Μετά την Αριζόνα πέφτει και το Ουισκόνσιν. Ο Γερμανοκινεζισμός του Μπάιντεν μπροστά στη δική του «Σαϊγκόν»

 Μετά την Αριζόνα πέφτει και το Ουισκόνσιν. Ο Γερμανοκινεζισμός του Μπάιντεν  μπροστά στη δική του «Σαϊγκόν» | The Flag Report

Το δίδυμο της καταστροφής, Μπάιντεν-Χάρις, χάνει με καταιγιστικούς ρυθμούς την νομιμοποίησή του και την εκλογική του βάση. Σύμφωνα με

τις δημοσκοπήσεις το 52% των Αμερικανών θέλει την παραίτηση του παράνομου Προέδρου και χθεσινά δημοσκοπικά στοιχεία έδειχναν ότι το 20% των ψηφοφόρων του, έχει μετανιώσει που τον ψήφισε στις εκλογές! Ακόμα και τα συστημικά ΜΜΕ δείχνουν να τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια αυτής της άθλιας και παράνομης κυβέρνησης. Το Αφγανιστάν, λειτουργεί, όπως το περιμέναμε να λειτουργήσει, δηλαδή ως η «Σαϊγκόν» των Γερμανοκινέζων από τον Λευκό Οίκο!

Αυτό βοηθά πολύ στις διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει για τον έλεγχο των ψηφοδελτίων σε διάφορες Πολιτείες, όπου είμαστε σίγουροι ότι έχει διαπραχθεί εκλογική νοθεία. Λιγοστεύουν οι υποστηρικτές του Μπάιντεν που είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν υπέρ του και να υπερασπιστούν την «νομιμοποίησή» του. Η Κάμαλα Χάρις, σύμφωνα και πάλι με τις δημοσκοπήσεις, δείχνει στο εκλογικό σώμα ότι ίσως είναι η πιο αντιπαθητική αντιπρόεδρος των τελευταίαν 40 χρόνων.

Σε λίγες ημέρες αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της εγκληματολογικής  έρευνας στην Αριζόνα, όπου θα δείξουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σημεία και τέρατα! Τώρα, ακολουθεί το Ουισκόνσιν και σε διαδικασία δρομολόγησης εκλογικών ελέγχων βρίσκονται η Πενσυλβάνια και η Τζόρτζια.

Η παράνομη ψευδοκυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις, έχει φέρει την καταστροφή στην Αμερική, Ανοιχτά σύνορα για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, πληθωρισμός, αύξηση του δημοσίου χρέους, αύξηση της ανεργίας, απαξίωση της Πολιτικής φήμης των ΗΠΑ και του δολαρίου, διχαστικές πολιτικές για τους εμβολιασμούς, ελλείψεις τροφίμων και πρώτων υλών, φασιστικά μέτρα ελέγχου της ελεύθερης άποψης, ενταντική προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου της νέας γενιάς με ακροαριστερές κοινωνικές θεωρίες. Το άθροισμα αυτών των προβλημάτων, είναι το πολιτικο-κοινωνικό υπομόχλιο για την καθολική κατάρρευση της νομιμοποίησης του σάπιου Τζο και της ημίτρελης Χάρις.

Ας δούμε τι λένε τα ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα της εκλογικής νοθείας.

Το RSBN News μεταδίδει απόψε ότι ο έλεγχος στο Ουισκόνσιν θα ξεκινήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι Ρεπουμπλικάνοι πολιτειακοί νομοθέτες του Ουισκόνσιν ενέκριναν έναν έλεγχο των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020 στην πολιτεία, ο οποίος θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες. Ο πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της πολιτείας Μάικλ Γκέιμπλμαν διορίστηκε να επιβλέψει την έρευνα των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο Michael Gableman ταξίδεψε στο Sioux Falls της SD για να παρακολουθήσει το συμπόσιο κυβερνοχώρου του διευθύνοντος συμβούλου της MyPillow Mike Lindell για την ακεραιότητα των εκλογών τον Αύγουστο.

Ο Γκέιμπλμαν ταξίδεψε στην Αριζόνα τον περασμένο μήνα για να μάθει για τον εκλογικό τους έλεγχο και πώς θα μπορούσε να είναι χρήσιμος στο Ουισκόνσιν.

Έμαθα πολλά εκεί που θα είναι χρήσιμα για την έρευνά μου”, δήλωσε ο Gableman, ο οποίος παρακολούθησε επίσης το συμπόσιο εκλογικής απάτης υπό την καθοδήγηση του διευθύνοντος συμβούλου της MyPillow Mike Lindell στο Sioux Falls της Νότιας Ντακότα τον περασμένο μήνα.

Η έρευνα του Gableman είναι μία από τις πολλές στην πολιτεία του Ουισκόνσιν. Το μη κομματικό Γραφείο Ελέγχου του Νομοθετικού Σώματος επανεξετάζει τα αποτελέσματα των περσινών εκλογών. Η Ρεπουμπλικανή πολιτειακή αντιπρόσωπος Janel Brandtjen, πρόεδρος της επιτροπής εκλογών της Συνέλευσης, εξέδωσε κλήσεις προς τους εκλογικούς υπαλλήλους στις κομητείες Brown και Milwaukee για τα εκλογικά μηχανήματα και τα ψηφοδέλτια.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε δήλωση στην οποία αποκάλεσε την Μπράνττζεν “ισχυρή και σπουδαία ηγέτιδα”.

“Όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Ουισκόνσιν καθώς ξεκινάει ο εκλογικός έλεγχος”, δήλωσε ο Τραμπ. “Ας ελπίσουμε ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Robin Vos έχει την ακεραιότητα και τη δύναμη που χρειάζεται το Ουισκόνσιν για να υποστηρίξει τις προσπάθειες του βουλευτή Brandtjen. Η χώρα μας βασίζεται σε αυτό!”

Εν τω μεταξύ στην Πολιτεία της Τζόρτζια σύμφωνα  με τον Τζον Φρέντερικς, οι πολιτειακοί αξιωματούχοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους βίντεο με 240 αριστερούς πράκτορες, τους οποίους αποκάλεσε “διακινητές ψηφοδελτίων”, να ρίχνουν δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια σε κάλπες στη μέση της νύχτας σε τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Τζόρτζια.

Οι αριστεροί πράκτορες εντοπίστηκαν να κάνουν πολλές ρίψεις στη μέση της νύχτας. Βιντεοσκοπήθηκαν να αδειάζουν τα σακίδιά τους με τα ψηφοδέλτια στις κάλπες ρίψης στη μέση της νύχτας. Η συλλογή ψηφοδελτίων δεν είναι νόμιμη στη Γεωργία.

Πρόκειται για εγκληματική συμπεριφορά που καταγράφηκε σε βίντεο!

Η Heather Mullins από το Real Americas Voice αποκάλυψε αυτή την είδηση σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του John Fredericks.

Υπάρχει τώρα ένα αίτημα FOIA για τις επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πολλών αριστερών ομάδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις