ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ

Πολλές φορές η επιτυχία είναι ένας δρόμος μοναχικός - Μεταξύ μας 

 Αντιλαμβανομαι οτι ολοι

ειναι πολυ ζορισμενοι και μεσα σε αυτους κι εγω...

Ειδικα οταν τα πραγματα παγκοσμια δεν πανε οπως τα εχει ο καθενας στο μυαλο του η πως τον βολευουν προσωπικα τοτε γκρεμιζονται ολα μονομιας....

Δεν βαζω πληροφοριες εναλλακτικες κι αναρτω πραγματα που συμβαινουν στην πατριδα μας κι ολοι διαμαρτυροναι γιατι δε βαζω τι φημολογειται ....

Βαζω πληροφοριες που βρισκω μετα απο ωρες ψαξιματος η μεταφρασεων...."ααα δεν τα πιστευω....και πως μπορεις να  τ αποδειξεις".....!!!

Εχει αρχισει και κατανταει κουραστικο να διαβαζω μηνυματα η μειλς που ο καθενας λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι χωρις να το φιλτραρει λιγο στο μυαλο του...

Εχω γραψει πολακις τι πιστευω και ειναι πολυ απλο να σας πω τι θα συμβει στο αμεσο μελλον...

Ειτε ο Τραμπ η παρεα του κι οσοι κρυβονται απο πισω και τους δινουν εντολες θα τα καταφερουν και τα πραγματα θα πανε καλυτερα ειτε θ αποτυχουν και θα μας εμβολιασουν ολους 7-8 φορες γι αρχη πριν κανουν ακομα χειροτερα...

Οταν λεω ολους....λεω ολους....!!!

Οποτε μη χαιρονται μερικοι και βγαζουν κακια για τους υπολλοιπους συνανθρωπους τους επειδη νομιζουν οτι αυτοι θα την γλυτωσουν....

Αν δεν υπαρχει αντιπαλο δεος θα κανουν τα παντα σε ολους...σε ολους ομως κι εχουν τον τροπο να το κανουν....

Ευχομαι να μας λυπηθει ο Θεος και να μας δωσει μια τελευταια ευκαιρια που δεν ξερω αν την αξιζουμε τελικα...

Α και και τελευταιο....

Εμαθα απο εναν ιατρο του εξωτερικου οτι απο τον αλλο μηνα ετοιμαζονται να κυκλοφορησουν φαρμακα για τους εμβολιασμενους γιατι καποιοι απο αυτους θα τα χρειαστουν συντομα...

Επειδη ομως δεν εχω ουτε αποδειξεις,ουτε βιντεο που ζητατε μερικοι....δειτε το σαν μια απλη φημη...

Καλο σας βραδυ




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Τί να κάνεις και εσύ. Τα έχεις παίξει και λογικό. Αλλα διαβάζαμε και καταλαβαίναμε το φθινόπωρο, αλλιώς τραβάει το κουπί ο πλανήτης τώρα.
    Πάντως όλα κυλάνε αργά και σταθερά σε γενικές γραμμές. Μέθοδος του σαλαμιού.
    Μπορούμε μόνο να υποθέτουμε ότι λίγο πολύ δεν αργεί αυτό για το οποίο έγραψε ο Ιωάννης πριν 2000 χρόνια περίπου....


    Υ.Γ. Μακάρι το κουράγιο σου να είναι απύθμενο και αγών σου μέχρις Εσχάτων Συνωμοσιολόγε. Και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.
    Ευχαριστούμε για αυτό το πολύ χρήσιμο φιλτράρισμα των ειδήσεων σε κάθε περίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα θα πάνε πολύ καλά. Μην σας περνει "από κατω".Άλλωστε αυτό ζητάει η Ελιτ, τον φόβο, απογοήτευση. Όχι δεν πρόκειται να τους κάνουμε την χάρη. Έρχονται Παγκοσμίως ευχάριστες εξελίξεις για την ανθρωπότητα. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/channel/UCvPfHDj8zzAK0-emb9BZJxA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΙ ΜΑΣ ΞΥΜΕΡΩΝΕΙ, Η ΕΔΩ ΚΑΤΑΤΣΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΕΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη κουραστείς να ενημερώνεις τον κόσμο. Η γνώση των καταστάσεων είναι πάντα ωφέλιμη. Η προσωπική σου θέση για πρόσωπα και καταστάσεις δεν αφορά κανέναν ή μάλλον αφορά μόνο άτομα που έχουν συνηθίσει να ακούν – ακολουθούν «τον τσομπάνη» κι εσύ ουδέποτε δήλωσες τσομπάνης. Δεν έχουν την δυνατότητα συγκριτικής σκέψης. Το να σε ενοχλούν στο προσωπικό σου ταχυδρομείο με τις όποιες αντιρρήσεις τους, δείχνει το επίπεδό τους, είναι κατωτάτου.

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.

    Η αμφισβήτηση κειμένων και λόγων είναι στην φύση ενός υγιούς εγκεφάλου. Η αποδοχή επίσης των πληροφοριών, γίνεται με επεξεργασία. Αλλά, ότι και αν δεχθούμε ή μη, δεν ζητούμε τα ρέστα από «τον πληροφοριοδότη».

    Η επεξεργασία τον πληροφοριών είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Ευτυχώς το μυαλό μας δεν φυλακίζεται. Η μετακίνηση από θέσεις που έχουμε, είναι επίσης υγιής, αφού το μυαλό μας οδηγεί στην αλήθεια που δυνάμεθα να αντιληφθούμε.

    Όποιος δεν χρειάζεται τσομπάνη – καθοδηγητή, πάντα αμφισβητεί. Η εμφάνιση «σωτήρων» είναι πάντα ύποπτη. Εκεί αρχίζει «το ψάξιμο» και πολλές φορές η απογοήτευση. Αλλά, δεν βάλλουμε εναντίον όσων έχουν άλλη άποψη – θέση, αντίθετη από την δική μας. Ο χρόνος θα δείξει την αλήθεια.

    Σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας και η όποια κριτική για τους άλλους- για τις θέσεις των άλλων – παραμένει για εμάς, εκτός αν μας προσβάλλουν προσωπικά.

    Μην ασχολείσαι με τους καθ΄έξιν σανοφάγους.

    Ο πόλεμος που γίνεται κάποια στιγμή θα τελειώσει, αλλά θα κρατήσει καιρό. Τα μερομήνια της απελευθέρωσης του πλανήτη, θα μετακινούνται συνεχώς – υπομονή να έχουμε. Πρέπει να μείνουμε ασφαλείς, όσο μπορούμε.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ πρώτα απ' όλα αυτό που κανείς το κάνεις επειδή εκφράζει εσένα,έτσι το κάνεις όταν θες και όποτε θες και αν θες .
    Όσοι συμφωνούν με τις απόψεις σου ας μπαίνουν να διαβάζουν .Εγώ μπορεί να μην είμαι της άποψης ότι ο Τραμπ θα μας σώσει ,νομίζω αποδείχτηκε πλέον ,αλλά θεωρώ ότι είσαι ένα φωτεινό μέρος στην όλη μποκόσφαιρα .Θεωρώ ότι το κάνεις χωρίς ιδιοτέλεια,δεν υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό.
    Προχώρα στο δρόμο σου ,που είναι και δρόμος πολλών άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτική η φωτογραφία!!!!!...
    Για την δουλειά σου δεν είμαι σε θέση να ασκήσω κριτική... το αποτέλεσμα όμως το θαυμάζω κ το εκτιμώ πάρα πολύ! Εύχομαι να συνεχίσεις απτόητος ;-) και Σ' Ευχαριστώ!
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις