Επιδρομη των Ειδικων δυναμεων στην επαυλη του Hunter Biden στην Καλιφορνια

 

Όπως ανέφεραμε εχθες, οι χειριστές

της Delta Force συνέλαβαν τον Χάντερ Μπάιντεν, καθώς αυτός και δύο ανήλικες γυναίκες απομακρύνθηκαν από πτήση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσινγκτον. και η βαλίτσα του Χάντερ Μπάιντεν είχε 3 κιλά κρακ-κοκαΐνης. Ερωτηματικα προκαλει γιατί τα τελωνεία στο Ντουμπάι δεν εντόπισαν τα ναρκωτικα πριν ανέβουν στην πτήση.


Ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε ταυτόχρονη επιδρομή στην πολυτελή έπαυλη του Μπάιντεν στη Βενετία της Καλιφόρνια, την οποία φέρεται να μισθώνει από τον συνιδρυτή της Sweetgreen Johnathon Neman με κόστος 25.000 δολαρίων το μήνα.

Πηγή στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στο πολυτελές κτήμα μέσα σε λίγα λεπτά από τη σύλληψη του Μπάιντεν στο Νταλς. Οι Ομάδες Ταχείας Ανάπτυξης, είχαν πάγια εντολή να συλλάβουν τον Μπάιντεν όταν ήταν λιγότερο προστατευμένος και να ερευνήσουν το σπίτι του για αποδεικτικά στοιχεία για διακίνηση ναρκωτικών και παιδιών και παιδική πορνογραφία.

Με την είσοδό τους στην κατοικία, οι Ειδικές Δυνάμεις συνάντησαν αντίσταση με τη μορφή δύο πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που είχαν ανατεθεί να φυλάξουν το σπίτι. Η Μυστική Υπηρεσία, όπως οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι απατεώνες στρατιωτικοί διοικητές, τάχθηκαν με τον Μπάιντεν και το Ντιπ Στέιτ αντί να διαθέσουν τους πόρους της για την προστασία των αμερικανικών ελευθεριών. Οι πράκτορες τράβηξαν όπλα και προσπάθησαν να αποκρούσουν τις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά και οι δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας σκοτώθηκαν σε μια σύντομη αλλά εκρηκτική μάχη. Ούτε η σύζυγος του Μπάιντεν, η Μελίσα Κοέν, ούτε τα παιδιά του ήταν στο σπίτι τη στιγμή της επιδρομής, είπε η πηγή μας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις κατέσχεσαν 6 φορητούς υπολογιστές, 2 επιτραπέζιους υπολογιστές και πέντε κινητά τηλέφωνα από την κατοικία. Βρήκαν επίσης ένα κιτ μεταμφίεσης, το οποίο προφανώς είχε χρησιμοποιήσει ο Χάντερ για να αλλάξει την εμφάνισή του, και 7 διαβατήρια σε 7 διαφορετικά ονόματα.

Σε μια ντουλάπα βρήκαν και κατάσχεσαν 400 γραμμάρια κρυστάλλικης μεθαμφεταμινης και 150 δισκία Ecstasy, τα τελευταία ήταν ένα δημοφιλές ναρκωτικό για πάρτι, καθώς και ένα κουτί παπουτσιών που περιειχε εργαλεία για χρηση ναρκωτικών.

«Τα ναρκωτικά δεν ήταν κρυμμένα. οι υπολογιστές ήταν ανοιχτοί. Είναι σαν ο Χάντερ να μην τον ένοιαζε αν κάποιος περνούσε και έβλεπε αυτά τα πράγματα να κάθονται στο σπίτι του. Είμαι σίγουρος για αυτό γιατι ένιωθε προστατευμένος, ότι ο πατέρας του θα ήταν πάντα εκεί για να τον προστατεύσει. Τα δεδομένα για τις ηλεκτρονικές συσκευές αναλύονται επί του παρόντος από στρατιωτικούς ειδικούς στον κυβερνοχώρο. Ελπίζουμε να έχουμε τα αποτελέσματα σύντομα », είπε η πηγή μας.

Εν τω μεταξύ, ο Χάντερ Μπάιντεν μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση φυλαξης σε μια άγνωστη τοποθεσία μέχρι να μεταφερθεί στον κόλπο του Γκουαντάναμο.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πάει κι ο Αύγουστος, πάει το καλοκαίρι και ο Τραμπ άφαντος. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ξυπνάνε από τον λήθαργο της ψευτο ελπίδας. Και από αύριο μπαίνει ο μαύρος Σεπτέμβρης των Ελλήνων.Ο μήνας σταθμός. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εχω ξαναγραψει αμετρητες φορες μεχρι του σημειου που κουραστηκα...Αν υπαρχει οντως Στρατιωτικο σχεδιο θα εβγαινε καποιος που θα ελεγε τι θα κανει σε 2 μηνες ωσε να προειδοποιησει τους αντιπαλους του?
    Ξαναλεω...Αν υπαρχει καποιο τετοιο σχεδιο δε θα το ξερει κανενας κι οταν κι αμα εφαρμοστει εμεις θα το παρουμε χαμπαρι οταν θα εχει τελειωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλιπαρανε Κωνσταντίνε μην ασχολείσαι…όσοι μείνουμε φίλε είπαμε δεν θα αντέξουν όλοι…
      Ο κόσμος πιστεύει ότι μετά από 2000 χρόνια σκλαβιάς θα ελευθερωθούν έτσι ξαφνικά και εύκολα χωρίς κόπο, συν Αθηνά και χείρα κίνει…
      Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση και από τις δυο πλευρές είναι στα φόρτε…απλά κλείνεις αυτιά μάτια και κρατάς την πίστη σου ψηλά…
      Xx

      Διαγραφή
    2. Σωστά αλλά τα σχέδια έχουν και κάποιο χρονικό περιθώριο υλοποίησης τους αλλιώς είναι απλώς σκέψεις. Και εδώ πάμε από παράταση σε παράταση και εν τω μεταξύ μας σκίζουν. Ο Θεός μαζί μας.

      Διαγραφή
    3. Οταν οι αλλοι εγραφαν οτι τους εχουμε για πλακα εγω ελεγα οτι μετα απο 150 χρονια κυριαρχιας δεν ειναι ευκολο να τους ριξεις κι οτι ο αγωνας θα ειναι σκληρος.Οποτε να ρωτατε αυτους που τα εγραφαν κι ελεγαν οτι ηξεραν...

      Διαγραφή
  3. "Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ"
    27 Ιουλίου 2021
    https://nikolaosanaximandros.gr/o-augoustos-tha-einai-o-minas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ? ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις