Εργαζόμενη της Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνο μια εβδομάδα!!!

Doctor tells lawmakers COVID vax makes people magnetic - New York Daily News 

Η γνωστή Δρ Sherie Tenpenny δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή TruNews ότι μια καταγγέλουσα που

εργάζεται στον τομέα της υγείας, για την εταιρεία Pfizer πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα ότι το μπόλι τους έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ πάνω από…200.000 Αμερικανούς σε λιγότερο από μία εβδομάδα…!!! Μιλάμε για θανάτους από το θανατηφόρο τρύπημα ΜΟΝΟ για εδώ στις ΗΠΑ.

Είναι η ΙΔΙΑ καταγγέλουσα, η οποία είχε πει αρχικά ότι είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες μια στατιστική ανάλυση για να δει πόσοι θάνατοι, λόγω του εμβολίου κορωνοϊού, θα μπουρούσαν να προκύψουν από αυτό κατά μια συγκεκριμένη χρονική περίδο. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν 3 ημέρες. Και αφού έκανε την ανάλυση, έπαθε σοκ διότι η έρευνά της έδειξε…45.000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι η ίδια μόλις επικοινώνησε με την Δρ. Tenpenny και της είπε ότι…ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, διότι αυτόν τον αριθμόν τον έχει αναθεωρήσει ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, και τώρα έχει φτάσει σε περίπου…200.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ σε λιγότερο από μια εβδομάδα!!!

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ακόμη μια ήττα των ειρηνικών διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος σήμερα. Μέχρι να θυμηθούμε όλοι ότι η ελευθερία κατακτάται με θυσίες πολλές και επώδυνες δυστυχώς. Και μόνον ενόπλως. Όσοι μιλάνε για ειρηνικές πορείες ενώ ο αδίστακτος εχθρός είναι πάνοπλος, είναι πράκτορές του που κρατάνε την οργή του κόσμου σε καταστολή. Η ανατροπή θα συμβεί όταν μας επισκεφθεί η πείνα. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά,είναι εύκολο να βρούμε όλο το βίντεο; Είναι τούβλο αυτή η δήλωση!!!!!!!! Σοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συγκεκριμένη στη φωτογραφία είναι η Sherri J. Tenpenny είναι Αμερικανίδα ακτιβίστρια κατά των εμβολιασμών ( και όχι εργαζόμενη της Pfizer) που υποστηρίζει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Επίσης είναι και οστεοπαθητικός γιατρός, είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων που αντιτίθενται στον εμβολιασμό.
    Μια περιοδεία διαλέξεων το 2015 στην Αυστραλία ακυρώθηκε λόγω της δημόσιας κατακραυγής για τις απόψεις της σχετικά με τον εμβολιασμό, Μια ανάλυση του Center for Countering Digital Hate το 2021 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Tenpenny συγκαταλέγεται στους δώδεκα πρώτους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τον COVID-19 και ψευδά επιστημονική παραπληροφόρηση κατά των εμβολίων στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Επίσης ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια μαγνητίζουν τους ανθρώπους και τους συνδέουν με κεραίες κινητής τηλεφωνίας. https://www.google.com/search?sxsrf=AOaemvLVGCntLMkZal5X2KQcomx4nVc1wg:1630349981551&q=sherri+tenpenny&sa=X&ved=2ahUKEwiXyIn8ttnyAhUWRvEDHdnRAfUQvQ4oAHoECAEQMg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαλλον δεν μπηκες καν στο κοπο να διαβασεις το αρθρο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις