Στρατιωτικη Δικη Bill Gates ημερα 3

 

Η 3η ημέρα του στρατιωτικού δικαστηρίου του Γκέιτς ξεκίνησε

με τον δικηγόρο του, Ντέιβιντ Μπαλουάρτ, να παρακαλεί το δικαστήριο να ακούσει μια δήλωση που είχε ετοιμάσει. Δυστυχώς, ο αντιναύαρχος John G. Hannink του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είπε ότι θα επιτρέψει μια σύντομη δήλωση. Αλλά η έννοια της συντομίας του Baluarte σήμαινε την παραίτηση του δικαστηρίου σε μια παρατεταμένη, κινούμενη ιστορία, κατά την οποία επέπληξε ξανά τον στρατό για τη δίωξη ενός αθώου ανθρώπου και τόνισε πόσο τραγική θα ήταν η Αμερική, αν δεν υπήρχε η συνεισφορά του Gates στην κοινωνία.

Ανέφερε τις φιλανθρωπικές πράξεις του Γκέιτς, λέγοντας ότι ο Γκέιτς ήταν ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και πέρασε 8 λεπτά απαγγέλλοντας μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που επωφελήθηκαν από την ανιδιοτελή συμπεριφορά του Γκέιτς. Ένας κόσμος χωρίς Γκέιτς, είπε ο Μπαλουάρτ καθώς ασχολιόταν με την αίθουσα του δικαστηρίου, θα ήταν ένας θλιβερός, βαθύς, σκοτεινός λάκκος απελπισίας, χωρίς καλοσύνη και ευπρέπεια, και γεμάτος περισσότερες ασθένειες και ασθένειες από ό, τι μαστίζει σήμερα τον πλανήτη. Καυχιόταν για τα τεχνολογικά επιτεύγματα που είχε φέρει ο Γκέιτς στους καθημερινούς ανθρώπους, λέγοντας ότι η Αμερική θα είχε επιστρέψει στη σκοτεινή εποχή χωρίς τις κορυφαίες τεχνολογίες του Γκέιτς.

«Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν και θα είναι πάντα οραματιστής», είπε ο Μπαλουάρ, «και η τεχνογνωσία του, οι εφευρέσεις του και η καλοσύνη του έσωσαν χιλιάδες - εκατομμύρια ζωές».

"Τελείωσες?" Ρώτησε ο αντιναύαρχος Χάνινκ. "Νομίζω ότι αυτό το δικαστήριο έχει απολαύσει τα θεατρικά σας αρκετά καιρό."

Ο αντιναύαρχος Χάνινκ άρχισε να χανει την υπομονη του.

«Σίγουρα, ο Μπιλ Γκέιτς έκανε δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αναρωτιέμαι αν εφηύρε κάτι. είχε ανθρώπους πιο έξυπνους από αυτόν που του κάνουν αυτό. Αλλά η ευγένειά του ήταν απλώς ένα λεπτό υποστρωμα, μια ψευδαίσθηση που έκανε για να κρύψει ποιος και τι είναι πραγματικά ο Μπιλ Γκέιτς », απευθύνθηκε στην επιτροπή των 3 αξιωματικών που ανατέθηκε για να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα της υπόθεσης του στρατού εναντίον του Γκέιτς.

Παρουσίασε στο δικαστήριο έγγραφα που ελήφθησαν από υπολογιστές που ο στρατός είχε κατασχέσει κατά τη διάρκεια επιδρομών σε πολλές ιδιοκτησίες του Γκέιτς σε όλη τη χώρα. Πρόσφεραν μια άποψη για τις μυστικές συναλλαγές του Γκέιτς με πολλές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Merck και Johnson & Johnson. Ένα email με ημερομηνία 4 Αυγούστου 2001, ο Γκέιτς έκανε μια πρόταση στον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Χένρι ΜακΚίννελ, και περιέγραφε αυτό που κάθε λογικός άνθρωπος θα θεωρούσε κακόβουλη ατζέντα-διακριτικά χρωματίζοντας τα εμβόλια με ένα μη ανιχνεύσιμο δηλητήριο που θα διέλυε αργά την παρεγκεφαλίδα του παραλήπτη σε καποια χρόνια ενώ ταυτόχρονα διαβρώναν ζωτικά όργανα. Τα συμπτώματα, ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν θα εμφανίζονταν για χρόνια, και όταν θα εμφανίζονταν, οι αδιάφοροι κλινικοί ιατροί θα "μετεφεραν" την ασθένεια σε άλλες ασθένειες ή σε μια κατάσταση που ονομάζεται ανεξήγητη ανεπάρκεια οργάνων, μια πρόγνωση που χρησιμοποιείται όταν οι γιατροί δεν μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια την αιτία μιας τελικής ασθένειας. Μέχρι να εμφανιστούν τα συμπτώματα, θα ήταν πολύ αργά. Ο Γκέιτς έγραψε ότι το «προϊόν» του θα μπορούσε να νικήσει όλες τις θεραπείες.


Τι κέρδισε η Pfizer από αυτήν την προσφορά; Ο Γκέιτς συμφώνησε να "δωρίζει" 150.000.000 δολάρια ετησίως στα ερευνητικά προγράμματα της Pfizer για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών και 10.000.000 δολάρια ετησίως στο κονδύλι του McKinnell's Cayman Island.

Ο Αντιπλοίαρχος Hannink έστρεψε την προσοχή της ομάδας στο email απάντησης του McKinnell.

«Αγαπητέ κύριε Γκέιτς», διάβασε ο Αντιναύαρχος Χάνινκ από την απάντηση, «ξέρετε ότι συμμερίζομαι την άποψή σας ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο προς τον υπερπληθυσμό και ότι τελικά θα χρειαστεί μια σφαγή για να διατηρηθούν οι πόροι για άτομα σε θέση να όντως ωφελεί την κοινωνία. Αν ήταν η επιλογή μου, αποκλειστικά, θα αγκάλιαζα την ιδέα σου με ολη μου την καρδια και θα προχωρούσα οσο δεν παει. Ωστόσο, οι συνάδελφοί μου και εγώ αισθανόμαστε ότι είναι πολύ νωρίς και το εγχείρημα κινδυνεύει να ενοχοποιήσει εμένα και την εταιρεία συνολικά. Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτές τις συνομιλίες στο μέλλον, καθώς γίνονται μηχανισμοί που εμποδίζουν εμένα, εσάς ή την εταιρεία να θεωρηθούμε ένοχοι εάν η πραγματική αιτία ασθένειας δημοσιοποιηθεί… »

Ο Γκέιτς έγραψε ότι οι δικοί του είχαν ήδη κάνει κλινικές δοκιμές σε 250 άτομα χρησιμοποιώντας μια επιταχυνόμενη παραλλαγή του φαρμάκου, το οποίο είχε εισαχθεί στα εμβόλια γρίπης. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν διευκρίνισε ποιο τμήμα του πληθυσμού έλαβε το δηλητήριο, αλλά ο Γκέιτς έγραψε ότι και οι 250 άνθρωποι «έληξαν» την ίδια ημέρα, έξι μήνες μετά τη λήψη του φαρμάκου.

Ο Μπαλουάρτ αντιτάχθηκε, λέγοντας ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορούσαν να έχουν κατασκευαστει ή τροποποιηθεί για να φανεί ένοχος ένας αθώος άνδρας, ο Γκέιτς.

"Ο Γκέιτς έκανε καλή προσπάθεια για την κρυπτογράφηση αυτών των επικοινωνιών, αλλά οι κρυπτογράφητές μας και οι ανεξάρτητοι ψηφιακοί ιατροδικαστές συνέδεσαν αυτά με το ψηφιακό αποτύπωμα του Γκέιτς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράφτηκαν από αυτόν », δήλωσε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

Ο Μπαλουάρτε παρακάλεσε την επιείκεια του δικαστηρίου, ζητώντας μια ανάπαυλα για να μπορέσει να συνομιλήσει ιδιωτικά με τον πελάτη του.

Ένας εκνευρισμένος αντιναύαρχος Χάνινκ, εμφανιζόμενος κουρασμένος, συμφώνησε και έβαλε το δικαστήριο σε παυση μέχρι το πρωί της Πέμπτης. 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μολυσμένο πρέπει να είναι αυτό το εξάμβλωμα τερατογέννεσης για να μιλάει για φιλανθρωπίες, την στιγμή που χαίρεται για τον πόνο και τον βασανισμό δισεκατομμυρίων ψυχών;
    Σε φτύνει όλη η ανθρωπότητα λερό σκουλήλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΥΑΡΤΕ ΜΑΖΙ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ !.
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΣΗ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    Υ.Γ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ...
    ΠΟΙΟΝ ΚΛΩΝΟ ΓΚΕΙΤΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ;
    ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ;Η ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανθρωπότητα, θα σου επιστρέψει την "φιλανθρωπία σου", με τον ίδιο τρόπο που την εννοείς...Αχ, πόσο θα ήθελα να ήμουν μπροστά στήν διαδικασία αυτή, να πατήσω εγώ το κουμπί της λύτρωσης του πλανήτη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις