ηταν τα "πειραματοζωα" του πλανητη....Άρα ξέρει πολυ καλα τί λέει....

Να θυμαστε οτι σε οτιδηποτε κακο παντα θα υπαρχει σε μια ακρη και το καλο που θα περιμενει να το δεις για ν αλλαξεις το ρου της ιστοριας....

Και σε οποιοδηποτε καλο παντα θα ψαχνει τρυπα να εισελθει το κακο.Στο χερι σου ειναι να μην το αφησεις να μπει....

Με αυτο τον βασικο νομο ειναι φτιαγμενος αυτος ο ψευτικος κοσμος κι η ελευθερη βουληση ειναι η βασικη αρχη που δεν παραβιαζεται ποτε...ποτε ομως....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις