Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ "ΞΕΚΟΥΤΗ"

 

Ανδρες του αμερικανικού στρατού που εργάζονταν υπό την εποπτεία της JAG συνέλαβαν

τον Χάντερ Μπάιντεν το πρωί της Δευτέρας καθώς αυτός και δύο ανήλικες γυναίκες προσπαθούσαν να ξαναμπουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αποβίβαση μιας ναυλωμένης πτήσης που ξεκίνησε στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με πηγές που είναι εξοικειωμένες με τη σύλληψη, οι τελωνειακές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες μετανάστευσης των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Χάντερ Μπάιντεν και τους φίλους του λίγες στιγμές αφότου είχαν παραλάβει τις αποσκευές τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσινγκτον, D.C.

Οι προκαταρκτικές πληροφορίες υποδηλώνουν ότι μια βαλίτσα στην κατοχή του Μπάιντεν είχε αρκετά κιλά «κρακ-κοκαΐνης» και ότι οι δύο σύντροφοί του, με βάση στοιχεία διαβατηρίου, ήταν 13 και 14 ετών.

Γιατί ή πώς οι αρχές του Ντουμπάι δεν παρατήρησαν τα ναρκωτικά παραμένει άγνωστο. τυπικά, οι αποσκευές ακτινογραφούνται στο σημείο αναχώρησης και όχι στην άφιξη και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για την TSA ή το Τελωνείο να κρατά επιβάτες κατά την παραλαβή αποσκευών.

Ούτε είναι αμέσως σαφές γιατί το Ντουμπάι επέτρεψε σε δύο ανήλικες γυναίκες να συνοδεύσουν τον Χάντερ Μπάιντεν στην πτήση.

Η πηγή μας είπε ότι το Τελωνείο ειδοποίησε τον στρατό για την άφιξη του Μπάιντεν και ότι οι με πολιτικα ντυμένοι χειριστές της Delta Force στάλθηκαν αμέσως για να συλλάβουν τον Μπάιντεν πριν προλάβει να καλέσει τον πατέρα του ή άλλους συνεργάτες του Deep State.

Ο Μπάιντεν και τα κοριτσια ήταν πολύ μεθυσμένοι κατά τη σύλληψη, δήλωσε στρατιωτική πηγή. Και οι τρεις είχαν υγρα μάτια, ασαφή ομιλία και μόλις και μετά βίας μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς βοήθεια.

«Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου »είπε ο Χάντερ Μπάιντεν  σε χειριστή της Delta Force.

"Μάντεψε? Δεν δουλεύουμε για τον πατέρα σου », απάντησε ο χειριστής.

Ο Χάντερ Μπάιντεν διαχωρίστηκε από τις γυναίκες και οδηγήθηκε σε μια μυστικη εγκατάσταση σε άγνωστη τοποθεσία. 

Θα επανελθουμε με νεωτερες πληροφοριες...












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ.
    ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΙΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΞΕΚΟΥΤΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΛΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να αποδειχθούν αυτές οι συλλήψεις και οι εκτελέσεις για εμένα παραμένουν ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.ολο συλλήψεις ξανά και ξανά.ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Χριστινα το να λες ολα ειναι ψεμματα ειναι αφοριστικο αλλα προφανως κατι παραπανω θα γνωριζεις για να το λες.Θα ηθελες να μας πεις τη δικη σου αληθεια?

      Διαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις