Το σχέδιο ελέγχου και μείωσης πληθυσμού το δούλευαν απο χρόνια

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: «Δεν έχετε επιλογή - Παγκόσμιος εμβολιασμός» (ΒΙΝΤΕΟ) 

Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί εκχύονται στα σώματα

των ανθρώπων…Δεν θα σταματήσουν αν δεν τρυπήσουν ολους τους πολίτες…Η Παρανοικότητα θέλουν να εφαρμοστεί παντού απο τη μια ακρη στην αλλη..Ενας απο τους πρωτεργάτες αυτης της κίνησης ο Bill Gates τα ομολογεί στην Κάμερα..

Οι Μαριονέτες Κυβερνήσεις απλά  εκτελουν το σχεδιο εξολόθρευσης της ανθρωπότητας…

Bill Gates : Η Κανονικότητα θα επιστρέψει οταν εμβολιάσουμε ολους τους ανθρώπους!!!! Ολοι θα εχουν Πιστοποιητικά!!! Ψηφιακα θα βλέπουμε ποιοι εχουν κανει τα εμβόλια!!

Το video τελειώνει θυμίζοντας οτι ολοι γίνονται Πειραματόζωα..Οτι και να προξενήσουν (Θανάτους η Παρενέργειες) υπεύθυνοι θα ειναι οι πολίτες που το κάνουν και οχι οι Φαρμακομαφίες και οι Κυβερνήσεις!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σχεδιασμένα όλα από χρόνια, τώρα εκτελούν τα σχέδιά τους. Έως τώρα πέτυχαν τον αρχικό σκοπό τους, να ενσπείρουν τον φόβο στους περισσότερους ανθρώπους. Ένας φοβισμένος άνθρωπος είναι διαχειρίσιμος και αδυνατεί να σκεφτεί ο ίδιος για τον εαυτό του – απλά αφήνεται και τον καθοδηγεί το σύστημα. Στην αγαπημένη μας πατρίδα έχουμε καθοδηγητή, τον ημίτρελο του Μαξίμου. Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται.

    Ισοπεδώνεται η χώρα και όλος ο πλανήτης, διότι προφανώς η cabal νικιέται. Είναι η επωδός των σανολόγων αγγελιοφόρων των απελευθερωτών του πλανήτη.

    Όσο θα περνάει ο καιρός και τα γενοκτονικά σχέδια των cabalists θα υλοποιούνται, εμείς οι απλοί άνθρωποι ας φροντίσουμε να είμαστε ασφαλείς.

    Στον πόλεμο που γίνεται δεν θα κληθούμε να πάρουμε μέρος. Τον διεξαγάγουν οι 2 φατρίες εξουσίας που προέρχονται από την διάσπαση των 13 γνωστών οικογενειών. Και έτσι τώρα είναι «οι καλοί» - οι 5 μόνιμα εγκατεστημένες εδώ και 200 χρόνια στην Άπω Ανατολή - και «οι κακοί» - οι υπόλοιπες, εγκατεστημένες στην Ευρώπη και την Αμερικανική Ήπειρο.

    Οι κακοί εφαρμόζουν τα γενοκτονικά τους σχέδια. Οι καλοί – γενικά – μάχονται τους κακούς. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ένας ηγέτης που να πληροφορεί επίσημα τον πληθυσμό του πλανήτη για τα γενοκτονικά σχέδια των σχιζοφρενών cabalists; Να υπάρχει ενημέρωση για αποφυγή του μπολιάσματος και να αναφέρονται οι λόγοι; Βέβαια υπάρχουν γιατροί – δικηγόροι και άλλοι επιστήμονες που το κάνουν, αλλά οι φωνές τους χάνονται μέσα στο βουητό του συστήματος.

    Αν ήταν απελευθερωτικός αγώνας θα είχε τον ηγέτη του. Αυτός θα μιλούσε στους καταπιεσμένους και θα έδινε οδηγίες για την προσωπική τους ασφάλεια εκθέτοντας ταυτόχρονα τον καταπιεστή για τα γενοκτονικά σχέδιά του.

    Είναι όμως ένας πόλεμος φατριών εξουσίας, χωρίς χαρακώματα. Συμμετέχουν όσοι είναι απαραίτητοι για την εξόντωση της αντίπαλης φατρίας.

    Μέχρι να βρεθεί αυτός ο ηγέτης – αν βρεθεί – οφείλουμε να παραμείνουμε ασφαλείς. Στους συνήθεις πολέμους, επιβίωναν οι γενναίοι, σε αυτόν θα επιβιώσουν οι ευφυείς.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις