ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 28/08/21

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Δειτε τι εγινε στον

πλανητη σε 1 μονο μερα....

1)Με ελεγχόμενη έκρηξη οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν τη βάση Eagle της CIA η οποία βρισκόταν έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ ώστε να μην πέσουν απόρρητες πληροφορίες στα χέρια των ταλιτέτοιων.
 
2) Βυτίο με περισσότερα από 25.000 λίτρα καυσίμων εξερράγη στο Ποτοσί στη Βολιβία όπου μετατράπηκε σε πύρινη κόλαση μια ακτίνα 400 μέτρων.
 
3) Πυρκαγιά και έκρηξη ξέσπασε σε χημικό εργοστάσιο στο Καράτσι του Ιράν όπου 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους 45 εργαζόμενους που βρισκόταν στο εργοστάσιο.
 
4) Εννέα ελικόπτερα Chinooks και Apaches των Ηνωμένων Πολιτειών πετούσαν σήμερα πάνω από στόχους στην περιοχή Hawija η οποία ελέγχεται από τον ISIS.
 
5)Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Τζαϊρ Μπολσονάρο δήλωσε ότι βλέπει τρείς εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον του: Νίκη στις προεδρικές εκλογές του 2022, θάνατο ή φυλακή.
 
6)Η Δανία αποσύρει όλα τα μέτρα συμπεριλαμβανόμενο και το πράσινο πάσο. Επίσης η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεταμόρφωση και σε αναδιάρθρωση του υπουργείου εξωτερικών, και εντός της προσαρμογής είναι και το κλείσιμο της πρεσβείας στην Αργεντινή και θα κλείσει επίσημα τη διπλωματική αποστολή στη χώρα.
 
7) Ένας ουρανοξύστης 33 ορόφων τυλίχτηκε στις φλόγες στην πόλη Dalian της επαρχίας Liaoning στην Κίνα.
 
8)Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε σε χημικό εργοστάσιο στην πόλη Leamington Spa στη Βρετανία.
 
9)Οι Ταλιμπαν διέταξαν τους πολίτες της Καμπούλ να παραδώσουν τα ιδιωτικά όπλα τους και τις σφαίρες εντός μίας εβδομάδας.
 
10)Ο Μπάιντεν είπε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Bennet ότι έβαζε "διπλωματία πρώτα" για να προσπαθήσει να επαναφέρει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αλλά αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν θα είναι προετοιμασμένος να στραφεί σε άλλες μη "Εξειδικευμένες Επιλογές".
 
11) Κεραυνός έπεσε στον πύργο του ρολογιού Μέκκα και το σταμάτησε.
 
12) Περισσότεροι από 100 παγκόσμιοι ηγέτες για το κλίμα και ακτιβιστές από όλο τον κόσμο αναμένεται να συγκεντρωθούν για διάσκεψη φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασίλειου όπου θα συμμετάσχουν η "Ελισσαβετ" και ο τηλεκατευθυνόμενος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις