ΒΟΜΒΑ από τον καθηγητή Δημ. Κούβελα! «ΜΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ από την Μονάδα Κλινικών Δοκιμών της Ιατρικής Σχολής...»

 

Εχετε δει την "Αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι" με

τον χειρουργο που του πηραν την αδεια επειδη δεν συμφωνουσε με το καθεστως. 

Ξαναδειτε το εδω σε επαναληψη:  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. (Από αντιγραφή)

    Εύχομαι να κάνω λάθος, όμως όταν το κοπάδι των εμβολιασμένων αυξηθεί στο 60 % του πληθυσμού η πιέση όχι μόνο δεν θα σταματήσει αλλά θα αυξηθεί κι άλλο. Τα λοκντάουν που ζήσατε θα σας φανούν αστεία μπροστά σε αυτό που έρχεται το φθινόπωρο. Αν το ποσοστό των κιοτήδων φτάσει το 70-80 %, σας υπογράφω ότι αυτοί που αντιστέκονται στο μπόλιασμα θα φυλακιστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου δεσμοφύλακες θα είναι οι υπόλοιποι. Θα το επαναλάβω άλλη μια φορά: Η σύγκρουση των ελεύθερων πολιτών με το χριστιανο-ισλαμικό, κουμουνο-ναζιστικό, παγκοσμιοποιημένο κράτος-τέρας είναι αναπόφευκτη. Κάθε μέρα που περνάει η θέση των τελευταίων υπερασπιστών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας γίνεται και πιο δεινή. Κόμματα, παπαδαριά, διανόηση, επιστημονικό δυναμικό, δικαστικοί, στρατιωτικοί, όχι μόνο έχουν συνταχτεί με την εξουσιαστική συμμορία αλλά παραβγαίνουν μεταξύ τους στο ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Από αντιγραφή)

    Λένε τώρα ότι κολλάνε μόνο οι ανεμβολίαστοι. Δηλαδή οι βρομά και τα λαθρόμπαζα που δεν έχουν κάνει ούτε μισό εμβόλιο και που κοιμούνται 40 σαύρες μαζί σε κάθε τρώγλη θα έπρεπε να μπεκροψοφάνε κατά χιλιάδες. Όμως κανένας από δαύτους δεν λέει να ξεμαγαρίσει. Άρα ποιος κοροϊδεύει άλλη μια φορά το πόπολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό πόπολο είναι μαλ@@@@@νο, ξευτηλισμένο,αμόρφωτο,άπιστο,
    ανήθικο,αποχαυνωμένο καί παγερά αδιάφορο τό λιγώτερο,επομένως τί περιμένεις νά κάνει εκτός από τό νά φραπεδιάζεται,νά σερφάρει,νά κοιμάται..ξύπνιο καί αυτό πού είπα στήν αρχή.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις